Julklappen

Maria förde in samtalet på sex, vilket gjorde mig lite smått chockad, här satt jag med två vilt främmande killar och hon började snacka sex ! Lite generad tittar jag på henne och försöker med blicken säga att hon ska lägga av, men hon bara flinar och fortsätter. Groggarna började göra sitt och tunghäftan försvann. Snart satt vi alla fyra och snackade vilt om sex.

Ska berätta om den bästa julklapp jag nånsin fått, visserligen lite i efterskott. Det var julen –97 och jag satt och bara slappade efter en raid på mellandagsrean. Tog en grogg och lyssnade på musik, nöjd med mina inköp. En kompis ringde och frågade om jag ville komma bort och spela kort och ta ett par groggar. Visst sa jag, ska bara duscha först.
Tog en het, härlig dusch och rakade mina ben och min fitta. Kände kåtheten stiga i kroppen, det var bra ett tag sen sist. Men tänkte att det fick vänta tills senare, Maria väntade på mig.
Gick bort till henne, knackade på och hon öppnade i en snäv top och kort kjol. Jösses vad du är uppklädd sa jag, som hade vanliga jeans och t-shirt på mig. När hon såg det fick jag order om att genast gå hem och byta om. Som tur var bor vi i samma område. Jag tog på mig ett par svarta stayups, en sexig body och kort kjol jag med. Sminkade mig lite lagom, gjorde i ordning håret, kollade i spegeln och gick bort till Maria igen. När hon öppnade tittade hon belåtet på mig, Så ska det se ut, sa hon.
Men vi skulle ju bara spela kort och ta en grogg, sa jag förvånat.
Ja, men jag funderar på att gå ut en sväng på krogen, sa hon. Ok, då fattade jag varför hon bad mig byta om.

Vi gick in och blandade varsin grogg, satte oss i soffan och lyssnade på musik och snackade. Vi snackade en hel del om sex, som vanligt. Eftersom vi båda saknat fast sällskap en längre tid var det ganska naturligt att vi fantiserade om de killar vi kände. Det fanns en del läckerbitar vi inte skulle tacka nej till en natt med kom vi fram till. Groggarna tog slut och fylldes på och snacket gick vidare i samma stil. Vilka ställningar vi gillade bäst, vad vi tyckte var skönast och vad vi fantiserade om. Kom fram till att vi hade nästan samma fantasier, det skilde inte mycket.
Vi satt och snackade i två timmar och det gick ett par groggar på den tiden. Framåt 22-tiden märkte jag att hon sneglade på klockan, oftare och oftare.
Vad väntar du på? Frågade jag.
Ingenting, sa hon lätt generad.
Ok, tänkte jag och vi snackade på och drack våra groggar. Tiden gick och jag började undra om vi skulle på krogen, det började bli rätt sent för att gå ut, i alla fall för min del som vill vara ute tidigt.
Sak samma, vi hade det trevligt ändå. För min del gjorde det inget om vi bara satt och snackade och lyssnade på musik.
Klockan närmade sig 23 och jag märkte en liten besviken min hos henne. Hon försökte dölja den men lyckades inte helt. Jag sa inget utan bara babblade på.

Strax efter 23 ringde telefonen, ett snabbt samtal och sen gick hon ut på balkongen en snabb sväng och kom in med ett belåtet leende på läpparna. Hon tittade på mig och flinade.
Nu ska du få din julklapp, sa hon. En du aldrig kommer att glömma, sa hon med ett gåtfullt leende. Gissa om jag blev nyfiken. Jag undrade vad hon hittat på nu. Hon var en sån där som man aldrig visste vad man fick i present av.
Det ringde på dörren och in kommer för mig två helt okända killar. Den ene lång, smal och hade mörkt, axellångt hår, bruna ögon. Han presenterade sig som Peter, var 34, två år ålder än mig och Maria. Han var klädd i tajta, urtvättade jeans med knappgylf och en åtsmitande t-shirt som visade varenda detalj av hans kropp.
Inte ett gram för mycket och en härlig, bred bringa. Den andre var lite kortare, hade rödblont, självlockigt hår ner till skuldrorna, mustasch, blå ögon och även han hade tajta jeans och en åtsmitande t-shirt. Han var 35 år och hette Roy. Båda två flinade och tittade på varandra. Dom satte sig i varsin fåtölj och Maria fyllde på våra groggar och gav dom varsin. Stämningen var lite tryckt, vi kände inte varandra och jag var lite blyg i början. Sen visade det sig att dom var riktigt trevliga och vi hade en hel del att prata om.

Maria förde in samtalet på sex, vilket gjorde mig lite smått chockad, här satt jag med två vilt främmande killar och hon började snacka sex ! Lite generad tittar jag på henne och försöker med blicken säga att hon ska lägga av, men hon bara flinar och fortsätter. Groggarna började göra sitt och tunghäftan försvann. Snart satt vi alla fyra och snackade vilt om sex. Lite kåt blev man ju och började fantisera om dessa två, men sa inget. Men tydligen märkte Maria hur kåtglansiga mina ögon var för hon frågade rakt på sak: Skulle du kunna tänka dig en fyrkant med oss tre?
Jag bara stirrade på henne, detta var ju en sak vi snackat om under kvällen som gått. Jag kände den välbekanta hettan stiga och att jag rodnade. Alla tre tittade på mig, väntade på svar. Visst ville jag, men jag vågade inte. I alla fall inte ta första steget. Jag sa inget, tittade bara generat från den ene till den andre. Satt alldeles tyst, vågade inte öppna munnen.
Efter en stund sa Maria att nu får det vara nog, jag är så kåt. Det var startsignalen, både Peter och Roy satte sig hos oss i soffan. Peter satte sig hos mig, såg djupt in i mina ögon och log. Jag tittade in i hans djupa, bruna ögon och var såld. Alla hämningar släppte, jag böjde mig mot honom och kysste honom, tryckte mina bröst mot hans bringa, vårtorna var så hårda att dom nästan gjorde ont och jag var stenkåt på honom. Hungrigt kysste jag honom, sög på hans tunga och läppar, lät mina händer vandra över hans överkropp och neråt. Kände den stenhårda bulan i jeansen, märkte att han inte hade några kalsonger som hindrade hans stora kuk att vandra fritt i skrevet. Slet upp bältet och knappgylfen och tog fram den. Jösses, vad stor och hård han kändes. Jag blev om möjligt ännu kåtare och flämtade.

Vände på huvudet och såg att Maria och Roy också hade hittat varandra. Maria sög honom och jag såg hur han njöt av hennes behandling. Hon satt på knä framför honom och kjolen hade hasat upp och jag såg att hon inte hade några trosor på sig. Vilken häck hon hade. Perfekt rundad, lagom stor och kramgo. Jag tog mig loss från Peter och såg att han blev lite besviken. Jag struntade i det, sköt undan bordet och satte mig bakom henne där hon stod på knä och sög för glatta livet. Jag la försiktigt handen på hennes ena skinka och kände på den. Lika kramgo som den såg ut, fast och fin. Förde in ett finger mellan hennes lår och kände att hon var plaskvåt. Tittade upp på Peter, nu såg han inte besviken ut längre. Han satt och tittade på oss tre och smekte sig själv med långsamma drag och var alldeles kåtglansig i ögonen och stönade lätt. Jag smekte hennes blygdläppar och hon putade med baken för at jag skulle komma åt bättre och stönade.
Ska vi gå in i sängen, frågade Peter, bättre plats. Sagt och gjort, kläderna åkte av på vägen, spreds överallt. Vi la oss i hennes dubbelsäng, kände den gunga när vi la oss, vattensäng, King size. Vi tjejer hamnade i mitten, jag fortsatte smeka Maria, och hon smekte mig. Min dröm hade alltid varit att få vara med en tjej, men det hade jag inte talat om för henne. Jag kysste hennes bröst, nafsade i vårtorna och smekte hennes sköte med handen. Klittan var stenhård och hon var plaskvåt. Killarna låg och tittade på oss och smekte sig själva, vi hade nästan glömt bort dom. Vi fortsatte att smeka varandra och kysstes hungrigt och krävande.
Till slut kunde jag inte hålla mig, jag gled ner och begravde mitt ansikte i hennes våta, härliga fitta. Jag var bara tvungen att smaka på henne. Och jag blev inte besviken, vad gott hon smakade. Jag slickade, sög och nafsade henne och hon stönade allt högre. Jag förde in ett finger i hennes heta grotta och kände värmen. Roterade försiktigt och hittade g-punkten samtidigt som jag sög hennes klitta och lät tungan spela över den. Hon skrek rakt ut när det gick för henne, kände hennes fittmuskler krama mitt finger och kom nästan jag också av bara känslan. Jag lät henne vara ifred medan orgasmen ebbade ut och tittade på henne. Hon såg mycket nöjd ut. Nu var det min tur, sa hon. Jag la mig tillrätta på rygg och hon dök ner mellan mina ben. Peter och Roy tittade fortfarande på och smekte sig själva. Jag tog tag i deras kukar, en i varje hand och började smeka dom samtidigt som jag kände Marias tunga leta sig in mellan blygdläpparna. Jag kunde inte hålla tillbaka ett ljudligt stön när hon slöt läpparna om min klitta son var stenhård och otroligt känslig. Så underbar hennes tunga var… Jag njöt i fulla drag. En som slickade mig, en tjej till råga på allt och en kuk i var hand. Kunde det bli bättre? Detta måste vara himmelriket eller en dröm och låt mig i så fall aldrig vakna. Killarna smekte och nöp i mina bröst, slickade och sög på vårtorna, smekte resten av min kropp till bristningsgränsen av kåthet. Aldrig hade jag varit så kåt!!! Det tog inte lång stund innan det gick för mig i en otrolig orgasm som skakade om mig totalt. Jag var helt borta en bra stund. Nu var det killarnas tur att få sin behandling.

Sa åt dom att komma närmare mitt ansikte så jag kunde suga dom. Dom var inte nödbedda. En på var sida om mig och Maria fortfarande mellan mina ben… Måste vara en dröm, tänkte jag. Jag var fortfarande stenkåt och njöt i fulla drag. Sög en i taget en liten stund medan jag runkade den andre. Båda två stönade av välbehag och jag andades så snabbt att jag trodde lungorna skulle sprängas. Två kukar på samma gång att suga och slicka på…Mmmm, underbart. Och Maria slickade och sög som besatt, aldrig känt nåt liknande. Jag bara njöt och njöt. Kände att jag var på väg en gång till. Började i tårna och spred sig snabbt i hela kroppen. Jag skrek rakt ut, förlorade nästan medvetandet, så intensiv var den. Efteråt låg jag bara och flämtade, utmattad för en stund. Maria gick in i vardagsrummet och hämtade våra groggar. Det kunde behövas, jag var kruttorr i munnen. Vi smuttade på groggarna och bara tittade på varandra, åt varandra med blicken.
När glasen var tomma la vi tjejer oss tillrätta och sög av varsin kille. Vad upphetsande det var att suga Roy samtidigt som jag såg henne suga Peter. Jag sög och kramade honom men tungan, han var stor. Inte en chans att ta hela i munnen. Jag nafsade i hans ollon, slickade hela vägen och sög på hans pung. Han stönade och sa gång på gång: Underbart.
Jag kände att han var på väg, hörde det på hans allt snabbare andhämtning och på ryckningarna i hans kropp. Ju närmare han kom desto hårdare sög jag. Jag kände pungen dra ihop sig och sekunden efter kom han i min mun. Sprut efter sprut, kunde inte svälja snabbt nog, lite rann utanför. En liten stund senare hörde jag Peter komma, stönade högt och Maria svalde för allt hon var värd. En liten strimma hamnade utanför även för henne. Jag reste mig och lutade mig fram mot henne och slickade henne ren runt munnen. Hon svarade med att ge mig en het, härlig kyss. Djup, krävande.
Jag kände kåtheten stiga igen, pirrade i hela kroppen.
Har du provat dubbelmacka nån gång? Frågade hon mig.
Nej, svarade jag, inte ens analsex.
Då har du missat nåt, sa hon med glimten i ögat.

Hon tittade på Peter och Roy som nickade till svar. Båda två började smeka mig och Peter körde in ett finger i mitt stjärthål. Mmm, det kändes underbart. Maria gick in på toaletten och hämtade en burk vaselin. Lite rädd var jag, dom var ju så välväxta… Vi ska ta det försiktigt, vi lovar sa Roy. Säg bara till om du inte vill, vi ska inte tvinga dig. Och om det gör ont så slutar vi.
Lugnad av hans löfte slappnade jag av och bara njöt av deras behandling. Roy smörjde in sitt stånd med vaselinet och sa till mig att sätta mig på honom med ryggen mot honom. Han tog tag i mina höfter och förde mig försiktigt ner mot sin kuk. Jag kände hans ollon mot mitt hål, blev om möjligt ännu mer upphetsad. Han tog det väldigt försiktigt, gjorde lite ont i början, men sen var det underbart. När han väl var inne helt la sig Peter ovanpå mig och förde in sin kuk i min fitta. Det gick nästan direkt för mig, det var det underbaraste jag känt i hela mitt liv.

Jag kände mig verkligen helt fylld, och vilken känsla. Jag kom gång på gång, det märktes att dom gjort det tillsammans förr. Tajmade varandras juck fullständigt. Jag trodde aldrig jag skulle få nog. Jag var lika kåt hela tiden, fast det gick för mig gång på gång. Hörde Maria stöna, vände på huvudet och såg att hon satt över Roys ansikte och blev slickad. Efter vad som kändes som en underbar evighet kom först Roy och fyllde mig med sin sperma och sekunden efter Peter. Känslan blev för mycket, jag kom igen.
Efteråt låg vi bara och flämtade.
Men Maria då? Frågade jag. Hon har ju inte fått nån kuk.
Lugn, bara lugn, sa Peter. Hon ska få sitt också.
Jag tittade på henne där hon låg, våt av sina safter på låren och kåt blick.
Ska jag slicka dig? frågade jag.
Mmmm, var allt jag fick till svar.
Jag la mig tillrätta mellan hennes ben och drack av hennes safter. Roy gick ut på dass och tvättade av sig, kom tillbaka med halvstånd som snabbt växte när han såg mig och Maria.
Får jag? sa han.
Jag flyttade på mig och han la sig tillrätta över henne.
Ta henne bakifrån, sa jag.
Hon tittade på mig och ställde sig på alla fyra.
Han tog tag i hennes höfter och körde in sin hårda kuk till roten och hon stönade av välbehag.
Jag kröp in under henne och drog ner henne så jag kom åt att slicka henne samtidigt som Roy knullade henne, hårt och snabbt för allt han var värd.
Maria stönade och småskrek av våran behandling, det märktes att hon gillade det. Peter makade sig tillrätta så han kunde köra in sin kuk i mig, satt på knä och lyfte mina höfter som jag var en fjäder. Han förde in sin hårda kuk i min våta, längtande fitta hårt, krävande och djupt. Han stötte som besatt, ända till botten varje gång och jag njöt. En hård kuk i min fitta och en fitta över mitt ansikte… Jag kom i en jätteorgasm samtidigt som Maria skrek ut sin. Jag kände hur hennes safter rann nerför mitt ansikte, jag drack för allt jag var värd. Så gott det smakade och gav hela tiden mersmak. Måste få uppleva detta igen, tänkte jag.

Peter började smeka min klitta hårt samtidigt som han knullade mig, kände att jag var på väg, igen. Skrek rakt ut och skakade i hela kroppen. Strax efter kom han i mig, kände hans sprut långt inuti mig, Han stönade högt och skakade i hela kroppen. Vilken känsla. Kramade honom med mina fittmuskler, kramade ur honom till sista droppen. Efteråt satt han stilla med sin kuk i mig. Kände hur den slaknade och hur han andades snabbt och flåsande. Slickade och nafsade i Marias klitta tills hon kom igen, skrikande, skakande. Hörde hur Roy var på väg, tog hans pung i min mun och sög på den samtidigt som jag lät tungaspetsen vispa. Kände hur den drog ihop sig och hörde hur han skrek ut sin orgasm. Han pumpade hennes fitta så fulla att det rann över, jag slickade ivrigt i mig av överflödet. Sen drog han sig ur henne och la sig på sidan, utmattad.
Jag slickade i mig allt som rann ut, smaken var underbar. Hennes safter blandade med hans. Något godare hade jag aldrig smakat. Peter drog sig ur mig och jag kände hur det rann ur mig. Maria var inte sen att begrava sitt ansikte mellan mina lår och slicka i sig av den underbara saften. Vi låg i en 69 och slickade varandra rena och kåta igen. Slickade, fingerpullade varandra tills det gick för oss samtidigt. Efteråt låg vi bara och njöt av efterdyningarna. Jag ryste vid tanken på den underbara julklappen jag fått, aldrig hade sex varit så skönt.
God jul i efterskott, sa Maria.
Jag bara log till svar. Snart somnade vi alla fyra, nöjda och belåtna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *