Johnny och jag

Det gick bra för Johnny. Han var en bra chef som var omtyckt av alla. Ingen ifrågasatte honom och ingen hade något problem med att han nu stod ett steg högre upp än de andra på avdelningen. Allra minst jag, trots att det var jag som först blev tillfrågad om jobbet. Men så var det ju också jag som tipsat personalchefen om att Johnny var bättre lämpad än jag för detta jobb. ”Är du säker på det här nu då, Peter?”, frågade personalchefen mig en sista gång. ”Du vet, du får kanske inte den här chansen igen.” Men jag var säker. Att bli chef var inte ett av mina mål i livet just nu. Jag trivdes alldeles utmärkt med det jobb jag hade. Dock visste jag att det var ett av Johnnys mål, och det visste som tur var personalchefen också, som därför redan satt upp Johnny som nr 2 på listan över tänkbara interna kandidater.

Så nu satt Johnny där med ett alldeles eget rum. 32 kvm stort, egen toalett med dusch och ett gigantiskt panoramafönster som utgjorde hela den ena långväggen med fantastisk utsikt över stadens tak. Skrivbordet var vänt så att man satt med ryggen mot fönstret. På andra sidan rummet stod fem fåtöljer kring ett runt soffbord. Bredvid fanns ett skåp med allehanda mer eller mindre alkoholhaltiga drycker. I ena änden av rummet fanns ett pentry gömt i ett skåp och i andra änden var ingången till rummet som bestod i två tunga ekdörrar. Rummet var således alldeles utmärkt för jobbet där det ingick många besök av allehanda viktiga personer både från företaget och utanför dess gränser. Johnny var alltså en viktig knut i företaget.

Han och jag brukade ha viktiga möten med varandra ganska ofta där inne. Det hade alltid med jobbet att göra, men ibland hände det att ett möte avslutades och övergick i ett nytt slags möte. Ett mer intimt sådant. Det var dessa möten vi tyckte bäst om, både Johnny och jag. Men oftast fanns inte tid för sådant, eftersom han hade för mycket att göra. Ibland kunde han dock redan flera dagar i förväg tala om att det fanns tid till ett ”långmöte”. Jag misstänkte att han säkert kunde sitta och pussla om i sin agenda, allt för att få till stånd ett sådant, lite längre möte. Men det ville han aldrig erkänna om jag konfronterade honom med mina misstankar.

En dag satt jag och höll på med mina vanliga pappersarbeten när telefonen ringde. Jag hörde på signalen att det var internt. Och mycket riktigt, i andra änden satt en stressad Johnny. ”Hej du! Torsdag eftermiddag, klockan två hade jag tänkt. Ta med balansmappen för utlandet.” ”Är det mycket idag? Du låter stressad värre.”, sa jag. ”Ja, jo, det kan man lugnt säga. Ska hinna få några papper färdiga inför mötet nu klockan elva och två timmar senare åker jag på den där kursen i Umeå i två dagar. Och helst ska jag hinna med att käka något också idag…” ”Visst ja, du skulle ju på den ja… När är du hemma därifrån då?” ”Onsdag eftermiddag.” ”Okej. Men torsdag klockan två tar vi mötet. Jag har satt en kråka här.” ”Och om du vill då så kan vi ta… Så kan vi ta ett långmöte.” Jag kunde nästan höra hur han rodnade där på andra sidan luren. ”Det vet du, Johnny. Det vet du att vi kan.”, svarade jag tillbaka.

Vi la på och Eva, som satt mittemot mig, kunde inte undgå att se mitt leende även fast jag kämpade emot. ”Var det Johnny?”, frågade hon. ”Japp.” ”Och vad är det som är så kul?” ”Äh, det var bara något han sa. Du vet ju hur han är.”, försökte jag. Och det visste hon ju. Ett tag var hon dödligt förälskad i honom, trots att han var 13 år yngre, ända tills jag inte längre kunde undanhålla henne sanningen. Johnny fattade aldrig att det var sant att hon var kär i honom, trots att jag försökte förklara för honom att han nog borde ta ett snack med henne. Han var ju inte riktigt på samma nivå, om man säger så. Så jag blev tvungen att plocka ner henne på jorden igen och förklarade åter för henne att han hade flickvän och aldrig tänkte lämna henne. Särskilt inte nu, då han förlovat sig med henne. Eva visste inte om detta och hennes hjärtesorg blev svår och jobbig ett bra tag. Men nu hade hon landat och hittat en ny, alldeles egen kärlek, som dessutom var besvarad.

För Johnny var allt annat än singel. Han hade haft flera tjejer fram tills han träffade Lisa för två år sedan. Johnny och jag hade hållit på med varandra då och då ända sedan vi börjat på det här företaget och lärde känna varandra, för snart fem år sedan. Så när han träffat Lisa så insåg jag att vår ”lek” nu var över. Det tyckte han också. I nästan tre månader, tills vi sågs på tu man hand för att förfesta ihop utan våra respektive. Jodå, jag har också en respektive. Helena heter hon. Vacker som en dag, älskvärd som få. Så varför håller då Johnny och jag på med varandra? Tja, inget går upp emot att få älska med sin ljuvliga flickvän, men inget går hellre upp emot att få ha sex med jordens snyggaste kille. Det är väl ungefär däri skillnaden ligger. Att älska och att ha sex. Hur Johnny ser på det vet jag i ärlighetens namn inte. Vi har aldrig snackat om det, utan bara kommit fram till – var och en från sitt håll – att det endast handlar om sex. Och det fungerar alldeles utmärkt. Så länge vi håller oss till varandra och våra egna flickvänner så behöver vi inte heller tillfredställa oss på andra håll. Men naturligtvis är det vår alldeles egna, speciella lilla hemlighet. Ingen annan vet. Eller ska få veta.

Måndagen gick till ända, och tisdagen likaså. Onsdagen började bra och gick snabbt ända tills eftermiddagen, då jag inte kunde låta bli att tänka på annat än morgondagens möte. Oftast brukade vi ta all formalia först och sedan avsluta med att utbyta kroppsvätskor, men såna här gånger, då man hade gott om tid på sig att tänka på det, brukade vi inte kunna hålla oss, utan gick direkt in på ”desserten”.

Torsdagen segade sig fram. Vi gick ut och käkade lunch, Johnny och jag. Han förklarade att han skulle ha ett annat möte först, så det kunde hända att det drog ut på tiden lite. ”Men den som väntar på något gott…” ”Får alltid vänta på tok för länge!”, fyllde jag i och skrattade. Johnny skrattade han också och blinkade med ena ögat mot mig. ”Stackars Peter. Du ska få belöning sedan. Tro inget annat.” Och det trodde jag ju inte heller.

Så blev klockan två. Den blev halv tre. Inte förrän kvart i tre såg jag hur hans dörr öppnades och tre kostymklädda män gick ut. Johnny stod kvar i dörren och fångade min blick och gestikulerade att jag kunde komma. Jag tog mappen han bett om i ena handen och mitt kaffe jag nyss hämtat i den andra. ”Eva, jag går in till Johnny nu. Tar du min telefon?” ”Yes sir. Blir det resten av dagen?” ”Jag vet inte, men troligen, ja.” Det var svårt att hålla tillbaka ett leende, men det verkade inte som om hon märkte det den här gången.

Jag gick bort till Johnny vid dörren och han släppte in mig. ”Linda? Inga samtal eller besök resten av dagen.”, sa han till tjejen i receptionsdisken som fanns precis bredvid hans kontor. ”Va? Får inte ens jag ringa eller komma in?”, sa hon med spelad sårad min. Hennes mungipor drogs långt ner. ”Nä, inte ens du. Vi måste bli klara med utlandskontona idag. Landström vill ha in dem i morgon bitti.” ”Okej då!”, sa hon och la upp sitt normala, vanliga leende. ”Jag sitter snällt kvar här ute och är tyst.” ”Min lydiga lilla Linda!”, sa han och de båda skrattade.

Han kom in och stängde dörren bakom sig. ”Nu så…”, sa han och låste dörren försiktigt. Han gick fram till skrivbordet och tryckte på den röda knappen på den lilla dosan. ”Jag älskar den här!”, sa han. ”Att på ett så simpelt sätt kunna göra sig otillgänglig. Och alla går på det.” ”Tur att jag hann in då, innan den röda lampan tändes på utsidan.”, sa jag och log. ”Mmm, det var en himla tur det.”, svarade Johnny.

Jag ställde mitt kaffe på hans skrivbord och gick fram till fönstret och tittade ut över takåsarna. Hans utsikt var verkligen inte att leka med. Johnny hängde av sig kavajen på sin stol och satte sig. Jag gick fram till honom och satte mig gränsle över hans knä. Utan ett ord tog jag hans huvud i mina händer och böjde mig fram och kysste honom. Jag lät min tunga leta sig fram till hans och de möttes i ett hett omslingrande. Under tiden drog jag av honom slipsen och började knäppa upp hans skjorta. Redan nu märkte jag, på hans sätt hans händer for över min rygg, att han var stenkåt. Jag tittade ner och såg hur hans bula spände upp hans bomullsbyxor som vore det ett militärtält. Den kände sig helt klart instängd och obekväm där inne.

Jag drog upp skjortan ur hans byxor och knäppte upp den sista knappen och blottade hans mage och bröst. Det var i sanning en syn för gudarna… Johnny var en ofta sedd gäst på gymmet i närheten och det gav också resultat. Inte så att han var välpumpad, utan bara sådär lagom tränad med en markant bröstkorg och ett tydligt sexpack på magen. Jag la mina händer över hans bröst och kände hans muskler spela innanför huden medan han lirkade upp min t-shirt ur mina byxor. Jag lyfte upp armarna så att han kunde dra den över huvudet på mig. ”Jäklar Johnny, vad kåt jag blir av dig och din kropp…”, sa jag medan jag smekte hans bröst med blicken och händerna.. ”Detsamma Peter. Detsamma…”, sa han och lät sina fingrar nudda mina bröstvårtor. Han visste att jag var känslig där och började försiktigt klämma och dra lätt i dem.

Jag blundade och kände hur kåtheten i kuken blev starkare och häftigare. Johnny tog tag i mig under armarna och jag reste mig upp och satte mig på hans bord. Han böjde sig fram och kysste mig mitt på bröstet. Så fortsatte han kyssa sig fram till ena bröstvårtan och kysste varenda kvadratmillimeter runt den. Tillslut tog han den mellan läpparna och lät tungspetsen långsamt undersöka den. Han tog den mellan tungan och tänderna och klämde och drog i den samtidigt som han sög.

Det var så underbart skönt att bli behandlad av hans sköna, varma mun och han lät mig njuta en lång stund, samtidigt som han smekte mig utanpå byxorna. Min kuk kändes som om den skulle gå av om han inte öppnade upp byxorna och släppte ut den. Och han läste förstås mina tankar och drog av mig byxorna och kallingarna. Tillslut stod den där och pekade girigt upp mot hans ansikte. Han tog den i sin hand och studerade den, lät ett pekfinger smeka över skåran och samla på sig utav kåtsaften som börjat sippra ut, tog upp fingret till sin mun och slickade rent det. Sen sänkte han ned huvudet.

Han lät tungan stryka över skåran på min kuk och slicka i sig av det som fingret inte fick med sig upp. Varje gång hans tungspets nuddade mitt ollon ryckte kuken till och ytterligare kåtsaft rann ut som hans tunga snabbt fångade upp. Hela tiden slöts hans läppar tätare och tätare kring ollonet och tillslut stod min kuk med hela sin längd inne i hans mun. Det var en obeskrivligt skön känsla att se hans läppar sluta kring min kuk ända nere vid roten. Han var en jävel på att ta kuk. Bara synen av det hela skulle kunna få mig att komma om jag inte lade band på mig. Han började suga mig i långsamma, djupa drag och varje gång han kom upp mot ollonet lät han tungan utforska varje del av det. Jag höll hela tiden mina båda händer om hans huvud med fingrarna lekandes i hans mörka, täta hår och lät dem följa med i rörelserna, upp, och så ned igen.

Tillslut var jag tvungen att dra upp hans huvud, annars hade jag sprutat honom rakt upp i svalget, och jag ville inte komma riktigt än. ”Du måste ta det lugnt, Johnny!”, flåsade jag fram. ”Annars kommer jag för fort.” Han strök sig med handryggen över munnen. ”Din kuk är så härligt läcker att det är svårt att sluta…” Jag log mot honom och han log tillbaka. Jag böjde mig ned och tryckte mina läppar mot hans. Hans tunga sökte min och när de möttes kunde jag förnimma smaken av min egen kuk. En härlig känsla. ”Luta dig tillbaka nu, för nu vill jag smaka på dig.”, sa jag och tryckte ner honom i stolen igen. Han satte sig och gled ner lite och särade på benen. Jag ställde mig på knä mellan dem och knäppte upp hans byxor. Jag såg att hans kuk nu hade nått sin fulla längd, då ollonet hade letat sig upp ovanför kanten på hans boxershorts. Jag tog tag i dem och släppte ut hans kuk och flyttade mig tillbaka lite så jag kunde dra av hans byxor och kallingar.

När de var borta satt jag kvar där en stund och bara njöt av synen framför mig. Hans vackra ansikte med sina djupblå ögon, blanka av kåthet. Hans markanta bröstmuskler där under en mörk och lätt behårighet. Hans magmuskler som var fint ordnade i två lodräta rader där magen under naveln också var mörkt hårig. Hans håriga ben med sina kraftiga lårmuskler och runda vader. Och så där, mitt i allt det vackra, hans ännu vackrare kuk…

Jag kröp fram igen och tog tag i den. Runkade den sakta och såg honom i ögonen. Han tittade tillbaka och jag kunde läsa i dem att han njöt. Förstod att han väntade på att få känna sin kuk omslutas av min mun. Så jag lät honom inte vänta längre. Jag böjde mig ner och satte kuken mitt framför munnen. Jag kunde känna den härliga doften av kuk och det gjorde mig ännu kåtare. Jag drog i min egen samtidigt som jag tog in hans i min mun. Smakade på ollonet och kände hans kåtsaft sippra ut i min mun. Den smakade helt underbart. Jag lät kuken glida ännu längre in och med tungan smekte jag undersidan och kunde urskilja ådrorna i den. Johnny stönade högt när jag nådde så långt jag kunde. Det var inte hela dess längd, för det är inget att leka med han har mellan benen. Den är lång och hyfsat grov och jag önskar jag kunde ta lika mycket som han själv kunde, men det var nog nästan omänskligt med tanke på hans storlek.

Jag fortsatte att suga honom och släppte min egen kuk, började smeka hans pung och lät den andra handen stryka över hans ena bröstvårta och ömsom klämde och ömsom smekte den. Han stönade högre och högre och jag kunde ana att han snart var nära. Istället för att lugna ner mig ökade jag tempot och sög allt mer och hårdare. Han bet sig i läppen för att inte stöna för högt, med tanke på att det fanns fullt med folk utanför rummet. Jag kunde känna hur det började rycka i pungen och i kuken och insåg att han var på väg att komma. Jag koncentrerade mig på ollonet och sög och smekte kanterna med tungan. Med ett sista stön över sina läppar lät han satsen spruta ut i min mun. Den pumpade ut i flera kaskader och jag svalde så gott jag kunde. Det sista som kom lät jag dock vara kvar i munnen och tog ett tag runt hans nacke och förde ner hans huvud mot mitt. Jag satte mina läppar till hans och kysste honom samtidigt som jag lät en del av hans sperma slinka in i hans mun. Han märkte vad jag höll på med och strök av min tunga med sin egen och svalde det. ”Fan så läckert!”, flämtade han. ”Du är ju för jäkla skön… Men, du själv då?” ”Ja, jag undrar hur det ska gå för mig nu…”, svarade jag tillbaka. ”Ja, vi får väl se.”, sa han och tog åter tag under mina armar. Jag satte mig på skrivbordet igen och snart kände jag min kuk omsluten av hans läppar och tunga. Han sög på mitt ollon en stund innan han på allvar satte igång att suga. Långa, djupa tag, ända ner till roten. Jag kan ge mig den på att han skulle kunna ta mycket mer än så. Han verkade ha en omänsklig förmåga att kunna kontrollera sina halsreflexer.

Han sög och sög och ena fingret lät han stryka över området mellan pungen och rövhålet. Fingret letade sig allt längre och längre ner och plötsligt så var den precis över hålet och lekte. Jag fick åter behärska mig för att inte komma, och ännu svårare blev det då han tog upp fingret till munnen och la en loska på det, för snart kände jag hur hans finger letade sig in i röven medan han sög och slickade min kuk. Efter en stund kände jag hur hela hans finger var uppe i mig och då kunde jag inte hålla mig längre. Det började rycka inne i mig och jag kunde känna hur satsen pumpade sig ur kuken och upp i hans svalg. Han samlade upp allting i munnen och svalde sen allt på en gång innan han försiktigt, medan kåtrycken for genom min kropp, klämde ur det sista ur kuken och slickade i sig det också. ”Johnny… Fy satan så skönt…”, lyckades jag få ur mig mellan efterrycken. ”Bra att du tyckte det, för det tyckte jag också.” Han lutade sig tillbaka i sin stol och jag la mig raklång på hans bord. ”Vi borde ha långmöten oftare.”, sa jag. Han var tyst en stund. ”Vad vi borde göra först är att sätta igång och arbeta lite också.”, sa han. ”Hur mötet sedan avslutas vet man ju aldrig …”

Vi visste nog båda hur mötet skulle avslutas, vilket det också gjorde. Efter ett par timmars pappersarbete, samtal och flera koppar kaffe avslutades det med en intensiv och skön snabbis. Så fort jag kom utanför dörren så längtade jag redan till nästa möte. Tänkte att, ”det här är ju egentligen för bra för att vara sant. Tänk om det här var det sista mötet…”

Men det var det ju inte. Inte på något sätt, faktiskt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *