Full pott som stygg piga på Nätet!

Internet har utan tvekan fått stor betydelse i många människors sexliv – och nu även i mitt!

Trots att jag i början var lite tveksam inför detta nya medium, fick jag snabbt smak för det. l dag är jag en vuxen kvinna, men under min tid i skolan fick vi inte lära oss något om datorer. Jag har blivit tvungen att lära mig själv och första gången som jag hörde talas om en kille, som satt och tittade på porrbilder på nätet nätterna igenom, tyckte jag att det verkade larvigt.

Men en dag blev jag för nyfiken och testade mest på skoj att lägga in sökordet ”sex”. Oj, vilken effekt – plötsligt var min bildskärm fylld med I 000-tals sidor porr.

Jag tittade in på en av dem. Det var en massa bilder med samlagsscener, oralsex och annat. Det mesta tyckte jag, att jag hade sett tidigare, så jag klickade vidare och plötsligt hamnade jag på en sajt med bilder av flickor som gav andra flickor smisk. NU började det bli intressant!

Min fantasi fick fart, medan jag surfade vidare, men på inga andra sidor hittade jag något som hetsade upp mig lika mycket. Men dessutom upptäckte jag att det fanns massor av kontaktsidor på nätet. Sajter där man kunde ringa in en egen annons och svara på andras annonser,

Många av annonserna handlade om erotisk dominans av olika slag. Jag beslöt mig snabbt för att ringa in en egen annons. l min korta text beskrev jag mig själv som en stygg, ouppfostrad flicka, som sökte en annan flicka, som ville ge mig lite uppfostran. Sedan var det vara att vänta.

Jag kollade min brevlåda så ofta som jag nånsin kunde. Jag hade stora förväntningar och säkert en upphetsad glimt i ögonen för till sist undrade min sambo, vad som var på gång.

Jag blev tvungen att berätta allt. Jag har alltid var dålig på att ljuga. Som tur var, tyckte han mest att det hela var skojigt. Han började snart komma med små antydningar om vad som skulle kunna hända, när jag äntligen fick det svar, som jag drömt om…

Hans antydningar gjorde bara att min upphetsning steg ännu mer. Jodå, jag fick en del svar, l början dock endast från killar, varav de flesta inte tycktes ha fattat vad det var för slags lek, som jag var intresserad av.

Efterhand fick jag också svar från några gifta par, men de ville alla gå ett steg längre, än vad jag hade lust till, så jag tvingades nöja mig med att träffa den stränga, uppfostrande lärarinnan i mina erotiska fantasier.

Samtidigt tände min kära pojkvän lyckligtvis allt mer på att leka dominans och underkastelse i sängen. Det gjorde att trycket lättade en aning, men samtidigt gjorde det mig ännu mer intresserad av att träffa en handfast, sträng kvinna i verkligheten!

Hennes pojkvän skulle se på

En dag låg där ett svar från en flicka i min egen ålder. Hon kallade sig ”Madame Strid”. Hon hade bara talat in en enda mening, att jag kunde skriva till henne. Nyfiket studerade jag hennes profil, som annonser ibland kallas för på nätet, och jag tvivlade på om att jag skulle våga träffa henne. Kanske var hon alltför tuff för min smak…

Men innan jag hade funderat igenom det hela för mycket, hann jag dock svara henne och lämna besked om det som hon ville veta mer om, dvs vad jag var intresserad av och hur långt jag kunde tänka mig att gå.

Det resulterade i en lång och ganska upphetsande brevväxling, som slutade med att jag beskrev mina sexfantasier för henne. Vi bestämde att vi skulle träffas.

Vi möttes på ett litet cafe mitt i stan och pratades vid under några timmar. Madame Strid, som i verkligheten heter Helene, var en snygg blondin i 30-års åldern, som undrade om jag hade något emot att hennes sambo såg på, när vi var tillsammans – om nu vi enades om att kasta loss.

Jag funderade lite på det och kom fram till, att jag nog är lite av en exhibitionist. Därför tänkte jag, att det kanske skulle göra det ännu mer upphetsande, om någon tittade på.

Hennes förslag fick fjärilarna i min mage att fladdra ännu mer med vingarna och jag kände också en extra retning en bit längre ner. Snart var jag plaskvåt i trosorna och mina bröstvårtor hade dragit ihop sig och blivit små och hårda.

Innan vi skildes hade vi bestämt, att jag skulle komma hem till henne nästa kväll och det var med hjärtat i halsgropen, som jag gav mig iväg – klädd för att bli avklädd i svart snörliv, självsittande strumpor i guldlame – och tre par sexiga trosor utanpå varandra. Jag ville inte göra det för lätt för henne. Dessutom kom jag med avsikt för sent och var en aning nervös, fylld av spänning, när jag ringde på dörren i den stora villan.

Madame öppnade själv dörren. Hon anmärkte, att jag inte höll tiden och sa, att det skulle jag straffas för lite senare. Sedan visade hon var jag kunde hänga av mig ytterkläderna och ledde mig in till vardagsrummet, som hade utsikt mot en parkliknande trädgård.

Hennes man satt i en djup fåtölj och drack whisky. Han såg bra ut och reste sig genast och hälsade hövligt på mig, när jag steg in i rummet. Han presenterade sig som Tobias. Jag kunde höra att han var norrman.

Jag rodnade, när jag kände Tobias blick glida forskande över min kropp. Jag hade helt klart för mig, att det inte skulle dröja länge, innan han skulle få se, vad jag hade gömt under mina kläder.

Jag satte mig ner och fick en drink. Sedan började Madame Strid tala om hur ouppfostrade jag var: att jag varit oförskämd mot henne på cafet, att mitt sista e-mail hade innehållit förolämpningar och att jag kommit för sent.

Hon frågade, vad jag ansåg, att vi borde göra åt det.

Jag satte på mig min mest oskyldiga min och svarade, att det hade jag ingen aning om, Hon tittade forskande på mig och jag kände, att spänningen mellan oss gjorde atmosfären nästan outhärdligt laddad. Jag var heltänd. Det sprakade om min kropp. Det fick mina bröstvårtor att styvna och min klitoris att svullna. Sedan hörde jag henne som i ett töcken säga, att nu var det dags att uppfostra mig. Hon växlade några ord med Tobias, som tydligen var helt enig med henne.

– Res dig upp! kommenderade hon.

Jag lydde och hon gav mig ett par daskar utanpå min stjärt och beordrade mig att dra upp kjolen. Långsamt och tvekande gjorde jag, som hon sagt. Jag kände hur min andhämtning snabbt ökade, når jag centimeter för centimeter blottade först mina lår och sedan min stjärt.

Jag fick ännu ett par daskar utanpå mina bordeauxfärgade silketrosor. Sedan upptäckte hon, att något var fel.

– Hur många trosor har du på dig? frågade hon och gav mig ett par daskar till över låren,

Det sved, men hetsade trots det upp mig,

– Tre, svarade jag och försökte låta så oberörd som möjligt.

– Av med dem. Allihop! kommenderade hon,

Det gjorde jag – så långsamt, att hon skyndade på mig genom att hota med en ännu värre omgång än den, som jag redan hade gjort mig förtjänt av. Det gjorde mig lyckligtvis ännu mer upphetsad och kåt och jag sa emot henne igen.

Jag är en mycket stygg piga…

Hon var på mig som en tiger, som kastar sig över sitt byte. Grep tag i min nacke och tvingade mig att böja mig framåt, så att mina händer vilade mot soffan. Nu putade hela min stjärt ut, så att både hon och Tobias hade en strålande utsikt både över den och det som gömde sig mellan mina lår.

Madame lyfte handen till slag och nu fick jag häcken full, så att det sjöng om det. Jag drog efter andan och gjorde mitt bästa för att stå still. Men det var jobbigt. När mina skinkor sved så att det brann i dem, frågade hon, om jag ville vara en snäll flicka, Det ville jag, även om jag hade en tydlig känsla av, att det inte skulle bli sista gången den kvällen, som min stackars häck skulle få sig en omgång.

Madame sa till mig att ta av mig kjolen och blusen. Hon visade mig vägen genom den öppna glasdörren till matsalen och bort till det stora matsalsbordet. Där hängde ett litet vitt förkläde med spetsar, som hon gav till mig. Hon pekade på en dörr och förklarade att där ute låg köket och att jag skulle hämta tallrikar och bestick, som hon hade ställt fram på köksbordet.

Medan jag hämtade tallrikarna hörde jag hur det ringde på dörren. Jag bleknade. Vem mer kunde de ha bjudit in? Men lyckligtvis var det bara någon, som kom med maten, som de beställt från en cateringfirma.

Jag dukade bordet medvetet lite slarvigt eftersom jag redan kände lust efter ytterligare en omgång stryk, Planen gav givetvis önskat resultat. När hon hade inspekterat borddukningen meddelade hon mig, att det inte var tillräckligt snyggt. Jag var en ouppfostrad flicka och hon var tvungen att ta mig i upptuktelse. Jag fick besked om att böja mig över bordet och puta med min nakna stjärt. Sedan hämtade hon en stor soppslev i köket och gav sig på mig med den.

Hon slog till, men det gjorde nästan inte ont, eftersom jag var så upphetsad och kåt. Trots att jag gnydde och skrek och bad henne sluta, menade jag det inte. Det märkte hon säkert, eftersom jag snällt stod stilla och lät henne fortsätta så länge hon ville. Vartenda ett av hennes slag fick små spjut av kåthet att skjuta upp från min heta stjärt och djupt in i mitt underliv. Jag blev allt fuktigare i fittan och snart sipprade små droppar av min fittsafter ut mellan blygdläpparna.

– Det är skönt, att det inte är min röv som är röd. utbrast hon triumferande, när hon till sist var färdig.

Hon förklarade för mig, att jag inte skulle få något att äta, förrän hon var helt säker på, att jag var en snäll flicka och sedan tog hon mig i örat och drog bort mig till soffan.

Där tvingades jag stå böjd över armstödet med mina nakna, våttuktade skinkor i vädret, medan hon och Tobias åt. Det var både genant och samtidigt upphetsande att stå där som ett utställningsföremål. Jag kunde höra dem prata om mig, medan de njöt av maten och vinet. Både mitt provocerande uppförande och den behandling, som det hade lett till, kom på tapeten. Vilket gjorde mig ännu kåtare.

När de ätit färdigt kom de bort till mig. Helene lät sin ena hand glida smekande över min svidande hud, vilket fick mig att stöna högt. Sedan, när handen fortsatte ner mellan min brinnande, fuktiga lår, protesterade jag.

Helene och Tobias blev snabbt eniga om, att jag fortfarande inte hade lärt mig läxan. Hon tog av sig en av sina svarta lackskor och gav mig en serie daskar med den i baken. Jag stönade högt och gned upphetsat fittan mot soffans armstöd. När hon än en gång frågade, om jag var redo att lyda henne, undrade jag helt fräckt varför jag skulle göra det.

Tobias stora, styva kuk i fittan

Men en uppgiven suck räckte Helene nu sin sko till Tobias, som energiskt fortsatte bestraffningen, där hon hade slutat. Det kändes verkligen. Det dröjde inte långe, förrän jag lovade att göra precis allt, som han önskade sig.

Tillfreds min mina böner lät Helene än en gång sin hand smyga in mellan mina lår. Den här gången sårade jag villigt på benen och lät henne göra som hon ville. Snart kom hennes andra hand efter och med två fingrar på min uppsvullna klitoris och två andra uppe i min fitta fingerpullade hon mig fram till en våldsam orgasm, samtidigt som hon skällde ut mig för att jag var så ouppfostrad.

Flämtande av utmattning fick jag stå kvar några ögonblick till, innan Helene satt sig till rätta i soffan. Hennes kortkorta kjol gled upp och avslöjade sexiga spetsar ovanför de svarta strumporna. Hon kallade mig fram till sig och befallde mig att ställa mig på knä mellan hennes sårade lår. Hon drog upp minikjolen ytterligare och visade upp en renrakad trekant inrammad av en strumphållare i svart, blankt lack.

– Slicka min fitta, sa hon till mig.

Ivrigt böjde jag huvudet framåt och satte munnen mot hennes glänsande springa. Jag stack fram tungan och började försiktigt att slicka. Samtidigt kände jag, att Tobias knäade mellan mina särade lår. Han började smeka mina ömma skinkor, vilket på nytt fick begäret att sjuda i mina ådror.

Helene styrde mig, förklarade hur jag skulle använda tungan – och hotade mig med stryk om jag inte tillfredsställde henne ordentligt. Samtidigt hade Tobias stora händer trängt in mellan mina lår och smekte mina blygdläppar. Beslutsamt särade han på dem och borrade upp sin kuk i min plaskvåta fitta.

Den var stor och hård och fyllde mig helt. Med ett stadigt tag om mina skinkor började han nu att knulla mig i en snabb, jämn rytm. Det var verkligt svårt att koncentrera sig på att både slicka fitta och knulla på samma gång!

Det lyckades mig att hålla tungan rätt i mun, om man så får säga. Ögonblicket efter fick Helene en våldsam orgasm. Hon flämtade och stönade högt. Hon släppte taget om mitt hår och lät händerna glida ner mot mina bröst.. Hon kramade dem hårt och nafsade sedan på bröstvårtorna, medan Tobias levererade en sista, avgörande stöt i min fitta. Sedan drog han sig ur och sprutade sin sperma över mina skinkor…

Det blev tyvärr mitt enda möte med Madame Strid och Tobias, men det gav upphov till många härliga sexfantasier och bästa av allt: det satte fart på mitt sexliv med min sambo. Och det var definitivt inte sista gången, som jag lekte med en annan kvinna.

Lisen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *