Den kåta flygvärdinnan

Planet skulle precis lyfta och jag satt lugnt i min stol i väntan på min första gin & tonic. Det skulle bli underbart att komma iväg till Australien där jag tänkte spendera ett par veckor med brudar, alkohol och relaxing.

Visserligen kunde det ju bli aningen ensamt men vad gjorde väl det… Det var då jag såg henne. Hon stod i gången vid drick vagnen, lutandes framåt för att ta fram is till en passagerare framför mig. Fan, jag var tvungen att bita ihop för att inte resa mig upp och ta tag i denna läckra brud ; trycka kuken rakt i fittan på henne.

Hon gick förbi mig åtskilliga gånger och log vänligt och frågade hur jag mådde. Varje gång hon passerade la jag märke till hennes slanka solbruna ben och hennes fasta lilla röv som var dold under den tighta korta kjolen. Jag blev så jävla upphetsad så jag började tänka på mitt senaste skjut, mitt ex, men jag kunde inte hantera situationen så jag började dra mig bort mot toaletten för att lugna ner min retade stake.

Vid toalett utrymmet stod givetvis ”hon” och höll på att stoppa upp någon väska i handbagage utrymmet jag märkte att det skulle bli väldigt svårt att passera med hennes putande rumpa och yppiga bröst i vägen. Då jag försökte ta mig förbi var det visserligen trångt i gången men jag kunde inte motstå frestelsen att trycka mig lite extra mot hennes härliga perfekta häck med mitt stenhårda stånd.

Då vände hon sig om och log mot mig och jag kunde skymta en upphetsad blick i hennes ögon. Jag gick vidare och placerade mig i kön till toaletten som bestod av fem personer. Mitt bultande stånd gav inte upp och värkte intensivt , det enda jag kunde tänka på var att få tränga in i denna läckra bruds trånga fitta. När det blev min tur var jag ensam vid toalett området och jag gick in på toan för att avnjuta en härlig orgasm.

Det var bara bröst och fitta på min näthinna. Just när jag hade stängt dörren knackade det lite försiktigt och jag öppnade dörren med ett ryck . Där stod den perfekta bruden med ett enormt sexigt leende. Ursäkta men det finns inget toapapper här och så klev hon in med en toarulle i handen och hennes perfekta stora bröst trycktes mot mig i det trånga utrymmet. Hon låste dörren världsvant och förde min hand under hennes kjol upp mot hennes blöta mörka fylliga läppar. Det började rycka i min kuk och mina fingrar gled upp och ner längs hennes fitta.

Jag försökte reta henne genom att smeka klitoris lite grann och sedan föra ett finger eller två in i fittan. Jag märkte att hon njöt och hennes läppar putade ut och hon stönade

– knulla mig.

Jag kysste henne djupt och våra kåta vätskor blandades. Med ena handen började hon knäppa upp sin blus och blotta sina bröst medan hennes andra hand självsäkert tog tag i min kuk . Hon slet bort bh:n med ett ryck och hon kunde inte motstå att klämma på sina perfekta runda tuttar. Hon pressade upp sin ena bröstvårta mot min vilda öppna mun och stönade

– slicka och bit den.

Jag bet tag och slickade och lekte medan hon runkade mig med sköna drag. Det var så skönt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen så jag slet av henne den lilla kjolen och böjde ner henne mot min blodsprängda kuk och hon sög tag så bra. Det värsta var att hon sög så bra och hennes sexiga kropp gjorde så att jag kände skakningarna i min kuk på gång.

Jag tryckte bort henne aggressivt och satte ner henne på toastolen. Jag böjde mig ner och sög i mig hennes safter. Jag hörde hennes stön och lät min tunga spela retsamt över de svullna läpparna och klittan..Hon kom i en våldsam orgasm och jag höll på att svimma av upphetsning.

Jag kände då att det var dags jag ställde henne på knä på toastolen. Hennes perfekta runda skinkor stod upp mot taket och hennes svullna blöta fitta tiggde efter kuk. Hon stödde sig mot väggen med en hand medan den andra handen trevade efter att kupa brösten. Nu fanns det inga gränser längre, jag placerade min stake mellan skinkorna på henne och lät kuken glida upp och nere mellan hennes läppar för att reta både henne och mig själv. Det började svartna för mina ögon jag stötte in kuken våldsamt och körde den in och ut, hårt och snabbt. Hon kved och viskade, -Djupare….jag kommer , jag kommer, ta mig nu.

Jag knullade henne så djupt jag kunde och till sist vägrade min kuk att röra sig, den bara skakade och darrade och sperman flödade ut i hennes fitta. Hon stönade andfått och vändes sig om och förde ner handen till fittan och smetade omkring sperman som höll på att sippra ner för hennes ben. Vi tittade på varann och kysstes djupt sedan klädde hon på sig blusen och mini kjolen och låste upp dörren . Innan hon öppnade för att gå ut tittade hon genomträngande på mig och min slaknande kuk och sade ganska högt:

– Välkommen in i 10 000 meters klubben !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *