Före detta svärmor på besök

För ungefär ett halvår sedan separerade jag och min sambo. Vi hade då bott tillsammans i ungefär fem år. Separationen får väl betraktas som ”halvhjärtad” eftersom vi ändå fortsatt att träffas så gott som varje dag. Jag kom väldigt bra överens med mina före detta svärföräldrar också, särskilt med svärmor. Mellan oss rådde en rå men hjärtlig jargong och man kunde till exempel klappa henne lite lätt på baken när man gick förbi. Allt var ju på skoj. Jag har även blivit slickad i örat av henne en gång då vi kramade om dem när vi kom dit och så beter sig garanterat inte alla svärmödrar.

Hon var en fin kvinna. Kanske inte sådär extremt bildskön men hon vårdade sitt yttre och var mån om sitt utseende. Hon var något större än min sambo och har under flera år varit ett av mina favoritonaniobjekt. Hur som helst så har vi fortsatt att träffas jag, min före detta sambo och hennes föräldrar. De bor i en stad ungefär fem mil från vår.

En lördag för några veckor sedan skulle min före detta svärmor gå ut tillsammans med några arbetskamrater. Resan ställdes mot ett dansställe i den stad som vi bor i. Hon skulle sova hos sin dotter så att hon kunde ta sig en eller några drinkar när de var ute. Själv höll jag till i min nya lägenhet och tapetserade.

Vid niotiden på kvällen ringde telefonen. Det var min före detta sambo som berättade att hon blivit magsjuk. Hon undrade därför om det var ok att hennes mamma sov över på min vardagsrumssoffa. Hennes mamma skulle nämligen åka utomlands på måndagen och var väl inte så värst intresserad av att få magsjuka. Jag sa att det gick bra och vi gjorde upp om att min före detta sambo skulle ringa sin mamma på mobiltelefonen och berätta att det var ändrade planer.

Redan vid elvatiden ringde det på min ytterdörr. Jag visste ju redan vem det var så jag brydde mig inte om att titta i kikhålet. När jag öppnade var allting som vanligt. Vi kramade om varandra precis som vi brukar. Det var ett tag sedan hon var i min lägenhet och hon sa att hon tyckte att mina ansträngningar när det gäller målning och tapetsering börjat ge resultat. Jag frågade om hon ville ha ett glas vin eftersom klockan inte var så mycket. Det ville hon och vi satte oss ned i vardagsrumssoffan. Vi satt och småpratade en stund och drack vårt vin. Jag fyllde på i glasen när det var slut. Efter en stund sa Karin, som min före detta svärmor heter:

– Jaha, är det i den här man skall sova, och bankade hårt i en av soffkuddarna.
– Ja, sa jag. Sviterna var tyvärr fullbokade så det här är vad vi kan erbjuda.
Vi satt kvar framför TV:n ännu ett tag och sedan sa jag samtidigt som jag blinkade åt Karin
– Om du vill kan du ju sova inne hos mig.

Vi brukar som sagt ha en viss ton mot varandra så mitt erbjudande i kombination med en blinkning var ingenting onormalt. Dessutom fanns det vissa praktiska fördelar. Det var jag som fått ta dubbelsängen när vi separerade och båda sängarna var bäddade. Det fanns dessutom inga persienner i vardagsrummet så solen skulle kika in tidigt nästa morgon om vädret blev bra
– Det kunde ju vara mysigt, sa Karin och blinkade tillbaka.

Karins nattkläder hade tillsammans med tandborsten blivit kvar i bilen hos hennes dotter. Det löste vi genom att hon fick låna en t-shirt av mig och fick ta en ny tandborste. Vi la oss i varsin säng och jag slog på TV:n, mest för att den ger lite lagom med ljus och ser till att det inte blir alldeles tyst
Vi kanske skulle få oss en sängfösare, sa jag och föreslog att vi skulle ta oss varsin whiskey där vi låg. Karin tyckte det var et bra förslag så jag gick och hämtade två glas.Vi låg i det blå skenet från TV:n och småpratade om allt möjligt. Efter ett tag frågade Karin om jag skulle skaffa mig någon ny tjej. Jag svarade att jag hade tänkt skaffa mig en ung flicksnärta på arton år. Det var på skämt som jag sa så förstås. Arton år är alldeles för ungt
Arton år, sa Karin. Varför skall alla ha så unga tjejer. Jag tycker du skulle känna på en mogen kvinna i stället.
Med mogen menade hon säkert en kvinna i trettioårsåldern, vilket skulle vara några år äldre
än vad jag är.
Ja det är klart, sa jag. Jag har ju inte känt på någon mogen kvinna.
När jag uttalade meningen så betonade jag ordet känt. Det var något som ingick i den jargong vi brukade ha mot varandra och var menat som ett skämt
– Då får du väl ta chansen nu då, fortsatte Karin och skrattade.

Jag är helt övertygad om att hon skämtade. Ändå tänkte jag att detta var en chans jag inte ville missa. Eftersom vi hela tiden skämtat skulle man kunna avbryta när som helst och det skulle bara verka som om man drivit skämtet lite längre än den andra.

Jag tog en liten klunk whiskey och ställde tillbaka glaset på nattduksbordet. Därefter lutade jag mig mot Karin och stödde mitt huvud på ena armbågen. Den andra handen la jag på Karins mage. Jag tittade noggrant på hennes ansiktsuttryck för att se hur hon reagerade. Hon flämtade till lite grand, säkert för att hon, precis som jag, blev väldigt nervös. Jag lät min hand cirkulera på hennes mage. Den var mjuk och varm. Som många kvinnor i hennes ålder vägde hon nog några kilo mer än hon önskade, dock utan att på något sätt vara tjock.

Det hela kändes verkligt spännande och jag kände hur det började röra sig nere i kalsongerna. Karin låg på rygg med händerna efter sidorna. Täcket hade jag dragit av henne. Jag lät min hand göra stora cirklar över hennes mage och för varje cirkelrörelse kom jag närmare hennes bröst. Till slut tog jag mod till mig och lät handen glida upp på hennes vänstra bröst. Det var betydligt större än hennes dotters. Dessutom var de mycket mjukare. Jag knådade bröstet lätt i min hand. Efter en stund kände jag även på det andra bröstet. Aldrig hade jag trott att jag skulle ligga med min före detta svärmor i en säng och smeka henne över brösten genom tyget på en av mina t-shirts, men det var sannerligen en ljuvlig upplevelse. Bröstet fyller hela min hand och jag känner hur det riktigt värker av upphetsning i hela nedre delen av kroppen. Jag nöp försiktigt i hennes ena bröstvårta innan jag återigen började stryka henne på magen.

Karin hade ett par vita bomullstrosor på sig. Jag lät min hand sakta massera sig ned över magen som efter en stund nådde jag trosorna. Jag strök lite lätt på det mjuka tyget och kände hur hennes mjuka könshår fanns därunder. När jag sedan lät min hand glida vidare över trostyget ned mot det allra heligaste rycker Karin till. Man kan förstå att hon, precis som jag, både är otroligt nervös men samtidigt upphetsad. När min hand kommer ned ordentligt mellan benen på Karin känner jag att det är varmt och fuktigt. Jag masserar lätt med handen utanpå tyget och känner att hon blir fuktigare och fuktigare. Karins andhämtning ökar något innan jag drar bort handen och lutar mig tillbaka mot sängens huvudände.Jag tog en klunk whiskey och såg Karin göra likadant. Sedan sa Karin
– Hur `”kändes” det där då?, med betoning på kändes.
– Vadå, sa jag.
– Att känna på en mogen kvinna förstås.
– Jag har inte känt på någon mogen kvinna ännu sa jag. Jag har bara känt på mina kläder som suttit på en mogen kvinna. Känna på kvinnan tänkte jag göra om en stund.

Efter det blev vi tysta en stund innan vi började prata igen. När vi började prata var det precis som om ingenting hade hänt. Vi pratade om saker som hänt, saker vi gjort och kommenterade det som var på TV:n. Vi satt i vart fall tillräckligt länge för att mitt stånd skulle lägga sig. Jag vågade nämligen gå upp och fylla på våra glas utan att vara rädd för att det skulle synas hur upphetsad jag var. Det kändes som om vi båda två njöt av att sitta där. Vi visste båda att någonting mer skulle hända och det gick nästan att ta på stämningen som fanns i rummet.

Efter kanske en halvtimme satte jag mig halvt upp i sängen och tittade ned på Karin. Jag vek undan täcket som hon hade dragit upp för att inte frysa. Mina händer placerar jag på hennes höfter och smeker henne ömt. I det blå skenet ser jag att ena sidan av hennes överläpp rycker upp och ned. Antagligen är hon minst lika nervös och spänd som jag är. Jag strök henne över magen innan jag tog tag i nederkanten på hennes t-shirt. Hon lyfte underkroppen så att jag kunde dra upp den under hennes armhålor. Hennes bröst var nog det vackraste jag sett. De hade inte särskilt stora vårtgårdar och hängde lite lagom ut mot sidorna av kroppen. Det syntes tydligt att hon solat med bikini sommaren innan. Jag lät min hand cirkulera över magen precis som tidigare. Hon var så varm och mjuk. Cirklarna blev större och större och till slut kunde jag kupa handen runt ett av hennes bröst. När jag nöp lite grand i vårtan hörde jag hur hon stönade till lätt. Bröstvårtan blev styv mellan mina fingrar och jag återgick till att stryka henne över magen. Mitt stånd hade för länge sedan återkommit och det kändes som om nedre delen av min kropp var elektrisk.

Jag tog nu återigen och la mina händer på hennes höfter. Vi tittade på varandra och jag blinkade åt henne. Jag lät mina händer glida in mellan hennes ben. Hon var nu ännu våtare än tidigare. När jag tog tag i kanten på hennes trosor lyfte hon på höfterna och jag kunde dra ned trosorna till vristerna. Väl där så sparkade hon dem av sig själv.

Nu kunde jag se min före detta svärmor ligga i det närmaste naken framför mig. Nedanför kanten på t-shirten fanns de mest fantastiska bröst och nedanför naveln fanns en ordentlig hårbuske som jag förde mina fingrar till. Jag masserade henne där könshåret börjar och jag kunde höra hur hennes andhämtning blev tyngre och lugnare när jag lät mina fingrar leta sig ned mot hennes kön. Antagligen började hon precis som jag att slappna av lite grand.

Hennes könshår kändes mjukt under mina fingrar. Jag lätt ett finger glida ned mellan hennes ben och jag kunde känna hur fuktig hon var. När mitt finger gled över klitoris och ned i springan hörde jag hennes andning ändras på nytt. Jag lät mina fingrar röras över hennes sköte. Ömsom masserade jag klitoris och ömsom var jag längre ned. Efter en stund satte jag mig upp i sängen och lät min vänstra hand greppa om hennes ena bröst medan den andra var kvar mellan hennes ben. Jag sa
– Är det ok om man smakar på en mogen kvinna också?

– Mmmm, kunde jag höra henne svagt. Antagligen var hon så upphetsad att allting skulle vara ok just då. Jag böjde mitt huvud ned till hennes bröst och sög in en bröstvårta i munnen. När jag nöp åt med läpparna runt bröstvårtan böjde jag mitt huvud så att jag kunde se hennes kön. Såg då att hon inte kunde hålla fingrarna borta utan låg och smekte sig själv. Detta gjorde mig ännu mer upphetsad varför jag fortsatte så en stund. Till slut tog jag mod till mig och kröp ned mellan hennes lår. Jag särade ordentligt på benen och kunde känna hennes syrliga doft. När min tunga nådde henne så ryckte hon återigen till. Jag lät min tunga ibland fladdra över hennes klitoris och ibland leta sig så djupt in i henne som det gick. Hennes händer rörde mitt huvud och pressade det mot hennes våta springa. Mitt pekfinger fick glida in i henne samtidigt som jag slickade henne. Ett av mina andra fingrar råkade komma åt anus och när jag nuddade där ryckte hon till samtidigt som jag kände att hennes anus drog ihop sig. Mitt finger fick därför ligga kvar och försiktigt massera hennes analöppning.

Karins andhämtning blev häftigare och häftigare. Hon började röra sitt underliv i takt med mina fingrar och tunga. När jag bedömde att hon var nära att komma lät jag mitt långfinger leta sig in i hennes stjärt. Det tog inte lång stund innan jag kände hur hon skälvde till i kroppen och ett svagt stön kom över hennes läppar. Jag förstod att det hade gått för henne.
Karin låg fortfarande på rygg. Jag lade mig vid henne och när jag lade mig ned lyfte jag på resåren till mina kalsonger så att min penis hamnade i hennes hand. Hon kramade lätt om den
– Det var ju faktiskt inte alls så tokigt att känna på en mogen kvinna, sa jag.
– Visst var det inte, sa Karin.

Vi kysste varandra och Karin höll fortfarande sin hand om min penis. Jag förstod att det inte skulle ta lång tid innan det gick för mig. Jag började jucka medan jag hade en hand om Karins bröst. När Karins tunga kom virvlande långt in i min mun blev det för mycket och jag tömde min sats i hennes hand.

När allt var över skrattade vi en liten stund efter allt som hänt. Därefter gick vi och duschade innan vi somnade tillsammans. Vi somnade snabbt båda två, lyckliga i vetskapen om att detta inte var sista gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *