Ensamma i stugan

Jag och min pojkvän hade varit ihop i en månad. Vi var båda oskulder och jag bara väntade på att vi någon gång skulle ligga med varandra. Så en helg så skulle vi sova i mina föräldrars stuga, bara vi ensamma och jag tänkte att de kanske skulle bli nått ikväll.

Den låg vid vattnet och inte en ända granne och den hade bastu också! Vi åkte dit och gjorde ordning. När allt var klart så va vi rätt trötta. Men då tänkte vi att vi skulle ta ett dopp i sjön nedanför. Vi bytte om och sprang ner till sjön. Det var varmt ute så vi lade oss på stranden och pratade ett tag.

Sen tänkte jag att jag skulle ta ett till dopp i sjön så ja försökte resa mig men min kille drog ner mig igen. Vi började rulla runt å brottas lite vi slutade och där låg jag uppe på honom. Vi började kyssas hett och jag kände att hans händer börjar smeka mig över ryggen och ner mot rumpan.

Eftersom han smekte mig så började jag smeka honom på låren och upp mot han kuk. Jag kände att han hade fått en riktig bula nu. Vi rullade över så han låg uppe på mig, han började ta av min bikini topp och smeka mina styva bröst och båda två var riktigt kåta nu!

Jag satt mig upp och tog av hans badbyxor och började osäkert runka hans hårda kuk. Jag såg att han njöt och fortsatte nu lite mer vågat. Jag började sedan suga honom hårt, jag hörde hur han stönade. Jag lekte med tungan på hans ollon!

Han satt sig sen upp och sa – nu är det din tur! Jag lade mig ner och särade på benen, slöt ögonen och kände att han började smeka mig över fittan! Sen började han pulla mig med ett finger… jag njöt i fulla drag. Jag sa åt honom att lägga sig ner.

Jag satte mig sen till rätta på honom och börjar rida. – Åhh va skön du e! Sa han. – Mmm du med! Varför har vi väntat så längre?! Han svarade bara med ett stön. Vi gick sedan till bastun det var en mörk bastu och de ända ljuset var från själv brasan.

Han satte sig på bänken och jag över, med bena runt honom. – Mmm så skönt vi hade det! Efter ett tag slutade vi och satt bara och småpratade lite. Vi var båda väldigt glada att vi hade gjort det. – Ska vi gå in? Frågade han – Ja, vi kan väl kolla på filmen vi hyrde?

Mmm vi gick in och la oss på soffan. Plötsligt kände ja att han började smeka mig igen under filten. Han började pulla mig igen och jag blev genast kåt! Jag kröp över till honom och sedan började vi knulla. Hårt å snabbt! Mmm…

Han drog ur kuken och frågade – Vart vill du ha satsen? – På mina bröst, svarade jag. Han började bröst knulla mig seden sprutade han ut satsen över mina bröst. Mmm… Vi lade oss sedan i en 69:a och gud så skönt det var! Nästa dag fortsatte vi men de får bli i nästa historia…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *