Ebba på spinningpasset

Jag hade just kommit till gymmet. Då jag fick syn på Ebba det bara måste vara henne där framme med den välformade rumpan och långa lockiga håret. Jag gick in efter Ebba i spinning salen som redan började bli full. Satte mig på en av de cyklarna som var lediga precis bakom Ebba jag var nu helt säker på att det måste vara Ebba samma Ebba som jag hade haft en crush på genom hela gymnasiet. Mina kinder rodnade när jag tänkte tillbaka på alla kvällar jag hade lekt med mig själv och fantiserat om hur det skulle kännas att känna Ebbas tunga i min mun och hennes händer över mina bröst.

Spinning passet började och vi körde på ordentligt direkt. Jag kunde inte sluta titta på henne, där hon satt på den smala sadeln som nästan skar in i den lilla tajta rumpan. Hon hade verkligen fin rumpa i de där tajta yogabyxorna. Rumpan har bara blivit ännu finare med åren som gått. Det var verkligen svårt att koncentrera sig på träningen idag. Drömde mig bort då och då och fick sansa mig för att inte glömma av att jag faktiskt var på ett träningspass. Jag kände hur min fitta blev allt blöter allt efter som jag försökte sluta tänka på Ebbas och hennes tajta rumpa.

Träningspasset hade kommit till sitt slut och jag var ordentligt svettig vid detta laget. När jag tittade på Ebba så såg jag hur hennes byxor var blöta av svett, speciellt i springan från rumpan och framåt…

När passet är slut går jag av cykeln och hoppas att hon ska känna igen mig så vi kanske får en liten pratstund innan duschen. Nej… Ebba verkar gå fram till en annan kompis. Jag går ut så länge och tänkte att jag ställer mig på löpbandet en stund och varvar ner med lite lugn gång. Dessutom så ser jag då när hon kommer ut. Efter en stund kommer hon ut från salen och jag hör hur hon säjer hej då till kompisen. Hon går mot mig och jag ser att hon tittar på mig lite. När hon närmar sig säger jag ”hej”. Hon säger hej tillbaka. Men dej känner jag ju igen. Du gick ju i samma skola säger hon. Yes tänkte jag, hon kände igen mig. Ja det är väl Ebba du heter säger jag försiktigt. Ja det gör jag säger hon. Hon ställde sig på bandet bredvid mig.

Vi stod säkert där och pratade i en halvtimma. Det fanns ju verkligen hur mycket som helst att prata om. Hon hade verkligen blivit en vacker tjej. Hon var om möjligt ännu sötare än innan och hon hade fått en kropp som nästan var overklig. Hon berättade att hon bott utomlands ett tag och nu flyttat tillbaka och börjat träna här eftersom hon hade kompisar som tränade på samma gym.

Gymmet hade nästintill blivit tomt medan vi stod där och vi kom på att vi kanske skulle åka hem. Vi sa hej då och gick in i omklädningsrummen. Jag gick in och satte mig på bänken, kände hur hela min kropp nästan darrade. Jag var så kåt! Min fitta bultade obarmhärtigt a och som tur var så fanns ingen annan i omklädningsrummet. Jag vara bara tvungen att pulla. För säkerhets skull gick jag in på toaletten och låste om mig. Min fantasi skenade iväg och bilderna av Ebba i mitt huvud fick mig att bli kåtare och kåtare…. Drog ner mina byxor och körde ner två fingrar min fitta var plaskvåt . Jag började pulla den snabbare och snabbare . Kunde inte hålla mig från att stöna och ljudet ekade i den stora toaletten jag befann mig i.

Plötsligt hör jag hur någon kom in i omklädnings rummet . Oj tänkte jag… tänk om det har hörts ut i omklädningsrum Den som var där inne måste ha hört mig. Det måste ju ha varit hon… Hyfsat pinsamt. Jag vill verkligen inte sluta nu innan jag kommit men känner att jag kanske måste fortsätta hemma istället. Istället går jag och duschar av mig.

När jag tittar upp så står Ebba där. Jag blir alldeles chockad. Jag sitter där på bänken med bara handduken om mig och där står hon och tittar. Hennes hår är blött och hon har tagit på sig sina ytterkläder. Hon ler samtidigt som hon säger, det lät som att du behövde hjälp. Ehh va vad menar du? Du jag hörde allt vad du gjorde nyss. Hehe oj då så det gjorde du? Hon går fram till mig och drar snabbt bort handduken som jag har runt mig. Min fitta börjar återigen pulsera och hon sätter sig på knä framför mig och kör försiktigt in två fingrar i den och börjar långsamt pulla mig.Hon tittar upp mot mig och ler samtidigt som hon säger

-Jag hoppas att det inte kommer någon,

-Sluta inte bara , är allt jag får fram medans jag sluter mina ögon och njuter av att känna Ebbas fingrar inuti.

Jag känner hur Ebba drar ur sina två fingrar och jag öppnar ögonen, och ser hur hon böjer sitt huvud framåt och pussar mig mellan benen, för att sen sträcka ut sin tunga och försiktigt börja slicka min plaskvåta fitta.Hon har verkligen gjort detta innan. Hon vet precis hur man ska göra och hennes händer smeker och masserar min fitta samtidigt. Jag lutar mig tillbaka mot skåpet och tittar på henne medan hon jobbar… Hon tittar upp mot mig med sina underbart söta ögon och jag ser verkligen på henne att hon älskar det hon gör. Åhh det är så otroligt skönt!

Jag kommer snart inte att kunna hålla mig längre. Tar av hennes jacka medan hon fortsätter suga på mig. Drar upp henne snabbt och kysser hennes läppar. Vi ställer oss upp och jag tar ett tag om hennes rumpa. Galet hur fast den är. Kan inte hålla mina händer i styr och min ena hand råkar leta sig innanför byxkanten och känner hennes spetstrosor med handen. Trycker min hand lite längre ner och möts av de blötaste trosor jag känt! Masserar utanpå de och hennes andetag blir tyngre och stönen kommer allt tätare och blir allt högre.

Märker hur hon börjar krampa och hon tar tag i min arm och drar upp den. Putter mig tillbaka på bänken och fortsätter slicka min plaskvåta fitta. Jag ser samtidigt att hon har sin ena hand utanpå sina tajta byxor och smeker sig själv. När jag ser det kan jag inte hålla mig längre. Hon slickar allt hårdare och jag hör stön från hennes mun. Jag känner hur hela min kropp stelnar från topp till tå och jag stönar ut!

Ebba tar snabbt på sig jackan och säger att hon är så kåt att hon håller på att spricka men samtidigt att hon har bråttom hem och måste åka men att nästa gång så måste vi ta det ett steg längre. Ebba ler , böjer sig ner och pussar mig på kinden och rusar sedan ut ur omklädningsrummet.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *