Det hände i simbåset

Jag hade hållit på hela dan och hjälpt min mamma att tvätta mattor på bryggan. Det var en tung och varm dag, och att jag tvättat mattor kändes både i armar och ben, dessutom hade jag bränt mig lite på ryggen då jag haft min bikini på.

Det var bara några få dagar kvar av sommarlovet. Sen måste man igen återvända till böckernas värld. Nåja, inte var det nu så tungt att studera. Dessutom var det trevligt att få titta på killar och drömma. Hela sommaren hade gått utan att jag av någon anledning haft något förhållande, bara några ”one night stands”, inget annat.

Vid mattvätten hade också varit ett par, en snygg man med sin hustru. Mannen var lite äldre, typ trettio. Jag märkte hur han tittade på mig flera gånger med en speciell blick, i hemlighet så inte hans fru skulle märka nåt. Han tände garanterat på mina tio år yngre runda tuttar och fasta stjärt. Ett par gånger, helt på flit, böjde jag mig ner med benen extra särade framför hans näsa. När jag kikade efter en stund, märkte jag att hans verktyg i simbyxorna hade blivit betydligt hårdare.

När jag cyklade hemåt fantiserade jag om den där fantastiska kuken, så att jag fick mina byxor att bli fuktiga. Jag orkade inte vänta tills jag kom hem, utan stannade vid skogsbrynet nära simstranden i avsikt att köra med fingret.

Stranden var tom. Jag smög in i omklädnigs båset. Jag valde männens sida, och det tände mig ännu mer än tidigare. Jag klädde av mig shortsen och de vita bikini byxorna jag hade under och kastade iväg dom mot dörren. Tanken att jag inte skulle hinna få på mig mina kläder igen om någon överraskande dök upp på stranden kändes vild.

Jag la mig ner på den hårda träbänken på rygg och lyfte mina vackra ben mot väggen. Jag särade på dom och tryckte in två fingrar i min av kåthet fuktiga öppning och blundade. Jag tryckte och roterade mina fingrar alla möjliga vägar i min fitta. Med den andra handen masserade jag turvis mina bröst, och ibland förde jag den neråt för att hjälpa till att smeka min klitoris. Hela tiden tänkte jag på hur den där mattvättarens stenhårda och kraftiga kuk skulle kännas när den i en hård takt skulle åka ut och in i mig.

Jag smekte ohejdat min heta fitta. Jag var snart så våt att det rann överallt i omgivningen av min lilla mus, i könshåret och ända ner till stjärten. Det kändes så skönt att jag verkligen måste bita ihop tänderna allt vad det gick för att inte mitt ljud skulle höras ända till vägen.

Helt plötsligt hörde jag ljud utanför båset. Jag slutade genast min onani och satte mig upp. Jag var nära att hamna i panik, då jag i min kåthet slängt mina kläder utanför båset. Jag höll andan och lyssnade. Jag blev förvånad när jag kände igen rösterna av mina studiekamrater Micke och Janne. De hade säkert kommit för att simma. Min puls slog snabbt. Jag funderade hur jag skulle kunna smita ut därifrån utan att de skulle märka min klädsel. Jag förstod ganska snabbt att det var omöjligt. Jag var fångad som råttan i fällan.

Jag hörde pojkarna stå vid strandkanten och diskutera bilar. Jag lugnade mig något. Plötsligt slog en tanke mig, att detta skulle vara ett utmärkt läge att göra ett intryck på dom där typerna. Dom var båda idrotts killar och såg helt bra ut och ingen av dom var, såvitt jag visste, upptagna. Vad skulle hända om jag gick rakt på sak?!

Jag tänkte inte mer än en sekund, utan sträckte ut huvudet och hälsade och sa att dom skulle komma till mig. Pojkarna såg dumt förvånade ut, men lydde utan problem min uppmaning. Innan de hunnit fatta vad det var fråga om hade jag redan fått in dem i båset och trixat ner deras shorts till golvet. Bådas stakar ställde sig genast i givakt.

Skrattande skuffade jag en av de ”förstenade” killarna mot väggen och började suga hans lite salt smakande kuk. Samtidigt smekte jag hans håriga pung och tryckte kulorna mot kuken. Jag slickade med min tunga i snabb takt och kände hur Micke kom in i min takt och började föra händerna genom sitt hår.

Samtidigt kände jag hur den andra killen rammade in sin balle i mig bakifrån. Jag for framåt med kraft av den överraskande påsättningen, kuken jag hade i munnen kom ända ner i halsen. Janne tog mig så hårt bakifrån att det kändes som jag skulle gå sönder. Hans stenar slog hela tiden mot min fitta, och det dröjde inte länge innan kanonen avfyrades och tömde sig inuti mig. Jag fick själv samtidigt många små orgasmer, som fick kroppen att skaka från fittans botten framtill magen.

Jag ville absolut ha mer, och när Janne hade slutfört sitt uppdrag och dragit kuken ur mig, kastade jag mig på rygg på det sandiga golvet och drog Micke över mig. Jag styrde hans sprängfyllda kuk in mellan mina ben, och började pumpa hans hårda grej på mer vätska. Mickes kuk var något större än Jannes och jag ryckte till varenda gång den slog i botten i min hemlighetsfulla grotta.

Jag njöt och skrek, jag märkte inte ens hur min fittsaft rann ut över det sandiga golvet. Det räckte inte så länge innan jag kände den andra heta spermasatsen spruta i mig, den fick mig nästan medvetslös.

Jag vilade mig en liten stund på golvet och steg sen raskt upp. Utan att säga ett ord putsade jag av mina tuttar och gick ut. Killarna satt kvar på bänken för att hämta andan. Jag böjde mig i hörnet och pissade skönt, kastade på mig mina kläder och började cykla hemåt. Jag var på gott humör. Jag hade fått, vad ville ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *