Bortrövad del ett

Efter att ha pratat om mig en stund börjar jag bli trött i armarna, mer eller mindre hänger jag där i armarna. Nu börjar dom röra mig, dom skrattar åt min stora mage och min lilla kuk. Jag rodnar, skäms inför alla, dom ger mig en rejäl örfil när dom ser det så min kind blir ännu mer röd. Jag förstår nu att dom skall ha mig som en sexleksak. Detta kommer inte bli kul.

Jag åker från jobbet sent en kväll. Trött efter en jobbig dag. Stannar till vid affären för att köpa lite mat som saknas där hemma. När jag kommer från affären så frågar ett par mig vad en gata ligger. Jag stannar till och försöker förklara men dom förstår inte. Dom ber mig komma till deras bil där dom har en karta. Jag följer med för att visa. Dom öppnar där bak (dom har en van), tycker det verkar konstigt men funderar inte mer på det. Plötsligt drar dom in mig i bilen och tejpar min mun så jag inte kan skrika efter hjälp. Innan jag vet ordet av ligger jag där bak i bilen tejpad både över munnen, ögonen, benen och armarna bakom ryggen. Jag bara hör ser inget.
Bilen kör iväg och ingen verkar ha sett vad som hände. Hör att dom skrattar där framme och tycker det va ett bra kap. Jag är rädd och funderar på varför jag är ett bra kap. Jag har inga pengar, är en medelålders man med ölmage. Det finns inget som är bra kap här inte!
Börjar känna hur mina leder verkar, kan inte röra mig speciellt mycket där jag ligger. Rädd, funderar vad dom skall göra med mig.

Känns som om det har gått flera timmar då bilen kör in på en liten och dålig väg. Dom kör sakta och tur är väl det då det inte är bekvämt att ligga här bak och hoppa. Bilen stannar och jag hör hur dom där framme skrattar och går sin väg. Jag väntar att dom skall öppna dörren och dra ut mig för att göra någonting med min. Men ingen kommer och öppnar. Jag ligger där och väntar, nervöst. Plötsligt hör jag en bil till och röster där utifrån. Hör hur dom diskuterar mig.

Dörren öppnas och tejpen runt benen tas bort. Någon leder in mig i ett hus, jag hör hur fåglarna kvittrar, förutom det ingenting, så det kan inte vara i närheten av en stad utan långt ute i ingenstans. Väl inne i huset dras jag ner i källaren. Här är det tyst. Jag är nervös. Vad skall dom göra med mig?

Ner i källaren är det någon som tar av mig mina skor och strumpor. Rycker i mina ben och sätter fast dom med hjälp av kedjor i golvet så jag inte kan komma någonstans. Dom tar bort tejpen runt mina handleder och drar upp armarna mot taket och spänner fast dom där brett isär. Där står jag nu hårt fastspänd i golvet och taket och kommer ingenstans. Dom sliter av mina kläder, det dom inte kan riva loss använder dom en kniv till hjälp. Alla plagg åker. Nu är jag naken framför några helt okända människor, snacka om att jag är generad.

Jag hör hur dom pratar om mig. Funderar vad som händer? Vad skall dom göra med mig? Hör hur dom diskuterar mig, vilket fetknopp jag är, hur ful jag är! Men herre gud, varför ta mig då?
Efter att ha pratat om mig en stund börjar jag bli trött i armarna, mer eller mindre hänger jag där i armarna. Nu börjar dom röra mig, dom skrattar åt min stora mage och min lilla kuk. Jag rodnar, skäms inför alla, dom ger mig en rejäl örfil när dom ser det så min kind blir ännu mer röd. Jag förstår nu att dom skall ha mig som en sexleksak. Detta kommer inte bli kul.

Plötsligt drar dom av tejpen från ögonen och efter att vara blind i ett par timmar känns det konstigt att se dagsljus(nåja). Ser mig omkring. Ser de som pratat om oss. Det är tre killar och en tjej. Dom är normalt klädda och ser ut att vara nöjda med sin ”fångst”. Två av killarna är runt 25 år, vältränade och ser bra ut. Den tredje är äldre 45-50år och har en rejäl kropp. Tjejen är runt 25 och har verkligen formerna där dom skall vara. Verkar som hon har opererat brösten.
Vad skall dom ha mig till???

Rummet vi står i är ett litet rum, mörkt, utan möbler och tavlor mm. Vi hör hur dom viskar emellan varann och pekar på mig. Dom kommer fram till mig och börjar mäta mig överallt, ben, midja, bröst, hals, fötter, armar. Fattar ingenting. Efter en stund kommer dom fram till mig och lossar armarna från taken och säger till att lägga mig på golvet. Jag gör så och därefter spänner dom fast armarna i några krokar längst ner på väggen. Där ligger jag nu på rygg och dom går och släcker ljuset och stänger dörren och lämnar mig i ett mörkt rum utan möjlighet att röra mig.

Timmarna går och det är svårt att sova i denna ställning samt att spänningen gör att man inte kan det. Att komma loss är omöjligt.
Plötsligt öppnas dörrarna och ljuset tänds, det känns som en evighet, har inte sovit en blund. Dom lossar armarna och reser mig upp och spänner fast mig i taket igen på samma sätt som igår. Mina leder är så stela av att legat i samma ställning hela natten. Dom tar fram en spruta och ger mig den. Det svider lite men gör inte nämnvärd ont. Vad är det i den???? Skall dom får mig att sova??

– Nu skall vi tala om för dig varför vi har tagit dig. Vi kommer att ta av dig tejpen över munnen, men det är ingen ide att skrika. Dels är vi långt ute i obygden och dels är denna källare mycket isolera, säger en av dom.
Det känns underbart att få av sig tejpen över munnen. Jag har insett hur lönlöst det är att försöka så jag håller mig lugn. Det skall bli spännande att höra vad dom skall göra med mig.

– Från och med nu är du vårt försöksdjur, börjar en av mina kidnappare.
– Vi skall göra försök på dig som vi bara har gjort med djur och lyckats. Egentligen är det inget nytt, bara att det kommer att gå mycket fortare än idag. Sedan att vi kommer ha dig som våra leksaker är en annan sak. Vi måste ju få testa också.
Jag blir ännumer konfunderad. Vad skall dom göra, vad har dom sprutat i mig??

En av dom kommer fram till mig. Klädd i jeans och T-shirt.
– Du skall få en stor förändring, säger han.
– Som du ser behöver vi göra mycket med dig, säger han samtidigt som han slår mig på magen och kuken. Även ansiktet skall få sin lilla dos.
– Vi kommer att bl.a. fettsuga din mage, han klappar mig på magen. Men den stora förändringen är att du skall bli kvinna, säger han och skrattar. Alla skrattar. Jag blir chockad av att få höra detta.
– Vi måste ju tänka på våra vänner som vill byta kön.
Jag chippar efter andan, men efter en stund när den första chocken lagt sig sansar jag mig och kommer på att jag har ju en hemlig dröm. Jag vill ju klä mig i kvinnokläder och leva som en kvinna. Kanske inte är så farligt i alla fall. Jag vågar inte visa att jag inte blir så ledsen i alla fall samtidigt som det inte skulle göras så här.
– Men du är ju ganska kraftig av dig så det får bli en kraftig kvinna med mycket former, skattar dom åt mig. Det är därför vi tagit dig. Att vi kan testa allt på dig. Göra dig mindre, större beroende på var det är. Vi kommer att ge dig stora bröst, så smal midja vi kan och lite mer former på rumpan, Även ansiktet kommer vi att ge oss på lite senare. Och i och med att du skall bli kvinna kommer vi att ta din kuk och ge dig en fitta istället. Som du förstår kommer vi verkligen experimentera med dig, skrattar dom. Och det du fick vad en kraftig dos av kvinnliga hormoner som skall ge resultat inom en vecka.

– Så nu vet du vad som skall hända. Jo en sak till. Du måste få namn, han pekar på mig, du får heta horan Sofia. I och med det vet du också vad vi skall ha dig till mellan experimenten. Oss skall ni kalla Madam och Sir. Förstått.

Dom tar ner mig och dra in mig i ett annat rum. Mitt rum ett litet rum med en säng i ena hörnet och en toa och tvättställ på andra sidan. På golvet står ett par högklackade skor. Mina leder värker efter en natt i samma ställning, försöker få igång kroppen och lederna.
– Du skall ju bli hora så det är bara att börja säger min Sir. Tittar på skorna. Klacken är minst 10cm. Sätter mig på sängen och tar på mina skor. Min Sir tar fram ett litet lås och låser fast remmen runt benet. Sir går och stänger dörren. Där sitter jag nu med många tankar. Lite spännande är det ju samtidigt som det är skrämmande för jag vet ju inte vad som skall hända med mig. Tittar på mina fötter och mina nya skor. Ställer mig upp. Lite vingligt. Men underbart. Glömmer bort verkligheten en kort stund. Lägger mig ner och börjar fundera på framtiden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *