Bortrövad del två

Han tar fram en läderhuva med hål för näsan och ögonen. Där munnen skall vara ser jag en liten kuk. Inte speciellt stor eller tjock. Sir trär på huvan och jag får gapa för att kuken skall komma in i min mun. Sir spänner fast huvan och nu är jag utestängt från världen. OK, jag verkar höra men det känns som jag är instängd. Kuken i munnen verkar inte var besvärlig, än.

Dagen går och inget händer. Börjar känna mig ensam och hungrig i mitt lilla rum som enbart har en brits, en toa samt ett tvättställ. Försöker ibland gå runt lite för att fördriva tiden och samtidigt vänja mig vid mina nya skor som jag förstår kommer att hänga med länge från och med nu. Skönt samtidigt att få röra sig.
Någon kommer ner för trappan. Tittar ut genom gallret för att se vem det är. Det är tjejen som kommer med något att äta ser jag.
– Tänkte horan skulle få något att äta också, säger hon.

Hon räcker mig tallriken som bara bestod av grönsaker och ett glas juice.
– Nu är horan vegetarian också, skrattar hon. horan skall nu leva sunt på grönsaker och vatten eller juicer.
Hon putter in brickan i hålet som verkar gjort för att ge mig mat.
Hon tittar på mig. Jag står där i mina högklackade skor, naken och en okänd kvinna tittar på mig. Jag känner mig så generad. Hon har på sig en kort kjol en kort topp där hon visar naveln och hennes stora konstgjorda bröst syns i hennes djupa urringning. Svarta stayup och ett par högklackade stövlar. En sån underbar kvinna. Börjar känna att min lilla kuk börjar växa. Är nu ännu mer generad.
Hon vänder om och skrattande går hon iväg. Står kvar ett tag och tar sedan ett par steg mot maten för min mage kurrar så efter mat.
– Så detta är min framtida mat. Tänker jag. OK, jag kommer i alla fall att gå ner i vikt.

Jag har ätit färdigt, knappt mätt, lagt mig ner för att vila. Då kommer killarna ner och öppnar buren. De tar med mig till ett rum bredvid. Detta rum har speglar, kläder bord mm. Ser tjejer där vid en spegel. Killarna tar av mig mina skor. Va skönt att få bli släppt från den fångenskap. De drar in mig i en dusch.
– Nu skall horan raka sig så hon blir len och fin.
– Ta också en dusch och bli av med all skit och gör det noggrant.
Jag ser all schampo och duschtvål. Känner på några av dom. Det är en kvinnlig doft på dom allihop. Lägger ihop två och två och förstår att nu skall jag få kvinnokläder. Inte för att jag vägrar att få det. Förtränger att jag är kidnappad.
Njuter av att stå i duschen och tvätta av mig all smuts. Tvålar in mig i denna underbart doftande tvål. Jag njuter av varje sekund.
Nu börjar tjejer bli otålig. Jag stänger av duschen och torkar mig. Går ut till henne.
– Kom hit! Befaller hon.
– Ja, Madam.
– Nu skall horan sofia få kvinnliga kläder också. Smink mm. horan skall alltid ha de kläder som vi befaller. Förstått!
– Ja Madam.
– Har lagt fram lite kläder där. Madam pekar på en hög på bordet.
Går fram till bordet. Tittar på vad Madam lagt fram. Det första jag ser är korsett. Mmmmm, äntligen får jag känna på en korsett. Stayup strumpor, en tunn vit blus, en ganska kort kjol. Peruk.
– Vi börjar med korsetten, säger Madam.
Hon tar upp den och sätter på mig den. Känner hur detta underbara plagg drar in min mage. Madam går bakom mig och börjar snöra in mig.
– Dra in magen, befaller Madam.
Jag gör Madam tillags och känner hur hon drar in korsetten. Känner hur min andning blir annorlunda. Kan inte andas med magen som jag brukar göra utan nu måste jag ta korta andetag.
– Böj dig framåt, befaller Madam.
Jag gör det och då tar hon och drar upp det överflödiga fettet så att det blir till ”bröst”. Tittar på mina ”bröst”, ser hur dom andas. Mmmmm känner hur kuken pirrar. Får inte tänka på det.
– Så, ta nu på dig resten av dina kläder, hora.
Letar efter trosorna.
– Ser att horan tittar efter trosorna. Det blir inga. Du är vår hora nu, skrattar Madam.
Tittar på Madam men accepterar detta. Börjar med strumporna. Har sett på Internet hur man gör så det är inte så svårt. Blusen är inte svår heller. Ser att den är genomskinlig och korsetten syns rakt igenom. Kjolen är tajt, går ner till mitten av låren. Och så tillbaka med mina högklackade. Tittar mig i spegeln. Där står jag i kvinnokläder, en blus som visar allt, att jag har en korsett under. En sån smal midja va länge sedan jag hade. Har glömt att jag faktiskt är kidnappad.
– Sätt dig, befaller Madam. Jag tycker att horan verkar gilla detta, är det så?
Vet inte vad jag skall säga. Vill ju inte få dom att tro att jag gillar detta.
– Nu skall vi sätta färg på horan också.
Madam sätter mig så jag inte ser spegeln.
– Nu skall jag sminka horan som en hora skall sminka sig. Hur man gör detta tar vi senare.
Madam börja med att plocka min ögonbryn. Dom är ganska stora så det tar tid. Det svider till varje gång hon drar ut ett hår. För varje hårstrå svider det ännu mer.
Känner madams underbart mjuka händer smeka mitt ansikte. Ser Madams bröst framför mig när Madam behandlar mitt ansikte. Mmmmm underbart. Känner hur min lilla kuk börja resa sig. Blundar och njuter.
– Ser att horan gillar Madams behandling, säger plötsligt Madam. Kanske sofia vill bli en riktig kvinna. Madam skrattar.
Oj, hon har kommit på det, tänker jag. Inte bra.
Madam tar peruken och sätter på mig den. Kammar ut håret och mig fin.
Sedan blir det naglarnas tur, Madam klipper ner mina naglar så långt hon kan. Förstår inte varför. Sedan tar Madam fram klister och klistrar på nya på mina. Efter detta målar Madam dom illröda.
– Så, nu är horan klar.
– Ställ dig upp och tittar in i spegeln.
Jag gör som Madam befaller och tittar in i spegeln. Där ser jag en äldre blond dam med håret svallande till axlarna. Mitt smink är hård och ”horig”. Svarta smala ögonbryn, en blå ögonskugga som börjar med en mörk blå färg och blir allt ljusare mot ögonbrynen. Röda kinder och illröda läppar. Mina naglar har blivit långa. Gillar min hora, tänker jag i smyg. Bäst att vara rädd om naglarna.
– Nu ser jag att horan saknar något, säger Madam. Sätt dig!
Jag sätter mig och Madam går och hämtar ett instrument. Det är för att göra hål i öronen.
Snabbt och effektivt gör Madam hål i öronen och sätter dit ett par stora örhängen som når ända ner till mina axlar.
– OK! Nu skall horan gå upp till killarna men först skall dessa på.
Madam tar fram ett par läderband. Ett par för benen och ett par för armarna.
Jag tar på dom och ser att det finns metallöglor på dom.
Madam tar fram ett halsband också med metallöglor på.
– Dessa skall alltid vara på, befaller Madam.
Sedan sätter Madam på en kedja mellan benen och en kedja mellan armarna och runt min smala korsettmidja.
– Nu går vi, säger Madam och knuffar till mig.
Jag måste trippa fram på mina högklackade skor och kedjan mellan benen så det går inte fort. Snubblar till ibland då jag inte är så bra på högklackat än. Något säger mig att jag kommer att bli bra på det. Känner hur kuken styvnar under kjolen. Ser att den inte syns än under kjolen, skönt.
Kommer till trappan. Tittar på Madam. – Upp med dig nu, säger hon.
Sakta börjar jag ta ett steg, kan precis ta det då kedjan inte tillåter mer.
Sakta klättrar jag upp. Rädd att trilla ner. Efter en evighet kommer jag upp och ser rummet utanför dörren. Ett stort ljust rum med lite möbler. Ljuset slår mig i ögonen då jag inte är van vid detta. Tittar mig runt. En normalt vardagsrum. En TV, radion, soffa, öppen spis för kalla vinterdagar. Smakfullt inrett.
Madam knuffar in mig mitt i rummet och säger till mig att stå där till hon kommer tillbaks.
Madam går ut och jag funderar på att smita. Men hur skall jag kunna detta. En kedja mellan benen, högklackat som jag nästan inte kan gå i, långt ut i skogen. Jag kommer nog inte så långt. Bestämmer mig för att stanna och nyfiket vänta.

Efter en stund kommer alla in och ser mig där mitt i rummet.
– Men vilken fin dam säger en av mina Sir.
Dom går runt mig och rör vid mig.
– Madam har gjort ett mycket fint jobb, säger den äldre Sir. Han ger mig en smäll på rumpan.
– I kväll skall vi ha kul, säger Sir. I morgon börjar jobbet.
– Och vår lilla hora skall underhålla oss, gissa med vad?
– Det vet inte horan, säger jag nervöst.
– Då skall vi hjälpa vår hjälplösa hora. Kom!
Jag kommer närmare och Sir drar upp min kjol så att dom får se min kuk som är lite styv.
– Oj, vår hora är kåt, skrattar dom. Sir slår till den.
– Vi skall hjälpa horan med detta.
En av killarna tar fram en metallgrej, ett böjt rör med ett lås. Vad är detta??
Han tar min kuk och trär på detta rör runt min kuk. Spänner fast det och låser. Förstår nu vad det är. Ser min kuk i röret böjt neråt. Kommer nog att kännas om jag får ståkuk, tänker jag.
Den andra killen har smörjt in en anusplugg, grov. Dom vänder mig om och böjer mig ner. Särar på min skinkor och sakta börjar dom trycka in pluggen. Känner hur min stackars analhål spänds ut. Gör ont då de trycker in den men dom slutar inte förrän hela pluggen är inne och sitter fast. Det svider i anus.
Han ger mig en rejäl smäll på mina skinkorna.
Madam kommer in med en piska. Förstår att detta kommer att kännas. Blundar.
– Nu skall vi få lite färg på horans skinkor också, säger hon.
Första smällen känns inte så mycket, men för varje slag känns det mer och mer. Försöker att inte skrika ut min smärta. Efter 10 slag slutar Madam. Känner hur min kuk spänner i sin bur.

– Nu börjar vår lilla hora att bli färdigklädd.
– Vi skall vara snälla mot henne idag och låta henne gå in sina skor, kläder mm. Det betyder att horan skall passa upp oss med allt möjligt som vi säger.
– Horan kan börja med att hämta en öl till oss var.
– Ja, Sir, säger jag och försöker lokalisera köket.
Genom att rumpan svider, rövhåler är igenbommat och med högklackat och en kedja mellan benen så har jag svårt att trippa ut till köket. Känner blickarna på mig. Koncentrerar mig för att inte trilla. Hämtar var sin öl till mina kidnappare och går tillbaka till dom.
– Ner på knä framför oss, befaller en av dom.
– Som horan kanske vet skall hennes ögon titta ner på golvet. Aldrig på oss om vi inte ber horan om det. Förstått.
– Ja, Sir. Tittar ner på golvet.
– Vi skall berätta lite mer vad som kommer att hända med lilla horan under denna vecka. Under tiden skall horan ta fram fåra kukar och suga av oss. Det blir väl inga problem, eller hur??
Jag tittar upp förvånat på honom samtidigt som jag får en rejäl örfil som känns ända ner i underlivet.
– Har jag inte sagt att du inte får titta upp, hora, skriker han till mig.
Känner tårarna kommer, hur min kind ömmar efter hans hårda smäll.
– Förlåt mig, Sir. Skall inte göra om det igen.
– Kom igen nu och sug av oss så skall jag berätta.
Under tider som jag letar fram Sirs kuk börjar han berätta. Hans kuk har redan börjat växa och det är en stor baddare. Börjar försiktigt suga. Tur att man har gjort detta förr, tänker jag. Samtidigt som jag suger hans ollon smeker jag hans kukrot, masserar den. Kuken växer fort och det tar inte lång stund förrän den står redigt. Känner en hand på mitt huvud som trycker in mitt ansikte mot hans underliv. Känner hur kuken tränger ner långt i min munhåla. Får kräknings-känslor. Känner hur kuken växer i min mun, hur den börjar pulsera och hur den till slut släpper ut sitt innehåll i min mun. Försöker svälja så fort jag kan så inget skall komma ut. Suger rent kuken.
– Mmmmm, bra gjort hora, ta nu nästa, säger Sir.

Under tiden har jag hört lite om att dom skall vara snälla med mig i början så jag för gå in mina skor, vänja mig vid mina kläder. Det jag skall göra är de vanliga kvinnogörat i hemmet. Laga mat, diska, städa, passa upp mm. Men även att passa upp mina Master och Madam om dom vill göra något med mig. Varje dag skall jag få en lapp där det står vad jag skall ha på mig och vad jag skall göra under dagen.
Tar fram nästa Sirs kuk och det är också lika stor. Börja suga och det dröjer inte länge förrän han börjar spruta in i min mun. Sväljer, suger rent…
Nu är det bara en kvar. Känner min kuk spänner mot sitt fängelse. Spänner nåt så hemskt men försöker tänka bort det.
Börjar suga av honom också… Denna gång tar det längre tid men sedan kommer mycket safter i min mun. Denna gång har jag svårt att svälja så lite kommer på mitt ansikte. Tar hjälp av fingret för att ta bort det men får en smäll av min Sir.
– Inte röra, kan du inte svälja allt får allt det du missar finnas kvar, säger han.
Efter avslutat uppdrag sätter jag mig ner framför min Master och tittar ner.
– horan har gjort ett bra arbete. Vi kommer nog att ha mycket nöje med henne.
– Skall berätta varför vi sprutade in hormoner i horan.
– Detta är vår lilla uppfinning. Med denna spruta kommer horans kropp att förändras mycket fort och innan veckan är slut kommer vi se en helt annan hora än idag. Under denna tid gör vi inga operationer utan vi väntar med detta.
– Vi vill också att horan skall skriva dagbok hur hon upplever förändringen så vi har lite att gå efter. Vi tror att imorgon kommer de första förändringarna att ske.
Madam kommer in med en spruta i handen. Jag förstår vem den skall vara till.
– Nu har killarna fått sitt sköna så nu är det min tur, säger Madam.
– Men först en liten spruta.
Det svider när hon trycker in medicinen i min arm. Men känner inget av den.
– Kom lilla hora, nu skall hon slicka av min lilla fitta.
Madam sätter sig i en fåtölj, drar upp kjolen och trycker in mitt ansikte mellan benen. Jag börja slicka hennes redan blöta fitta. Smakar så underbart salt. Madam trycker in mitt huvud hård mot hennes fitta så jag har svårt att hämta andan. Försöker göra ett bra jobb.
Plötsligt reser hon sig upp.
– Ställ dig upp, befaller Madam.
Jag ställer mig förvånat upp och väntar på vad Madam skall säga till mig.
– Ta av dig kjolen, befaller hon.
Jag tittar mig om och ser killarna skratta åt mig.
Får en rejäl örfil av Madam. – Gör vad jag säger!!
Jag tar av mig kjolen och låter den falla ner på golvet. Ser min kuk i sitt ”fodral” spänna och vill ut. Ser ner i golvet. Madam börjar ta av sig på överkroppen, tar av sig bh:n. Hennes bröst väller ut. Gud vilka underbara bröst. Stora fasta. Ok! Silikon men ändå. Älskar se på dom.
– Jaså horan gillar mina bröst. Kanske vill ha egna att gosa med, skrattar Madam.
Madam lägger sig på knä framför mig. Öppnar fängelse för kuken som nu är rejält spänd. Ohhhh va skönt tänker jag. Madam börjar att massera min kuk. Känner att det inte är långt kvar till utlösning. Försöker hålla emot. Rätt som det är känner jag Madams mun runt mitt ollon. Ohhh så skönt, njuter av Madams behandling av min kuk. Kan inte hålla emot längre, det kommer. Vad skall Madam säga, tänker jag. Men i samma ögonblick som jag kommer drar Madam ur kuken ur sin mun och låter det spruta över hennes enorma bröst. Madam skrattar.
– Se vad horan har gjort. Får en rejäl örfil till.
– Se till nu att slicka mig ren.
Madam lägger sig ner på golvet och jag, inte mot min vilja, följer med henne. Min tunga börjar slicka Madams underbara bröst. Försöker slicka så gott jag kan. Ser på Madam att hon njuter av att bli slickad ren. Stannar upp lite längre på hennes bröstvårtor. Hon njuter av min tunga, det märker man. Hennes kropp börjar vibrera. Förstår att hon kommer av min behandling av hennes bröst. Under tiden har killarna suttit och tittat på sexakt. Dom har gillar vad dom sett för dom sitter där och smeker sina kukar.

Där står jag nu. Med bar underkropp och har njutit att få vara mina Sirs och Madams slav. Jag antar att dom börjar förstå att även jag gillar det dom utsätter mig för.
En av killarna kommer fram med en långkjol och ett par string.
– Nu skall horan ta på sig dessa kläder och ha dom på sig resten av dagen. Kjolen är av en tajt model som gör att horan lär sig gå med små netta steg om en kvinna skall göra. Stringen får hon ha på sig för att skydda kjolen mot horans kuk om den läcker. Han ler.
– Men för att horan inte skall äta något medans hon håller på med vår mat kommer hon att få bära denna huva också.
Han tar fram en läderhuva med hål för näsan och ögonen. Där munnen skall vara ser jag en liten kuk. Inte speciellt stor eller tjock. Sir trär på huvan och jag får gapa för att kuken skall komma in i min mun. Sir spänner fast huvan och nu är jag utestängt från världen. OK, jag verkar höra men det känns som jag är instängd. Kuken i munnen verkar inte var besvärlig, än. Efter att ha fått svälja alla sperman och inte fått dricka något vatten så har jag fortfarande smaken av salta safter kvar i munnen och kommer tydligen få behålla dessa under dagen.

– Så, nu är vi hungriga, säger Madam. Gå och gör ordning en middag till oss. Vad vi skall ha står på lappen i köket.
Jag går fram mot köket och märker nu hur snäv kjolen är. Måste verkligen ta små steg.

Middagen är klar och jag serverar mina herrefolk middagen. Jag ställer mig lite bakom ifall dom behöver något. Kuken i munnen börjar bli besvärlig pga att jag nu är stel i mina käkar. Varje gång herrefolket vill ha påfyllning är jag där och passar upp. Mina fötter värker, huvan är varm, korsetten stramar. Börjar bli trött på detta nu.

Resten av kvällen består av de vanliga uppgifterna. Diska, passa upp mitt herrefolk. När det är dags för natten följer Madam med mig och visar mig mitt nya rum. Ett verkligt fint ”tjej” rum.
– Här skall horan bo inatt. Här finns också horans tillhörigheter. Men tro inte att du skall sova här alla nätter.
– Nu skall horan få klä av sig och duscha för att sedan gå och lägga sig. Horan skall ha detta nattlinne på sig. När horan är färdig så kommer horan ner och hämtar mig skall jag visa horan lite mer.

Jag tar av mig huvan, skorna och korsetten. Gud vilken befrielse. Njuter verkligen av friheten och duschen och att få borsta mina tänder efter att ha känt kuksaften i min mun hela kvällen.
Tar på mig nattlinnet och går ner till Madam. Hon följer med mig tillbaka och ber mig lägga mig i sängen. Hon spänner fast mig i armarna och benen så jag ligger i ett X.
– Jag har satt på timern så när klockan ringer i morgon så skall horan gå upp och läsa lappen jag lägger här. Där står allt, nästan, vad som horan skall ha på sig och vad som skall hända i morgon.

Madam går, släcker ljuset och lämnar mig i sängen, oförmögen att röra mig.
Tankarna åt alla håll. Vad håller det på att hända. Kommer det bli en underbar upplevelse eller… Kan inte sova men är trött. Kan inte röra mig. Till slut somnar jag för att uppleva en ny dag i mitt nya liv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *