Besök på rummet

Du kommer in på mitt rum och sätter dig till hälften på mitt arbetsbord och tittar på mig, jag avbryter det jag sysslar med och sätter mig framför dig på stolen och tittar på dig. Din känning är tunn och jag ser dina bröst vårtors färg, du drar till baka axlarna så att tyget spänner ännu mer över brösten, din känning är aningen för trång. Vårtorna är hårda och står rätt ut, du frågar om jag kan hjälpa dig med en sak och särar samtidigt på benen.

Jag knäpper upp den nedersta knappen i känningen och säger vad vill du ha hjälp med, det är en sak jag vill att du tittar på säger du och särar mer på benen samtidigt som du drar upp klänningen lite. Jag vad då säger jag, som vid det här laget har fattat vad du egentligen vill. Känn här säger du och tar min hand och för upp den mellan dina ben, du har inga trosor på dig och känner hur din klitoris står rakt ut mellan dina svullna blygdläppar.

Jag behöver nog lite massage säger du och dra upp din klänning och särar på dina ben så mycket det går så att jag ser hur du glänser mellan läpparna. Får jag brösten och munnen om jag hjälper dig med det du vill frågar jag och tittar på dig, självklart svarar du och stönar lätt när jag för in ett finger i ditt öppna sköte. Jag böjer mig fram och tar din klitoris i min mun och suger och nafsar lätt samtidigt som jag för först ett sedan fler fingrar ut och in i dig, du lutar dig ännu mer tillbaka, stöder dig på dina armbågar skjuter fram underlivet och stönar tyst att du vill ha hela handen, jag trycker på hårdare och har nu alla fingrar inne i dig. Du och möter mig med dina höfter och stönar längre in, jag trycker till och känner hur du öppnar dig mer och mer till dess att du kommer i en våldsam orgasm som krampaktigt kramar om min hand.

I efterdyningen rör du dig långsamt mot min hand och den glider in helt. Du är så blöt att det rinner ur dig när jag sakta drar ut handen och reser mig.

Tack säger du och trevar efter mina byxknappar med ena handen, jag hjälper dig med mina byxor och jag står rakt ut och jag tränger med lätthet in i ditt öppna kön. Var det inte brösten och munnen du ville ha säger du med ett leende, jo men vi måste ha knip övningar först säger jag. Knip allt du kan och slappna av uppmanar jag dig, jag håller mig alldeles stilla i dig och känner hur musens muskler kramar mig. Stående mellan dina ben knäpper jag upp knapparna i klänningen och börjar smeka dina bröst, jag lutar mig framåt och suger in ena bröstvårtan i munnen samtidigt som jag sträcker mig efter en flaska olja och häller ut lite mellan brösten. Jag drar mig ur din kramande mus och du vi byter platts, men innan du sätter dig så för du upp en kort dildo i din slida, du tar dina bröst och klämmer dom om mig och för dom upp sakta upp ibland sjunker du ner lite så att du kan suga mig och det tar inte lång tid innan jag känner hur jag närmar mig. Du trycker brösteb hårdar om mig och jag punpar hårdare och hårdrae med mina höfter, du böjer huvudet framåt så att jag sprutar över din mun ansikte. Tack älskling säger jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *