Avsugningen – Under lektionstid

Det var de två sista lektionerna före jullovet, det sista året på gymnasiet. Läraren plockade fram en film som hon hade tagit i Tokyo när hon var där för fem år sedan. Men det blev inte allt för mycket av att titta på den filmen, det fanns annat som var intressantare i klassrummet.

Bredvid mig satt flickan jag gett mina blickar det senaste halvåret, min stora kärlek och den enda egentliga kompisen i klassen. Hon hade en vit T-shirt och en marinblå byxkjol på sig, och konturerna av hennes kropp avtecknade sig tydligt, och det gjorde mig galen av åtrå. Vi satt längst bak i klassrummet, det var becksvart, förutom det lilla ljuset från TV:n längst fram i klassrummet, och hon började sakta flytta sin stol närmare och närmare min.

Hon greppade tag i min hand och höll den stadigt, förde den upp till sitt ansikte och kysste baksidan på den, fingrarna och handflatan. Jag lyfte den andra handen och började smeka hennes kinder, halsen och lät handen glida ner längs armen. Hon tog min hand, som hon fortfarande höll i, och lade den på sitt lår. Samtidigt förde hon, med sin lediga hand, in min andra hand innanför t-shirten. Hon gav mig en blick fylld av värme och kärlek och jag lät min hand utforska vad som fanns innanför tröjan.

Den andra handen letade sig snart in i ett av benen till byxkjolen, det var vida byxben som gjorde det lätt för handen att hitta dit den ville. Samtidigt smekte jag med den andra handen hennes bröst under tröja och bh.

Handen innanför byxkjolen hittade sitt mål, troskanten. Försiktigt smekte jag venusberget genom trosan, samtidigt som jag kände att hennes bröstvårtor började styvna. Det var varmt och gott mellan benen, och jag visste inte säkert om jag skulle våga låta handen treva in i grottan. När mitt finger började treva sig in i springan kände jag henne lyfta underlivet, jag kände en hand på min när hon började krama om sina bröst, men hon släppte inte ut ett ljud genom munnen.

Jag fortsatte smeka hennes klitoris tills hon formligen fanns utanför salen där vi hade varit.

Hon la handen på bulan som syntes på jeansen, knäppte upp bältet, knappen och drog ner dragkedjan. Hon ställde sig ner på knä och lät tungan vispa förbi ollonet innan hon lät läpparna omsluta kuken. Det var så himmelskt, det var något otroligt. Jag kände att det började pirra välbekant i roten så jag viskade till henne att jag snart skulle komma.

Resten av filmen satt jag lutad mot hennes axel och fick en och annan kyss av henne. En sådan jullovsavslutning skulle man inte få uppleva igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *