Tågresan

”Och varför är den lilla damen sen… igen?” Jag rycker förvånat till när jag får syn på dig i dörröppningen till köket och i samma stund som jag tänder lampan i hallen. Jag skäms verkligen, det här är tredje gången jag kommer försent den här veckan och varje gång hittills har jag lyckats komma undan ett straff med lovord om att inte komma försent igen. Du står stilla med armarna i kors och ser inte alls glad ut. Genast försöker jag lätta upp stämningen i hopp om att jag kanske ska komma undan den här gången också.

”Jag tog med mig lite bullar som jag har bakat!”, säger jag med ett oroligt och fejkat leende när jag plockar upp bullpåsen ur ryggan och med osäkra steg, som om jorden under mig skulle falla samman om jag går för fort eller stampar för hårt i golvet, tar mig förbi dig där du fortfarande står orörlig. Plötsligt tar du tag i min arm och drar mig intill dig.

”Svara på frågan, varför är du sen? Det har hänt flera gånger nu, utan att du gett mig någon direkt förklaring!” Jag försöker undvika att se dig i ögonen, men när du tar ett fast tag om mitt hår och vänder upp mitt huvud mot ditt har jag inget val.

”Tåget var försenat..”, lyckas jag få ur mig och försöker se i dina ögon om du tror på mig. Ditt efterföljande flin gör mig osäker för en stund, innan du slänger mig på golvet med en hård knuff. Jag flämtar till och ska just till att öppna munnen för att klaga när du påminner mig om att småfittor som jag enbart ska vara tysta, om de vill sitt eget bästa, så jag ligger tyst kvar på golvet och väntar på vad som ska hända härnäst. En hård dask över min rumpa gör mig medveten om att jag inte slipper straffet den här gången. Oavsett vad som gjort mig sen de tre senaste gångerna kommer jag få lida för det och jag vet att när du väl har börjat spelar det ingen roll vad jag säger.

”Vi ska ut och åka lite tåg”, säger du efter att du verkar ha funderat en stund. Jag ligger fortfarande kvar för att invänta tillåtelse om att resa mig upp. Jag hör hur du går in i sovrummet och öppnar garderoben och jag får en stund på mig att fundera över vad du kan ha för planer. Du kommer strax tillbaka till mig i köket och ditt: ”Sätt på dig det här” får mig att automatiskt vänta på huvudet för att se hur du håller upp ett litet linne med en tillhörande kort kjol. Jag minns hur du gillade klädparet vid prövningen. Du sa att det var perfekt med en tajt topp som visade upp det mesta och den lilla kjolen som var kort, men inte särskilt tajt som de flesta andra kjolarna. Den här kjolen var istället väldigt fladdrig och lätt, så att det enkelt kunde lyftas upp eller till och med blåsa upp av sig själv om det var sånt väder.

Du är vänlig nog att ge mig din hand, så att jag kommer upp ståendes framför dig på köksgolvet. Därefter placerar du dig på en köksstol efter att du överlämnat kläderna åt mig. Du nickar nöjt när du ser att jag har lytt din order om att inte ha några trosor och du ger mig faktiskt lite beröm för min fina rakning. Jag har snart fått kläderna på mig och efter att du rättat till dem lite extra efter din smak flyttar vi oss ut i hallen där du pekar ut vilka skor jag ska ha.

Det är inte långt till tågstationen och snart sitter vi på en hörnplats i tåget. Det är redan mörkt ute och fredagskvällens festfolk verkar ha tagit sig ut på väg mot nattliga äventyr. Vissa verkar redan halvfulla och sjunger glatt för varandra där de sitter och gungar fram och tillbaka på sätena. Jag ler lite åt dem och av gammal vana lägger jag mina ben i kors. Snabbt är din hand där och klatschar till mig över låret som en påminnelse om att en liten slyna som jag ständigt ska sitta med benen lätt särade, alltid redo för att användas.

Några stationer efter centralen verkar vara fyllefolkets mål, för hela gänget kliver sjungandes av och beger sig bort över perrongen. Jag tittar roat efter dem när de försvinner i mörkret och märker inte hur en äldre man slår sig ner mitt emot oss. När tåget börjar rulla återgår min blick in till vagnen och i första stunden lägger jag inte märke till mannen mitt emot oss, utan tänker istället att det blev väldigt lugnt och stilla på tåget när fyllegänget gick av. Kvar i vagnen sitter en halvt sovandes tjej, några säten bort och ännu längre bort sitter en kille och stirrar uttråkat genom fönstret.

”Nå, är du våt i fittan än?” på vägen att med stora ögon se på dig passerar min blick mannen mitt emot oss som jag hittills inte upptäckt. Han tittar genast bort när jag möter hans blick, men hans leende mot mörkret på andra sidan fönstret avslöjar att han hörde vad du sa.

”Nå?”, envisas du och börjar smeka mina bröst. Jag fnittrar till och försöker med menande ögon få dig att sluta, men du bara ler och för dina händer nerför min kropp tills du får tag om kjolskanten och hastigt lyfter upp den, så att min fitta blir helt synlig. Mannen mitt emot tittar nu oblygt på mig och jag känner att min redan kåta fitta blir ännu kåtare. En stund sitter vi bara så och jag vågar mig på ett litet blygt smajl.

”Seså, visa farbrorn vilken fin liten fitta du har”, säger du och med handen bakom min rygg får du mig att sjunka ner såpass på sätet att jag tvingas ta stöd med benen på platsen mitt emot. Jag kan själv se hur det blänker om min fitta och när din hand börjar smeka den börjar jag genast att stöna och åla mig av njutning.

”Slynor, de gör vad som helst för att få de skönt”, säger du till mannen och skakar på huvudet. Han nickar till svars, men kan inte släpppa blicken från min allt mer blänkande fitta. ”Du kanske skulle vilja testa henne?”, undrar du och mannen börjar genast knäppa upp sina byxor och det syns tydligt att han har påverkats av det han har sett. Det här har jag ju gjort förut, så utan att bråka sätter jag mig på knä på golvet framför killen och greppar hans kuk. Du ler nöjt åt att du har en sån lydig liten slyna och jag ler tillbaka mot dig innan jag sluter ögonen och låter mannens kuk glida in i min mun. Jag stajlar lite för dig genom att ta in hela hans kuk, men mycket mer än så hinner jag inte innan mannen börjar stöna högt. Han tar tag i mitt hår och hinner precis glida ur mig innan han kommer över mina bröst. Sperman rinner snabbt ner i min push up och visar sig som en blöt fläck på linnet längre ner på magen.

Nöjd över mitt jobb vinkar jag glatt när mannen vid nästa station reser sig för att stiga av, knappt innan han har flåsat klart efter orgasmen. Du drar mig till dig och klappar mig på huvudet. ”Duktig slyna”, säger du för en gång skull och jag känner mig riktigt stolt. Din hand söker sig snart in under min kjol och med försiktiga rörelser börjar du smeka mina allra ömmaste kroppsdel. Efter den här kvällens upplevelse tar det inte lång stund innan jag närmar mig orgasm och lika retsamt som vanligt slutar du genast din behandling. Otåligt ber jag dig att fortsätta, men du föreslår att jag istället ska sätta mig i ditt knä.

Utan att tevka placerar jag mig halvt ståendes över ditt knä och suckar otåligt medan du knäpper upp dina byxor. När jag känner hur du snuddar vid min fitta sänker jag mig långsamt och känner precis de första centimetrarna tränga in när du med ett kraftigt tag om min midja trycker ner mig hårt mot dig. Jag flämtar till och tvingas hämta andan innan jag börjar rida dig. Du hjälper till med ditt fasta grepp om mina höfter och snart kommer jag i en efterlängtad orgasm.

Du låter mig pusta ut en stund, men lagom tills att tåget börjar bege sig tillbaka börjar du stöta hårt igen och på hela hemresan blir vi helt ensamma i vagnen och passar på att njuta i alla möjliga ställningar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *