Slynan Anns nya liv

Sedan gick jag fram till Lilian och sa åt henne att slicka mig ren från pisset. Det skulle jag inte ha gjort. SIR reste sig och kom fram till mig och gav mig en rejäl örfil.
-Du din slyna ska bara göra som jag säger åt dig att göra sa SIR.

Mitt liv styrs nu av min master – SIR. Jag har skrivit på ett slavinnekontrakt som innebär att min kropp är SIRs egendom. Min uppgift är att tillfredsställa SIR. Att göra honom nöjd och stolt över mig. Jag har skilt mig, inte på grund av min kontakt med SIR utan av helt andra skäl, och flyttat in i en egen lägenhet. Mitt arbete har jag naturligtvis kvar och jag tror inte att mina arbetskamrater märker någon skillnad. Det gamla umgänget med vänner och bekanta fungerar bra. Det har blivit lite mer kontakter med min väninna Lilian som numera går i träning hos SIR. Lilian är en gammal väninna till mig, frånskild sedan många år och i samma mogna ålder som jag. När hon är klar kommer hon och jag att båda tillhöra SIR, eller att SIR överlåter Lilian till en annan Master. Lilian har ännu inte skrivit på något slavinnekontrakt men det kommer. Slavkontraktet innebär bland annat att slavinnan kan överlåtas, på kort eller lång tid, till annan Master om inte den nuvarande Mastern är nöjd med sin slavinna.

Fram till kontraktskrivningen så var det en period då SIR successivt förändrade mig. Han förnedrade mig, bestraffade mig, berömde mig, knullade mig och lånade ut mig till andra dominanta män och kvinnor. Allt i syfte att bli en perfekt undergiven slavinna. Dagen efter kontraktskrivningen åkte SIR och jag till en välkänd Piericingstudio där jag fick två ringar i mina fittläppar. Det ingick i kontraktet. Kvinnan som piercade mig höjde inte ens på ögonbrynen. Hon förstod mycket väl vad det handlade om. När jag nämnde för SIR, för mer än ett år sedan om Lilian att hon inget hellre önskade än att bli slavinna åt SIR, så dröjde det någon vecka innan han tog kontakt med henne. Jag hade ingen aning om detta, utan en helg när jag var hos SIR så ringde det på dörren. SIR gick och öppnade. Jag hörde hur SIR talade med någon och jag kunde uppfatta att det var en kvinna han talade med. Plötsligt hörde jag hur kvinnan fick en örfil. ”Du är sen ditt luder”, sa SIR. ”Har jag sagt en tid ska du komma exakt på den tiden. Det är det första du ska lära dig att göra exakt som jag säger”. ”Förlåt, förlåt” hörde jag kvinnan säga och jag kunde känna igen rösten. Var det Lilian? SIR och kvinnan kom in i vardagsrummet där jag stod mitt på golvet som SIR hade beordrat mig. Benen brett isär, händerna på ryggen. Jag hade en svarta mycket eleganta strumphållare och svarta strumpor. Rakad fitta naturligtvis. När Lilian kom in i rummet hajade hon till när hon såg mig. Jag såg att hon tittade på min fitta och mina två glänsande ringar i fittläpparna. SIR kommenderade Lilian att klä av sig. När hon stod i bara sina sexiga underkläder framför SIR så började han att undersöka henne noga. Fittan och rövhålet ägnade han sig extra noga åt. Han nöp extra hårt i bröstvårtorna så Lilian stönade svagt. Eftersom hon inte var rakad fick jag order om att göra henne klar för rakning. Lilian fick lägga sig på bordet. Jag la några handdukar under rumpan hennes och började smörja in hennes fitta med raklödder. Därefter rakade jag henne mycket noga både på fittan och runt rövhålet. När det var klart inspekterade SIR och jag fick godkänt.

– Ni känner ju varandra, sa SIR, Ann har skrivit på ett slavinnekontrakt som bland annat innebär att hon i mitt sällskap heter ”Slynan”. Du behåller ditt namn tills du skrivit på kontraktet. Därefter kommer ditt namn att vara ”Piss” sa SIR till Lilian.
-Din träning kommer givetvis att filmas och fotograferas.
Därefter fäste SIR ett hundhalsband runt halsen på Lilian och fäste ett koppel i halsbandet. Vi gick ner i källaren till det rum som SIR hade inrett till sin egen dungeon. Lilian låste han fast liggande på mage över en piskbock som stod mitt i rummet. Jag fick lov att sätta mig i en fåtölj. Nu var det Lilian som skulle börja tränas. Benen var brett isär så man kunde se hela hennes nyrakade fitta och rövhål.

Det var inte utan att jag kände lite avundsjuka. Helst skulle jag vilja ligga över fastspänd och vänta på bestraffning. SIR kom och satte sig. Vi öppnade en öl och drack lite. Hela tiden studerade vi Lilian som bara låg och väntade.
-Gå fram och känn efter om hon börja bli kåt, kommenderade SIR mig. Jag gick fram till Lilian och stoppade in tre fingrar i hennes vidöppna fitta. Hon var otroligt blöt och jag hade utan större svårigheter kunnat stoppa in hela handen. Två fingrar stoppade jag därefter in i hennes rövhål. Jag gick fram till Lilians ansikte och stoppade in fingrarna i hennes mun. Hon slickade av fingrarna. Sedan gick jag och satte mig hos SIR.

Jag kände hur ölet gjorde att jag blev pissnödig och frågade SIR om jag fick gå på toaletten. Naturligtvis fick jag inte det utan jag skulle istället ställa mig över Lilian och pissa på hennes huvud. Hon skulle vara våran toalett. Jag gjorde som SIR kommenderat mig. Ställde mig på piskbockens stödben och pissade över Lilian där hon låg. Sedan gick jag fram till Lilian och sa åt henne att slicka mig ren från pisset. Det skulle jag inte ha gjort. SIR reste sig och kom fram till mig och gav mig en rejäl örfil.
-Du din slyna ska bara göra som jag säger åt dig att göra sa SIR.
-Förlåt SIR jag tänkte mig inte för. Förlåt. Sedan tog han en ridpiska och piskade mig tills jag vrålade rakt ut av den otroliga smärtan. SIR piskade mycket hårt. Jag fick inte röra mig utan SIR piskade mig där jag stod rakt upp och ner. Brösten, magen, låren och rumpan fick sig en ordentlig genompiskning. När jag bara skrek och grinade rätt ut slutade SIR. Lilian såg allt och det var otroligt förnedrande att hon såg hur jag blev behandlad för en liten förseelse. Det var länge sedan jag fick en så ordentlig uppsträckning men jag tror att det var för att markera för Lilian hur även en liten förseelse kan bestraffas. Det är ju SIR som bestämmer.

Jag fick order om att hämta knutpiskan. Måtte inte SIR piska mig med den också tänkte jag. Det är en piska som har ett 50 tal smala läderremmar med en hård knut i varje ända. Den gör ohyggligt ont. Inte i början men efterhand som knutarna biter in i skinnet. Jag gav den till SIR och fick order om att ta fram SIRs kuk och suga av honom. SIR ställde sig framför Lilians huvud så hon kunde se hur jag sög av SIR. Hela tiden som jag sög SIR piskade han Lilian på ryggen och på rumpan. Han slog hårt och med stor intensitet. Lilian som inte kunde röra sig började efter en stund att jämra sig och slutligen började hon grina och skrika. Jag visste att SIR inte skulle sluta förrän han hade sprutat i min mun. Ju snabbare det gick för SIR ju fortare skulle han sluta. SIR gjorde ett kort uppehåll. Drog ut kuken ur min mun och kommenderade Lilian att öppna sin mun. SIR körde in kuken i hennes mun och började munknulla henne. Det var tydligt att SIR skulle spruta sin härliga sats i Lilians mun, den som jag så gärna ville ha. SIR kommenderade mig att slicka hans rövhål. Jag ställde mig bakom SIR drog isär skinkorna och började slicka honom i rövhålet. Jag vet han vill att jag ska sticka in tungan så långt det går i rövhålet. Jag slickade, sög och smekte SIR under pungen. Hela tiden piskade han Lilian med knutpiskan. Det är inget jag tycker är så förnedrande som att tvingas att slicka en man eller kvinna i rövhålet. SIR har låtit mig göra det vid ett flertal tillfällen.
Både åt dominanta män och kvinnor och slavar och slavinnor. Jag tycker det är förnedrande när andra ser på och kommenterar det hela. Däremot har jag inget emot att själv bli slickad i rövhålet av en slav eller slavinna. Än så länge har ingen Master eller Misstress underlåtit sig att slicka mig i röven.

När jag kände att det skulle gå för SIR tryckte jag in tungan i rövhålet för att öka njutningen för SIR. Exakt i rätt ögonblick drog SIR ut sin kuk ur Lilians mun och sprutade satsen i hennes ansikte och i hennes öppna mun. Som avslutning gav SIR Lilian ytterligare fem stenhårda slag med knutpiskan på rumpan. Tårar och sperma blandades i Lilians ansikte.
SIR kommenderade mig att slicka ren Lilians ansikte från sperma. Äntligen fick jag också lite av SIRs härliga säd. Jag gick fram till Lilian och började slicka henne ren. Allt efterhand som jag slickade henne så svalde jag den sperma jag slickat i mig. Jag kysste bort Lilians tårar och var noga med att även slicka bort sperman runt hennes mun. När jag var klar inspekterade SIR och såg att det var en del sperma på golvet som jag givetvis skulle slicka bort. Det är tur att det är klinkers på golvet. Likaså var det kvar en del ovanför ögonen.
-Det som är kvar ska jag spola bort, gapa det är lite kvar i munnen också, sa SIR och ställde sig framför Lilian och började pissa i hennes ansikte.
-Svälj, kommenderade SIR när han pissade i hennes mun. När han var klar körde han in kuken i Lilians mun och tvingade henne att slicka den ren. Därefter fick jag lossa Lilian från piskbocken och hon fick ställa sig framför SIR för inspektion. SIR talade om för henne att egentligen hade han tänkt sig en lite mer mjuk inledning på tränigen, men eftersom hon hade kommit försent så hade hon gjort sig förtjänt av bestraffningen. SIR instruerade Lilian hur hon i fortsättningen skulle tacka för bestraffningen. Fram till kontraktskrivningen ändrade sig SIR och gav henne ett temporärt namn ”horan”. Lilian gjorde som SIR hade instruerat henne. Ställde sig på alla fyra och slickade skorna på SIR och upprepade fem gånger ”Horan tackar SIR för bestraffningen som horan hade förtjänat”. Jag fick tillfälle att noga studera resultatet av den hårda behandling SIR gett henne.
Hela ryggen och rumpan var ett inferno och röda ränder. Min egen kropp var också randig och röd efter den behandling SIR gav mig. När Lilian var klar fick hon ställa sig upp och SIR frågade henne om hon vill fortsätta träningen. Lilian svarade att hon är glad att SIR vill lära henne och hon ser fram mot allt som SIR kommer att göra med henne. Sir talade om för Lilian att nästa gång ska träningen fortsätta med att lära henne hur en slavinna ska uppföra sig i närvaro av sin Master, positioner, ställningar, tilltal och hur en slavinna ska svara. Allt det grundläggande som en riktig slavinna måste kunna för att sedan gå vidare.

– Nu ska ni få leka med varandra en stund, sa SIR. Men jag kommer att bestämma vad ni ska göra. Du slynan lägger dig på golvet och horan sätter sig på huk över slynans mun. Jag kan tänka mig att horan är pissnödig. Slynan ska sätta munnen direkt mot horans fitta och sedan ska horan pissa sakta och försiktigt i slynans mun. Ingen får rinna över och skvätta. Allt ska slynan svälja. Horan ska dra isär fittläpparna så att hela fittan blir synlig, sätt igång nu, sa SIR. Jag la mig ner på det kalla klinkergolvet och bresade med benen så att SIR från sin plats kunde se hela min fitta. Sedan sänkte Lilian sig sakta över min mun. Hon drog isär sina fittläppar och började sakta och försiktigt låta sitt piss rinna in i min mun. Jag satte upp min mun direkt mot hennes fitta för att inget skulle komma på golvet. Jag hade gjort så tidigare på en annan slavinna och jag visste att om jag inte svalde allt så skulle jag bli bestraffad. Det var härligt att ta emot Lilians piss och jag svalde allt. När Lilian hade pissat klart så kommenderade SIR mig att slicka henne ren. Jag kände och smakade på hennes härliga fittsafter och när jag körde upp tungan i fittan, så långt jag bara kunde, så konstaterade jag att hon var rejält kåt. Den lite salta och syrliga smaken talade sitt tydliga språk. Hade hon smakat på min fitta hade hon upptäckt samma sak.

När jag var klar med renslickningen kom SIR fram och inspekterade om det hade runnit något piss på golvet vid mitt huvud. SIR konstaterade att det fanns lite piss och då skulle jag naturligtvis bestraffas. SIR hämtade ett fittris som han kallar det. Det är en liten hopbunden kvast som är lagomt stor att piska fittan med. Jag fick ta tag om mina vrister och bresa ordentligt med benen. Lilian satt fortfarande över mitt ansikte och såg hur SIR gav mig fem slag med fittriset på min fitta. Det gjorde verkligen ont och jag stönade rakt upp i Lilians fitta. Jag kände hur fittan började hetta av slagen. Kåtheten bara ökade.

SIR drog fram piskbordet, som slavinnor och slavar kan fjättra på i olika ställningar, mitt på golvet. Nej jag ska inte piska er utan ni ska få göra det skönt för varandra till det går för er. En i taget ska spännas fast på bordet, sedan byter vi, sa SIR. Även om det har gått för den som är fastspänd får inte den andra sluta förrän jag säger till, har ni förstått det, sa SIR. Ni ska kämpa emot orgasmen så länge ni bara kan och ni får själva bestämma när det ska gå för er. Ni får använda vilka redskap och hjälpmedel ni vill och jag ska bara sitta här och se på. Vi börjar med horan.

Lilian klättrade upp på bordet. Hon fick ställa sig på alla fyra. Benen spändes fast så hon stod bredbent därefter spände SIR fast hennes händer. Över hennes nacke spändes en läderrem fast så hon inte kunde resa sig upp. Den var löst fastspänd för att ge en viss rörelsefrihet. När han var klar stod Lilian med rumpan högt upp i vädret, huvudet mot bordet och armarna rakt fram. Hon var läcker där hon stod utan att kunna göra något annat än att ta emot mina smekningar. Jag hämtade några olika leksaker som jag tänkte använda på Lilian. Jag hörde hur hon kåtandades. Det första jag gjorde var att stoppa in pekfingrarna i rövhålet och vidgade det så att hon skulle kunna ta emot analpluggen. Jag vet att SIR tycker mycket om när rövhålet vidgas och se hur jag slickar rövhål. Jag lät min saliv rinna in i det vidgade rövhålet innan jag ganska brutalt körde in en medelgrov analplugg. Lilian stönade när pluggen tycktes in i röven på henne. Sedan ägnade jag mig åt hennes fitta och klitoris. Jag slickade och körde in fingrar och olika dildos i hennes fitta. Analpluggen drog jag ut så att rövhålet var maximalt vidgat innan jag körde in den igen. SIR gick hela tiden runt och studerade oss. Jag kunde se på hans byxor att kuken var hård. Gud vad jag längtade efter att bli brutalt knullad av SIR. Efter en stund när jag sög på Lilians klitoris kände jag de välbekanta ryckningarna i hennes kropp och förstod att det skulle gå för henne ganska snart. Bara sekunderna senare kom hon i en orgasm som gjorde att hela hennes kropp riste och ryckte. Med ett utdraget orgasmvrål förkunnade hon ”O Gud det gåååååååår för mig, det gååååår fortsätt fortsätt”. Jag kände i munnen hur fittan ökade avsöndringen av sekret och jag sög i mig allt som rann ur hennes sköna fitta. SIR hade ju sagt att det var han som bestämde när jag skulle sluta så jag fortsatte att suga och slicka. När orgasmen hade lagt sig så kände jag efter bara en liten stund att Lilian var på väg ytterligare en gång. Den här gången var orgasmen ännu kraftigare och exakt när det skulle gå för henne drog SIR ut analpluggen och körde in en grov löskuk som han brutalt körde rätt upp i hennes vidgade rövhål. Den orgasm hon fick då var så obeskrivligt stark att jag trodde hon skulle svimma.
-Sluta sa SIR och jag reste mig upp och vi båda studerade hur Lilians kropp drog ihop sig i orgasmkramper. Löskuken i röven och hela hennes utfläkta fitta var en skön syn. När hon kommit till sans så gled löskuken ur hennes rövhål och Lilian började andas normalt. ”Gud va skönt, horan har aldrig varit med om något så skönt, sa Lilian. SIR lossade henne och spände fast mig på samma sätt. Nu var det Lilians tur att föra mig över gränsen.

Jag var otroligt kåt och hade stora förväntningar på hur Lilian skulle göra för att få det att gå för mig. SIR vet att det ibland kan vara svårt för mig i synnerhet när en annan kvinna utnyttjar mig. Jag är alltid lite spänd men SIR vet också att det som verkligen kan få mig otroligt kåt och som faktiskt hjälper mig att få en orgasm är när jag samtidigt piskas på rumpan. Det har hänt många gånger att det har gått för mig när jag blivit piskad på rumpan och rätt över fittan. Lilian började med att köra upp en löskuk i röven på mig och slicka min utfläkta fitta. Sedan såg jag hur SIR gav Lilian en liten smidig piska med 10 runda smidiga läderremmar och visade att Lilian skulle samtidigt piska min röv. Hon började lite försiktigt.
-Hårdare skrek jag. Nu tog hon verkligt i. Hon piskade för allt hon var värd. Hon drog ut löskuken ur röven min och körde upp en grov analplugg. Löskuken var ivägen. Därefter fortsatte hon att misshandla min röv. När det slutligen gick för mig hade jag säkerligen fått närmare 100 slag med piskan och i orgasmkramperna kunde jag inte hålla tillbaka mitt piss. Jag pissade och Lilian var inte sen att sätta sin mun mot min fitta för att dricka upp mina gyllene droppar. Jag vrålade och skrek. Lilian fortsatte att suga på min fitta och jag kände efter en stund att hon börjar att lirka in det ena fingret efter det andra i fittan. Jag är ganska stor och Lilians händer är mycket små så det var ingen konst för henne att köra upp hela sin hand i fittan. Sedan började hon jucka med handen fram och tillbaka tills det gick för mig ytterligare en gång. Då hade hon handen uppkörd i fittan. SIR kommenderade henne att sluta. Jag lossades från bocken och SIR berömde oss båda för den fina föreställningen.
-Nu ska ni båda suga av mig. Vi tog fram kuken och började gemensamt suga och slicka tills SIR sprutade våra ansikten fulla med sin härliga sperma. Det kom inte så mycket men tillräckligt för oss båda.

Det tog en stund för oss alla tre att samla ihop oss. Lilian och jag smorde in våra piskade kroppar, duschade och klädde på oss. Innan vi åkte hem fick vi lägga oss ner och slicka skorna på SIR och tacka för den behandling vi fått. Lilian fick också klart för sig att SIR kommer att fortsätta sin träning med henne. Lilian blev mycket glad och när vi gick till våra bilar sa Lilian att hon var mycket glad att hon fått möjligheten att tränas av SIR. Lilian hade dessutom fått ett kuvert, samma som jag fick vid någon av de första mötena med SIR, där det stod en hel del förhållningsregler m.m. Jag är helt övertygad om att hon kommer att följa dessa regler till punkt och pricka. Annars vankas det stryk på bara stjärten.

Detta har SIR läst och godkänt, med några kompletterande detaljer. Om någon kvinna vill gå i träning hos SIR går det bra att kontakta honom med mail.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *