Hett möte

När jag rundar hörnet så ser jag en man stå utanför. Det är för mörkt och för långt dit för att jag ska kunna avgöra om det är du. Han står och ser sig lite omkring. Mitt hjärta börjar slå hortare och hårdare. Fortsätter gå. Det är juh DU! När du ser mig så smäller du av ett stort leende som jag helt automatiskt besvarar.

Tittar mig i spegeln och ler nöjt. Detta borde verkligen duga, tänker jag för mig själv när jag studerar mina svarta ganska tajta byxor och min rosa, väldigt tajta och lite urringande top. Kollar sminket. Gillar inte att sminka mig så mycket så mascaran och läppglanset får duga.

Sätter mig i soffan och väntar på ditt sms. Blir mer och mer nervös. Känner hur hårt hjärtat slår. Vågar jag verkligen göra detta? Reser mig upp och speglar mig igen…funderar en stund över om jag verkligen ser bra ut innan jag suckar och skrattar lite åt mig själv och sätter mig i soffan igen.

Telefonen piper. ”Hej Sötis. Jag är i Sthlm nu. Är du hungrig?” Händerna börjar darra. Vad fan ska jag svara? Innan jag vet ordet av så har jag svarat och vi har bestämt plats och tidpunkt.

Kollar mig i spegeln en sista gång. Drar handen genom håret och sprutar en gnutta parfym på halsen. Tar på mig min kappa och min halsduk. Lägger handen på dörrhandtaget, öppnar och kliver ut. Kylan slår mot mig och jag känner direkt hur min lilla näsa börjar bli röd. Det blir den alltid när det är kallt ute. Svär lite för mig själv och försöker värma den med handen tills jag anser att det är meningslöst.

Går en bit innan jag stannar. Fan, jag vågar inte! Står stilla en stund…ser upp på den mörka himlen. Jag övertalar mig själv att jag visst då vågar och börjar återigen gå mot restaurangen.

När jag rundar hörnet så ser jag en man stå utanför. Det är för mörkt och för långt dit för att jag ska kunna avgöra om det är du. Han står och ser sig lite omkring. Mitt hjärta börjar slå hortare och hårdare. Fortsätter gå. Det är juh DU!
När du ser mig så smäller du av ett stort leende som jag helt automatiskt besvarar. Du börjar gå mot mig och det känns som om det 100år men samtidigt som en millisekund innan vi möts. Hej Anna, säger du innan du lägger armarna om min midja och kramar mig. Jag lägger mina armar om din nacke och viskar ”Hej John”. Andas in din doft…du luktar gott. Vi släpper taget och står och ser på varandra. Båda två fnittrar lite löjligt och vet inte riktigt vart vi ska ta vägen eller vad vi ska säga.

Jag bryter tystnaden med att (i ett försök att låta lite tuff) säga – Skulle inte du bjuda på middag? Du skrattar och svarar att det e klart du ska. Du ser på mig att jag bara fejkar min ”kaxighet” men är snäll nog att inte kommentera det.

Vi går in i restaurangen och slår oss ner vid bordet vi blir visade. Självklart drar du ut stolen åt mig 🙂

Vi börjar småprata om lite allt möjligt men mest våra jobb till att börja med. Vi beställer in en flaska rött vin och börjar studera våra menyer. Jag vet om att jag är hungrig innerst inne, men nervositet och ”bubbel” hindrar mig från att känna det. Du frågar om jag vill ha en förrätt men jag tackar nej då jag vet att det är omöjligt att få i mig både förrätt och huvudrätt idag.

Vi beställer in varsin bit gott kött. Jag avgudar kött, tyvärr.

Vi får vår mat och börjar så sakta äta. Du ”tar så fint hand om mig”. Håller upp vin till mig, frågar om jag saknar något, frågar om det smakar bra – bryr dig helt enkelt. Efter lite vin börjar vi mukna upp ganska så bra. Vi pratar på och skrattar som om det inte fanns något stopp på oss. När vi ätit klart så ser du på mig…intensivt…och säger -Du är så himla fin, Anna. Jag blir direkt generad, ler stort och klämmer fram ett tack. Vet inte riktigt vart jag ska titta för någonstans. Söker din blick och säger -Du med John, verkligen!

Vi sitter där och fånstirrar på varandra när de kommer och frågar om vi vill ha någon efterrätt. Jag bestämmer mig snabbt för att tacka ja och innan du hinner säga något så har vi fått två menyer igen. Du beställer bara in en kaffe, medan jag slår på stort och beställer en chokladkaka med glass. SÅ gott!

Under tiden jag äter min chokladkaka och du dricker ditt kaffe så förändras stämningen lite. Vi blir mer flörtiga, rör vid varandras händer av misstag, ler, söker ögonkontakt på ett annat sätt. Vi båda vet att middagen snart är slut och att vi då måste fatta ett beslut. Fortsätta kvällen på något sätt, eller avsluta.

Jag kan inte ens tänka mig tanken att kvällen skulle vara slut nu. Vill inte lämna dig.

Du betalar för maten och vi lämnar restaurangen. Sen står vi där igen, utanför, och ser på varandra. Du smeker min kind med din varma mjuka hand och ser mig i ögonen. Vi öppnar munnen för att säga ngt samtidigt men efter lite ”Säg du först” så kommer vi (jag) fram till att du ska börja. Jag vill inte att kvällen ska vara slut nu, men jag förstår om det måste bli så, säger du och ser mig djupt in i ögonen. Jag skakar på huvudet och förklarar att jag inte heller vill att den ska vara slut nu. Jag föreslår att vi går en runda för att sedan, kanske, gå upp på ditt hotellrum och…prata.

Du svarar med ett stort leende.

Vi går omkring lite. Pratar och skrattar. Kollar skyltfönsterna på gågatan, sen tillbaka. Vi funkar SÅ bra ihop. Har så lätt för att prata och skratta tillsammans. Jag studerar dig där vi går. Känner en sån otrolig lust att kyssa dig. Är så vansinnigt attraherad av dig. Så när det blir dax för ett beslut om vad vi ska göra är det lika självklart för oss båda att jag följer med dig.

Väl inne på hotellrummet blir det lite nervöst. Jag slår mig ner i den ena fåtöljen och du i den andra. Du serverar lite vin och vi fortsätter prata. Jag ser att din blick är annorlunda…mörkare och det får det att pirra i hela mig.

Sitter och önskar att du ska kyssa mig, när du äntligen reser dig upp, drar upp mig ur fåtöljen, drar mig intill dig och säger -Får jag?. Jag nickar ivrigt till svar innan du böjer dig fram och låter dina läppar nudda mina. Mjukt och försiktigt. Bara det får mina ben att mjukna. Jag lägger mina armar om din nacke, pressar mig hårdare emot dig, särar på läpparna och låter min tunga hitta din. Hör hur du tar ett djupt andetag när våra tungor möts och det gör mig bara än mer kåt. Du smeker min rygg, ner över min rumpa…fortsätter kyssa mig men med mera passion. Vi förflyttar oss till sängen. Jag lägger mig över dig. Vi fortsätter kyssas..läääänge…Låter mina kyssar vandra nerför din hals…bak mot nacken…kysser precis under ditt vänstra öra. Suger lite lätt på din örsnibb och hjärtat slår trippla slag när jag hör dig stöna.

Dina händer är placerade på min rumpa och min andning vid ditt öra får dig att pressa mig emot dig samtidigt som du masserar mina skinkor. Jag känner hur hård du är och det gör mig alldeles galen. Men jag vill ta det lugnt. Njuta av varenda sekund.

Mina kyssar vandrar återigen över din hals, men denna gången uppåt. Möter dina läppar och kysser dig hungrigt. Du besvarar hett min kyss samtidigt som din ena hand smeker min nacke och den andra är kvar på min rumpa. Så ligger vi ett bra tag. Kysser och smeker varandra. Din hand har letat sig in under min topp och smeker min nakna, nu VARMA, hud på ryggen.

Jag sätter mig upp lite…gränsle över dig. Drar handen genom ditt hår och ler lite. Du gör mig galen säger jag innan jag med lite hjälp av dig får av dig din tröja. Sitter kvar över ditt skrev och smeker med lätta fingrar ditt bröst. Känner hur du darrar under mina fingrar och det får det att bubbla inom mig. Smeker ner över din mage…låter bara precis naglarna…fingertopparna glida innan för knäppningen på dina byxor innan jag vandrar uppåt igen. Jag drar försiktigt av mig min topp och slänger den på golvet. Sitter helt stilla på dig…iförd endast byxor och bh.

Du ser på mig och förklarar hur vacker du tycker att jag är. Även det gör mig ännu kåtare. Böjer mig ner och kysser dig…kysser din hals…känner din hand ta ett fast tag om min nacke. Nafsar och slickar försiktigt i ditt högra öra…andas tungt. Känner hur ditt tag om min nacke hårdnar….hör hur du stönar. Forsätter neråt…kysser ditt bröst…smeker det…glider lite neråt så att jag kan fortsätta kyssa din mage. Kysser precis vid kanten av dina byxor. Du rör dig lite otåligt….stönar. Fan va sexigt!

Du tar tag om mina höfter och drar mig snabbt uppåt igen. På nolltid lyckas du knäppa upp min bh och få den av mig. Du fångar upp mina runda mjuka bröst och smeker dem ganska bestämt samtidigt som du studerar hela mitt ansikte och mina bröst. Du tar dem rosa små bröstvårtorna mellan tumme och pekfinger och ”rullar” dem försiktigt. Jag gnyr till ganska högt och lutar huvudet bakåt. Det tar mindre än en sekund innan mina bröstvårtor är rejält styva under dina fingrar. Jag drar mig försiktigt undan…neråt och du studerar mig lite frågande.

Jag kysser återigen din mage och börjar sakta knäppa upp dina byxor. Jag ser hur din kuk pressar hårt mot tyget i dina boxer och ser hur det har blivit en liten våt fläck på tyget. Enbart synen av detta får mig att stöna till, och med hjälp av dig får jag av dig både byxor och boxer i rekordfart. Mina händer darrar när jag sitter mellan dina ben och förisktigt smeker din kuk. Mmmmmm…den år så hård. Fan vad du är sexig, fan vad härlig kuk du har, säger jag innan jag böjer mig fram och låter tungan glida över ollonet. Hela du darrar till och stönar tyst. Jag tittar upp och ser dig i ögonen innan jag sänker mitt ansikte ner öever din kuk och låter den fylla min mun..ända ner i halsen. Du stönar högt och flätar bestämt in dina fingrar i mitt hår. Jag börjar sakta men bestämt suga av dig. Pressar tungan mot undersidan av din kuk och låter den glida in och ut ur min våta varma mun. Detta gör mig så vansinnigt kåt! Än mer kåt blir jag av att känna ditt bestämda tag om mitt huvud…hur du styr takten genom att ”pressa” ner mitt huvud och samtidigt lyfta höfterna mot mig.

Jag fortsätter suga dig, ganska snabbt och bestämt till du hugger tag i mig…drar mig upp mot dig, snurrar runt så att du hamnar ovanför mig och kysser mig hårt, vått, passionerat.

Du gör mig galen, väser du i mitt öra innan du kysser min hals….bak mot nacken. Hela jag darrar av dina ocrd och dina kyssar. Du fortsätter kyssa neråt…över mina axlar..mina nyckelben. Smeker försiktigt mina bröst….suger in ena bröstvårtan i munnen samtidigt som du rullar den andra mellan fingrarna. Jag gnyr…allt högre…Drar mina fingrar genom ditt hår…pressar mig emot dig. Du nafsar försiktigt på ena bröstvårtan och det får mig att stöna högt. MER!!!

Du vandrar ner över min mage med lätta kyssar tills byxorna tar emot. Du sliter snabbt upp knapparna och drar byxorna av mig. Hela min kropp darrar av längtan efter dig. Du säger åt mig att sära på mina ben och det gör jag.. snabbt och ordentligt.
Du böjer dig ner och börjar kyssa insidan av mitt högra lår…du kysser långsamt uppåt. Jag rör mig otåligt och vill inget hellre än att känna din tunga i min blöta fitta.

Du stannar upp precis framför mina trosor…jag kan känna din andedräkt mot min fitta och det gör mig vansinnig. Jag ser hur du studerar mig. Känner hur våta mina trosor är och vill SÅÅÅ gärna känna dina läppar…din tunga. Som om du hört mina tankar så böjer du dig fram och kysser tyget. När värmen och smaken slår dig så hör jag hur du stönar. Utan att tänka mig för så pressar jag mig upp mot ditt ansikte…hårt. Gnyr högt när jag känner min fitta pressas mot ditt ansikte. Du trycker bestämt ner mig och sliter av mig mina trosor. Beordrar mig att sära mer på benen och jag svarar genom att sära allt vad jag kan. Du särar på mina våta blygdläppar och stönar fram – Fan va fin du är. Din tajta våta rosa lilla fitta gör mig galen.

Du böjer dig fram och låter din tunga spela över clittan. Det får hela min kropp att rycka till. Du suger in clittan i din mun och leker lite med tungan över den. Jag stönar allt högre och snabbare. Försöker pressa mig upp mot dig. Jag ser dig njuta av att känna min smak fylla din mun. Utan förvarning pressar du in två fingrar i min våta, varma trånga fitta. Jag skriker till av njutning och vet inte alls vart jag ska ta vägen. Jag rör mig otåligt när du börjar fingerknulla mig. Helt plötsligt stannar du….för upp dina fingrar till min mun…låter mig smaka. Jag suger ivrigt in dina fingrar och låter smaken fylla min mun. Du drar ut dina fingrar och kysser mig hårt och bestämt. Min smak blandas med saliv i våra munnar och får oss båda att stöna. Sen går du ner igen. Du beordrar mig att ställa mig på alla fyra och med en alldeles skakig kropp vänder jag mig om så att jag hamnar på alla fyra. Jag sänker min överkropp mot sängen och svankar ordentligt. Synen får dig att stöna och massera mina skinkor HÅRT. Försiktigt börjar jag smeka mig själv. Jag känner hur svullen clittan är under mina fingrar. Du ställer dig på knä bakom mig…ser mig smeka mig själv innan du böjer dig fram och låter tungan glida över analen.

Med tungan blöter du ner den riktigt ordentligt och jag njuter av varenda sekund. Det är juh så JÄVLA skönt! Jag fortsätter smeka mig själv när du pressar in dina fingrar i min fitta. Hårt och bestämt börjar du finger knulla mig igen…för att sedan pausa…glida ur och smeka analen innan du glider in i min fitta. Så fortsätter du ett par gånger och det gör mig alldeles galen! TA PÅ MIG DÅ!!! halvkriker jag. Du börjar åter igen smeka analen…kladda ner den riktigt ordentligt med fittsafter och saliv..innan du pressar in ett finger. Jag skriker till av njutning och pressar mig mot ditt finger så att det glider hela vägen in. Samtidigt som du smeker dig själv börjar du försiktigt fingerknulla mig…först med ett finger…sedan två. Dina fingrar inne i mig samtidigt som jag smeker clittan blir för mycket och jag skriker ut min orgasm. Kroppen darrar, benen viker sig och jag fortsätter skrika. Det känns som om den aldrig ska ta slut.

När jag slutat skrika och istället övergår till att andas riktigt häftigt, vänder du på mig så att jag hamnar på rygg. Din ögon är mörkare än vad jag nånsin sett på någon man tidigare. Du tar tag om mina ben…lägger upp dem på dina axlar…gnider ollonet mot min clitta…och fortsätter tills jag BER dig att knulla mig. Du för ner kuken och låter ollonet stanna precis vid öppningen….du ser mig i ögonen och låter ollonet glida in. Vi båda stönar till och ser på varandra innan du pressar dig in i mig. Fyller hela min fitta med din kuk. Du känner hur min fitta sluter sig om dig…tajt…vått…varmt. Du stönar högt när du är djupt inne i mig..Tar tag om mina ben och börjar sakta knulla mig…djupt och långsamt. Jag ser hur din kuk glänser när den åker ur mig och det ser så jävla sexigt ut. Jag vill bara ha mer!! Du ökar takten och knullar mig hårdare…snabbare. Både din och min andning ökar och vi växlar mellan att se varandra i ögonen och blunda. Din kuk är så jävla skön!! Knulla mig HÅRDARE, gnyr jag. Detta får dig att tända till ännu mer (om det går) och du börjar knulla mig riktigt hårt och djupt. Man hör hur det låter när vi möts…hur det låter som om ngn smiskar naken hud och hur det plaskar. Plötsligt stannar du upp…drar dig ur mig och ber mig att vända mig om. När jag återigen är på plats..med överkroppen pressad mot sängen…när jag svankar riktigt rejält…så pressar du dig in i mig igen. Inte mjukt…inte försiktigt..utan hårt…hela vägen in!!

Du börjar genast knulla mig hårdare och hårdare. Min hand har glidit in under mig och två fingrar smeker nu min rejält svullna clitta. Det tar bara några sekunder innan jag känner orgasmen närma sig. Jag drar efter andan…håller andan…känner hur det stegrar och skriker återigen ut min orgasm samtidigt som du fortsätter knulla mig. Det tar ett tag innan jag ätervänder till verkligheten…då har du saktat ner dina rörelser och säger med mörk..lite darrig röst.. -Vill du bli knullad..här? och smeker analen. Jag gnyr fram ett jaaaaaaa och du drar dig ur mig…Du kladdar ner riktigt ordentligt….gnider ollonet mot öppningen…sätter ollonet mot öppningen och pressar försiktigt. Båda stönar högt när ollonet glider in….jag känner hur du darrar så kåt du är när du fortsätter pressa. Sakta…cm för cm. Det kramar riktigt tajt…hårt runt din kuk och det gör dig nästan galen. D börjar sakta röra dig fram och tillbaka…och din kuk i mig så blir nästan för mycket. Jag ber dig öka takten och det gör du….mer och mer och mer.. Vu börjar båda två få svårt för att hålla oss. Jag smeker försiktigt min clitta och det tar knappt 3 sekunder innan jag återigen skriker ut min orgsam. Det blir för mycket för dig när du känner hur jag pulserande kramar om din kuk…när du hör mig stön…så du drar dig ur mig och börjar runka…inom 3 sekunder känner du orgasmen komma och du sprutar över min rygg…rumpa. Du stönar högt och det är så vansinnigt sexigt. Du anar inte! Det fortsätter pulsera…jag blir alldeles kladdig. Du ”slår” kuken lite mot min ena skinka innan du glider ner brevid mig. Jag ligger på mage och vi båda andas så häftigt att vi inte kan få fram ett ljud.

Det tar knappt 10 minuter innan jag ser på dig med en busig blick och säger – En gång till?! Och denna gången vill ja ta satsen i munnen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *