På jobbet

Du besöker mig på jobbet när alla har gått hem. Du är sexigt klädd i kort kjol och en topp som framhäver din kurviga kropp. Jag ber dig stiga in och vi söker oss till konferensrummet som är lite avskilt och saknar insyn. Jag ber dig sitta ner i soffan medan jag häller upp ett glas vin till dig… Du ser härligt kåt ut.

Jag sätter mig i fåtöljen mitt emot dig och hälsar dig välkommen, höjer mitt glas och skålar. Jag njuter av det jag ser. En kvinna med formerna på rätt ställe. Jag låter min blick följa halsen ner, smeksamt över brösten. Jag kan se hur de häver sig när du andas, kanske lite mer än vanligt. Kanske du känner dig upphetsad av situationen. Du rör dig oroligt och byter benställning på ett raffinerat och sensuellt sätt som gör att kjolen sakta glider uppför dina lår. Varje gång du byter ställning så gör du det långsammare och långsammare. Du särar oblygt på benen mer och mer för varje gång samtidigt som du tittar mig djupt i ögonen. Känner att jag växer……

Vi dricker vårt vin under tystnad samtidigt som leken fortsätter. Du luta dig mjukt tillbaka mott soffryggen och lägger skälmskt ditt ena ben över armstödet. Nu ser jag rakt upp under din korta kjol. En string skyler. Jag tittar dig fortfarande djupt i ögonen och justerar oblygt min mandom som kommit i kläm när ståndet växer. Din hand vilar försiktigt mot ditt ena bröst och börjar röra sig och jag ser att bröstvårtan avtecknar sig under toppen….handen fortsätter automatiskt neråt över magen och utsidan av låret där den stannar till och vilar en stund. Försiktigt börjar fingrarna att sakta dra i kjolen så att den glider upp ännu mer.

Handen forsätter och söker sig under kjolen mot fittan. Jag följer handens minsta rörelse med stegrande upphetsning.. Handen lägger sig till rätta över din fitta och börja mjukt att rotera och jag ser hur fuktig du är. Du viker undan den skyddande tyglappen och koncentrerar dig nu mer intensivt på att onanera framför mig….

Jag glider ner ifrån fåtöljen och i det närmaste kryper fram till dig. Kysser insidan av ditt lår. Låter min tunga följa konturen av ditt lår uppåt. Närmar mig din heta fitta.

När jag kommer fram håller du tygbiten åt sidan så att jag skall komma åt att kyssa dig, slicka dig och smeka dig där du är som känsligast. Jag låter min tunga vibrera fjäderlätt över din klitoris, slickar och kysser dina blygdläppar samtidigt som jag gnider min näsa mot ditt heligaste. Smeker in en, två fingrar i din fuktiga fitta och bearbetar din G-punkt så att du kommer på en gång. Jag vill inte sluta, utan får dig att komma en gång till, denna gång mer vulkaniskt. Du faller ner på soffans sittdyna. Jag tar fram min styva kuk och smeker den framför ditt ansikte. Runkar den med ordentliga tag och böjer mig framåt så att du kan suga mig. Mjukt försvinner jag in i din varma mun. Du tar ett stadigt grepp om kuken och suger mig med långa sköna drag. Du nästan sväljer hela kuken. Der är underbart skönt, men jag vill inte komma i munnen på dig utan drar mig undan och lyfter upp dig så att du står med rumpan över kanten på soffan.

Jag ser hur våt du är i fittan och där sätter jag toppen på min kuk och gungar lite fram och tillbaka. Bara så att kukhuvudet kommer innanför mynningen. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Du skjuter ut rumpan för att du vill ha mer och jag vill också ha mer så jag trycker in hela kuken i botten och en vild, sanslöst härligt råknull startar. Du vickar på rumpan fram och tillbaka för att mjölka ur kuken och jag pumpar vilt i din härligt kåta, regnskogsvarma fitta, som drar ihop sig gång på gång i din orgasm…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *