Lilla unga kåta Monica får smaka på min kuk

Första berättelsen om Monica. En ung flicka förvandlar en trist arbetsdag till ett rent nöje.

Det började som en helt vanlig onsdag på jobbet. Jag satt och arbetade framför datorn och eftersom vi hade fast uppkoppling, passade jag på att ha Netscape igång och leta efter lite bra porrbilder samtidigt. Jag jobbar som avdelningschef på ett IT-företag och har därför förmånen att ha eget kontor och sekreterare.

Tyvärr hade min sekreterare gått i pension ett par veckor tidigare och vi hade annonserat efter en ny. Under tiden hade en söt flicka på bara 18 år tagit över tillfälligt, eftersom hon hade sommarlov och hennes pappa var kollega till mig. Detta gjorde att den värsta krisen var avvärjd, åtminstone tillfälligt.

Hon hette Monica och var väldigt söt, men också allvarlig. Det hände ibland att jag kom ut från mitt rum och såg henne sitta vid sitt skrivbord med ett drömmande uttryck medan hon tvinnade en test av sitt långa mörkbruna hår mellan fingrarna. Det var vid sådana ögonblick jag fann henne nästan oemotståndlig, men min relation till hennes far och hennes unga ålder gjorde att jag inte gick vidare.

Vi brukade sitta och prata under fikarasterna. Hon hade en mognad som vida översteg hennes unga år. När hennes jämnåriga sprang efter finniga tonårskillar satt hon och diskuterade historia och politik. Hon hade flera gånger sagt att hon uppskattade att det gick att snacka med mig, eftersom jag inte gjorde några försök att sänka mig till någon inbillad tonårsnivå.

Hursomhelst satt jag och bläddrade i mina papper utan att tänka på vad som syntes på skärmen. Monica kom in för att, som vanligt hämta min tomma kaffekopp och fråga om jag ville ha en till. Hon gick fram till skrivbordet och sträckte sig efter koppen, men fastnade halvvägs i rörelse med ögonen klistrade på skärmen.

Jag hade just fått upp en bild på en slätrakad tjej, som satt med särade ben ovanpå en man, med hans kuk långt upp i häcken. Monica stirrade på hennes hårlösa underliv. Oj! utbrast hon. Jag satt som förlamad och studerade hennes reaktion. Jag hade inte ägnat en tanke åt att hon kunde komma in och se. Hon dröjde kvar med blicken ett tag till och tittade sedan rodnande på mig. J. jag tänkte bara höra om du vill ha mer kaffe, stammade hon. Nej tack! svarade jag. I min hjärna var det kaos. Nu skulle hon säkert berätta för sin farsa och det skulle ta hus i helvete.

Hon tog upp den tomma koppen och gick ut. Det verkade som om hon tvekade innan hon stängde dörren, men jag var inte säker. Hon var en reko tjej, kanske skulle hon inte skvallra i alla fall.

Vid halv fem-tiden, när det började bli dags att gå hem, kom Monica in till mig igen. Hon satte sig i stolen mittemot och tittade på mig. Ska du gå hem snart? frågade hon. Nej, jag får vara glad om jag kommer hem före sju. Behöver du hjälp? Du får bestämma själv om du vill vara kvar. Det blir naturligtvis övertidsersättning i så fall. Påtagligt nöjd med mitt svar sa hon: Jag ska bara gå och ringa pappa, så stannar jag och hjälper dig.

Efter en stund kom hon tillbaka och jag satte henne att sortera in mina papper i pärmar, något jag själv hade varit alldeles för slarvig med på sista tiden. När vi hade jobbat en dryg timme, tyckte jag vi behövde en paus. Nu tar vi en fikapaus, sa jag. Vi gick och hämtade kaffe i det öde kontoret och satte oss i fåtöljerna på mitt kontor. Den där bilden, sa Monica, har du fler såna? Jaa. svarade jag tveksamt. Får jag se? Jag ska inte säga något till pappa. En smula fundersam gick jag och startade bildvisningsprogrammet på datorn. Monica kom och ställde sig bredvid mig.

Jag knappade in lösenordet för att komma åt bilderna på hårddisken, man kan inte vara nog försiktig. Så dök bilderna upp som s k thumbnails på skärmen. Monica tog över musen och började bläddra bland bilderna. Jag märkte hur hennes andhämtning blev snabbare. Hon stod framåtböjd över skrivbordet och skruvade på sig. Jag kunde också skymta att hennes bröstvårtor hade styvnat och stod rakt ut genom det tunna linnet.

Hon såg vansinnigt läcker ut när hon putade med stjärten. Liksom många unga flickor hade hon ett par vita stringtrosor under den korta kjolen. Jag satte mig i min skrivbordsstol och lade min hand på hennes bakdel. Hon suckade och tryckte sig mot den, medan hennes ögon glupskt sög i sig bilderna på skärmen.

Uppmuntrad av hennes gensvar smekte jag baksidan av hennes lår upp mot kanten på kjolen och in under. Jag lyfte påkjolen och smekte hennes fasta runda skinkor. Hon svankade ännu mer och särade på benen. Hennes safter hade åstadkommit en våt fläck mitt i grenen och gjort de tunna stringtrosorna nästan genomskinliga.

Jag smekte hennes kön utanpå trosorna, något som fick henne att stöna högt av upphetsning. Försiktigt förde jag tyget åt sidan och blottade hennes kåta lilla tonårsfitta och anus. Jag böjde mig fram och slickade hennes svullna inre blygdläppar och klitoris. Monica flämtade till av beröringen, men upphörde inte att bläddra bland bilderna.

Hennes kön hade en milt sötaktig doft och var täckt av tunna fina hårstrån, som växte ganska glest, vilket gjorde att man tydligt kunde se hur kåt hon var. Jag lyfte upp kjolen ytterligare, tog tag i resåren på trosorna och drog ner dem. Monica klev lydigt ur dem och svankade lite till. Hon stönade högt när jag körde in två fingrar i hennes trånga, savande fitta. Jag fingerknullade henne en stund innan jag reste mig upp och knäppte upp min gylf.

Min kuk var sedan länge styv och när jag lät byxorna falla till golvet sprätte den upp mot Monicas stjärt. Jag lät ollonet nosa i hennes fittskåra och smorde in det med hennes rinnande safter. Medan hon tog tag i min påle för att guida den rätt, smekte jag hennes bröst genom det tunna linnet. Hon hade små fasta tuttar med stenhårda bröstvårtor.

Monica pressade sig mot mig och styrde in min stake i sin trånga, varma fitta. Eftersom hon var så trång fick jag tränga in långsamt, men till slut var jag helt inne. Hon var nu uppfylld av min stora kuk. Det kändes som om den satt i ett skruvstäd, men tack vare att hon var så upphetsad och våt, kunde jag sakta börja knulla henne.

Jag satte på henne med långa djupa drag. Min pung daskade mot hennes fittläppar och klitoris. Jaa! Knulla mig med din härliga stora kuk, flåsade hon. När jag försiktigt tryckte in mitt långfinger i hennes trånga rövhål, gick det för henne. Mmm. kved hon och bet sig i läppen för att inte skrika. Spasmerna slet i hennes kropp och hennes fitta klämde åt om min lem på ett sätt jag inte trodde var möjligt.

Jag kände att även jag var på väg att komma och när jag skulle till att fyra av min sats, drog jag mig ur hennes kön och satte ollonet mot hennes analöppning. Jag sköt mina kaskader rakt på hennes stjärthål medan hon gned sig mot min pulserande stake. När jag hade tömt min kuk, satte sig Monica på huk och slickade den ren. Hon fortsatte sedan suga mig och gav inte upp förrän jag var styv igen.

Hon reste på sig och lade sig på skrivbordet med särade ben. Jag var inte sen att förstå vad hon ville, så jag ställde mig och riktade kuken mot hennes kön. Utan minsta svårighet gled jag in i henne igen och började knulla henne i ett raskt tempo. Samtidigt drog Monica upp sitt linne och blottade de fasta brösten. Hon drog lätt i bröstvårtorna och kved av njutning. Utan att slå av på tempot böjde jag mig fram och slickade på en bröstvårta. Jag lät tungan virvla över den och sög sedan in den i munnen.

Monica kved nu högt för varje gång jag körde in kuken i henne. Jag reste åter på mig och började smeka hennes anus, som var kladdigt av min sperma. Det visade sig vara ett förträffligt glidmedel märkte jag, när jag utan problem fick in två fingrar i hennes hala, trånga stjärthål. Jag fingerknullade hennes anal en stund, något som hon fann synnerligen upphetsande. Så drog jag kuken ur hennes fitta och riktade den mot hennes rövhål.

Försiktigt pressade jag på mot hennes förbjudna hål, medan hon smekte sin våta fitta. Sakta passerade jag hennes tajta ringmuskel och snart hade jag begravt hela kuken i Monicas stjärt. Åh gud vad skönt, kved hon, när jag började köra fram och tillbaka i hennes anal. Du känns så stor i min trånga röv. Hela situationen var extremt upphetsande. Här hade jag min kollegas artonåriga dotter liggande på mitt skrivbord med min grova kuk långt upp i sin ändtarm.

Monica tog inte lång tid på sig att nå klimax. Hon smekte sin fitta och exploderade i en orgasm, som klämde fast min påle i hennes röv. Jag ökade tempot i hennes trånga, pulserande anal och gjorde mig redo att släppa ännu en sats. Monica märkte att jag var på gång, så när jag drog kuken ur henne, klev hon ner på golvet och satte sig på knä framför mig. Hon tog staken i munnen och sög mig, medan hon smekte min pung.

De första två kaskaderna försvann in mellan hennes läppar och hon svalde girigt. Resten av satsen sköt jag rakt i hennes ansikte, innan hon tog kuken i munnen och sög den tom. Hennes ögon lyste av kåtglädje, när hon kladdade runt sperman i sitt ansikte och slickade i sig det hon fick på fingrarna. Det här var garanterat det bästa knull jag varit med om, sa hon och log. Säg att vi jobbar över i morgon också. Det kan jag garantera att vi gör, svarade jag. Om du vill, ska jag gladeligen sätta på dig i din söta lilla röv på lunchen också. Lovar du? Det lovar jag.

Vi kelade en stund innan vi rättade till kläderna. Hennes trosor stoppade jag i fickan som en souvenir. Sedan körde jag henne hem till hennes pappa, som kom ut och hälsade och tackade så mycket för att jag kunde tänka mig att ha hans dotter där över sommaren. Det är inget problem, sa jag, tvärtom faktiskt ett rent nöje. Monica log mot mig och vinkade innan hon stängde dörren. Jag log belåtet för mig själv när jag körde hemåt.

Dagen därpå kom jag till kontoret som vanligt vid halv nio-tiden. Monica var redan där vid sitt skrivbord. Hon log och hälsade när jag gick förbi. Jag hälsade tillbaka och gick in påmitt kontor. Man kunde fortfarande känna den söta doften av sex där inne. Hur upphetsande det än var, öppnade jag fönstret och vädrade.

Vid tiotiden kom Monica in med bricka med fika. Hon ställde ner den på bordet, rundade skrivbordet och kom fram till mig. Hon såg mig förföriskt i ögonen och gick utan ett ord ner på knä. Så drog hon ner min gylf och tog fram min kuk. Fortfarande utan att säga något tog hon den i munnen och började suga upp den till ett kraftigt stånd. Hon smekte varsamt mina pungkulor medan hon sög in så mycket hon kunde av dess längd.

Sedan reste hon sig och vände sig om. Hon lyfte på kjolen och visade att hon var utan trosor. Inför mina ögon böjde hon sig framåt och smekte sin fitta med ett par fingrar, som hon sedan stoppade i munnen och lystet slickade rena. Hennes kön var redan rejält fuktigt och hon suckade av njutning.

Fortfarande vänd bort från mig, grenslade hon min styva påle och styrde in den i sitt villiga kön. Sakta trängde jag in till roten. Monica stönade högt och började rida mig. Hon ökade tempot och knullade mig i en rasande fart. Hennes kåtsafter rann och smorde in min kuk ordentligt, vilket möjliggjorde hennes nästa drag.

Plötsligt hoppade hon av och ställde sig vid skrivbordet. Hon böjde sig fram över det och särade på sina skinkor med händerna. Hennes lilla stjärthål var helt blottat. Du får välja hål, sa hon, väl medveten om vilket det skulle bli. Utan vidare dröjsmål reste jag mig och ställde mig bakom henne. Jag riktade ollonet mot hennes kåta lilla stjärtöppning. Försiktigt tryckte jag på och kände motståndet i hennes ringmuskel. Monica använde handen för att smeka sitt kön under tiden. Efter lite arbete hade jag fått in kukhuvudet och kunde sakta börja knulla hennes anal.

Monica kved av njutning varje gång jag tryckte in kuken i hennes röv och arbetade mig längre och längre in. Så småningom hade jag min knullpåle helt begravd i hennes trånga anus. Hon fortsatte smeka sig själv medan jag började knulla henne hårdare och med högre tempo. Hennes röv hade nu helt anpassat sig och klämde åt skönt kring min stake. Jag kände orgasmen närma sig, men Monica var steget före. Åååh, skrek hon när det gick för henne. Hennes kropp spändes som en båge och hennes anus pulserade i spasmer, som masserade min lem på ett sagolikt sätt. När hennes orgasm hade ebbat ut, drog jag kuken ur hennes stjärt. Hon fann sig snabbt och ställde sig på knä framför mig med munnen öppen medan hon runkade min kuk.

Det första sprutet hamnade mellan hennes särade läppar och genast sög hon in ollonet i munnen, medan hon masserade kukroten med handen. Girigt sög hon i sig varenda droppe av min säd och svalde belåtet. Det var fika det, sa hon och log. Tack ska du ha, svarade jag. Jag ska be att få samma till lunch. Vi rättade till kläderna och satte oss för att dricka kaffe. Under tiden småpratade vi som vanligt om allting, men när Monica skulle gå ut passade hon på att lyfta på kjolen och ännu en gång dra fingret i fittskåran, medan hon log brett. Så vände hon på klacken och började gå mot dörren. Tydligen ville hon retas lite till, för innan hon öppnade dörren, böjde hon sig djupt framåt så stjärten blottades. Med ett retsamt leende tryckte hon in pekfingret i anus och körde det fram och tillbaka ett par gånger innan hon reste sig och gick ut.

Hennes lilla uppvisning gjorde att min kuk reste sig igen. Hon var onekligen ett liderligt litet stycke, som jag bara var tvungen att spetsa på min påle igen. Jag satte mig vid skrivbordet och kollade min möteskalender. Inget var inbokat under resten av förmiddagen, det kunde inte bli bättre. Jag tryckte på snabbtelefonen. Monica, kan du komma in ett ögonblick? Javisst, fick jag till svar. Efter några sekunder öppnades dörren och Monica kom in. Kom hit är du snäll, sa jag. Hon kom fram till mitt skrivbord. Böj dig fram över skrivbordet, kommenderade jag. Hon lydde villigt och passade samtidigt på att lyfta på kjolen och sära benen, så hennes underliv blottades.

Jag ställde mig bakom henne och släppte fram min styva kuk. Hennes fitta såg våt och inbjudande ut, så jag gned ollonet mellan hennes blygdläppar ett par gånger innan jag tryckte in kuken till roten i en enda rörelse. Monica flämtade till av förvåning, men stönade högt när jag började knulla hennes kåta kön. I ett raskt tempo körde jag kuken i henne. Så plötsligt drog jag mig ur hennes fitta, lyfte upp henne och lade henne på rygg på mitt skrivbord.

Hon drog upp benen på magen medan hon smekte sina bröst genom sin tunna tröja. Öppna stjärten, bad jag henne. Hon tog lydigt tag i sina skinkor och särade på dem, så att hennes söta rövhål blottades. Jag styrde dit kuken och pressade på. Eftersom hon var nyknullad där och min lem var insmord av hennes fittsaft, gick det ganska lätt att tränga in.

Med långa fasta drag började jag knulla hennes anal. Under tiden tryckte jag in ett par fingrar i hennes kön och började fingerpulla henne. Monica nådde klimax nästan omedelbart och för andra gången den dagen kramade hennes anus min styva kuk. Jag gjorde inget för att försöka fördröja min utlösning och medan det fortfarande gick för henne, tryckte jag in kuken och släppte min sats långt upp i hennes stjärt.

När vi hade pustat ut en stund och rodnaden på Monicas blossande kinder lagt sig en aning, kysstes vi djupt och rättade till kläderna. Hon gick åter ut från mitt kontor, medan hon knep ihop skinkorna för att inte droppa min säd på heltäckningsmattan. Hon vände sig leende om i dörröppningen och kastade en slängkyss till mig. Jag tackade min lyckliga stjärna och tänkte att det skulle bli en mycket intressant sommar.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *