Jag och tre killar

Jag bodde med mina föräldrar en bit utanför stan, men den här helgen hade jag fått löfte om att ensam låna min 10 år äldre brors lägenhet från fredag till lördag. Själv skulle han åka och hälsa på en tjej han börjat umgås med. Det kändes härligt att få rå om sig själv, jag skulle träffa några väninnor för att fika och gå på bio. På lördagen hade jag tänkt gå några timmar på stan och kolla i klädaffärer.

Jag var en relativt skötsam tjej så mina föräldrar litade på att jag inte hittade på några dumheter, men jag lovade att ha telefonkontakt med dem så att de kunde förvissa sig om att allt var i sin ordning.

Sagt och gjort, jag tog bussen in till stan på fredag eftermiddag. Det var en ovanligt varm sommar och jag svettades där jag satt trots att jag bara hade ett linne och korta avklippta jeansshorts på mig. Små rännilar av svett letade sig ner i min urringning. I ögonvrån noterade jag flera gubbar som lystet glodde på mig i smyg. Min kropp hade utvecklats mycket på sistone och jag var medveten om att den hetsade upp män. Mina bröst var ganska små, men fasta och runda och bröstvårtorna pekade uppnosigt rakt ut under det tunna tyget. Shortsen spände över min lilla fasta runda stjärt och benen var långa och slanka. Den heta solen hade gett mig en djup solbränna.

Faktum var att jag själv blev riktigt upphetsad av att sitta och kåta upp gubbarna. Jag kunde riktigt se hur de dreglade när de stirrade på mina fasta tonårsbröst under linnet. Sitt där och kåta upp er, gubbar, tänkte jag, det bjuder jag på…

Jag hade knullat första gången redan för något år sedan och till skillnad från många andra unga tjejer njöt jag av det redan från början och fick oftast orgasm. Jag tyckte det var härligt och skönt att uppfyllas av en kåt och hård kuk. Ännu hade jag bara legat med jämnåriga och något äldre killar än jag själv ännu, men ibland fantiserade jag om äldre, riktigt välutrustade killar som visste hur man behandlar en tjej… de unga pojkar jag varit med var ofta ganska tafatta. Jag hade i alla fall sett till att skaffa p-piller, utan min mammas vetskap dock. Hon skulle nog bli ganska chockad om hon fick veta hur pass ofta jag knullade, jag misstänkte att hon t o m trodde att jag var oskuld.

Jag steg av bussen och gick upp till min brors lägenhet. Han var redan på väg ut och kastade till mig nycklarna.

-Håll dig i skinnet nu syrran, jag vill inte veta av att det händer nåt dumt, sa han och skrattade.

-Äsch, du vet väl att du kan lita på mig. Jag tänkte bara ta igen mig lite och sen duscha innan jag ska gå med Anna och Katarina på bion.

Vi sa hejdå och jag gick in och hämtade en läsk i kylen och satte mig i soffan för att slappa lite. Värmen gjorde mig alldeles slut. Jag satte på tv:n och slötittade lite. Det satt en film i videon och jag satte igång den, det kanske var nåt att se?

Till min förvåning fick jag se en het samlagsscen. Jaså, brorsan satt och kollade på porrfilm? Nåja, det var väl sånt killar brukade göra. De filmer jag sett hade mest varit töntiga tyckte jag.

Filmen visade en tjej och två killar. Tjejen red den ena killen som hade en enorm kuk, och hade den andra killens kuk i munnen. Nu visades en närbild på kuken som gled ut och in i fittan.Mot min vilja började jag bli kåt. Jag smög ner handen i trosorna och började smeka klittan och kände hur det redan började bli vått i springan. Gud, vad det såg skönt ut…

Jag avbröts av att det ringde på dörren och därefter hörde jag att någon klev in och en killröst ropade brorsans namn. Vem kunde det vara? Jag skyndade mig att stänga videon och rätta till kläderna och hoppades att personen ifråga inte hunnit märka vad jag satt och tittade på.

In kom Jonas, en av brorsans kompisar. Han var ett par år äldre än brorsan, alltså runt 27, och en riktig snygging. Blont hår och en välbyggd kropp med hårda muskler. Jag hade inte träffat honom så väldigt många gånger men hade inte undgått att lägga märke till hans sexiga kropp. Men han var ju mycket äldre och såg mig väl mest som en barnunge. Nu var det dock ett bra tag sedan han sett mig och jag hade nog vuxit till mig rätt mycket sedan dess…

Jonas hajade till när han såg mig. Han hade en systemkasse i handen.

-Vadnudå, var håller Krister hus då?

-Han har åkt för att hälsa på sin nya tjej. Kommer hem i morgon kväll, jag har fått löfte om att låna lägenheten tills dess.

-Aj fan… jag och några killar till hade tänkt bjuda honom på ett par öl och sen kanske gå ut en sväng. Nåja, vi får väl återkomma…

-Du kan ju komma in och ta en dricka i alla fall? flög det ur mig. -Du måste ju vara himla törstig i den här värmen.

-OK, det skulle faktiskt vara gott sa han och klev in.

Jag noterade hans blickar när jag gick för att hämta drickan. Det riktigt pirrade i kroppen på mig, jag förstod att han gillade det han såg. Troligen hade han nog redan druckit nån öl själv, men han var inte alls full så jag kände inget obehag.

Jag ställde fram en cola åt honom och satte mig sedan en bit bort i soffan.

-Jaså du huserar alldeles ensam här lilla Anita? Jag måste säga att du förändrat dig mycket sen jag såg dig sist… sa han och återigen kände jag hur hans blickar brände på min kropp.

-Tja, kollar lite på tv bara… ska ut på bio med några kompisar sen, sa jag.

Jonas slog på tv:n och sedan greppade han videokontrollen och porrfilmen satte igång!

-Var det den här filmen du kollade på… hehe… flinade han och jag kände att jag rodnade. Tusan också!

-Äsch, råkade sätta på den bara…

Tjejen på filmen red nu allt vildare, stönade och skrek. Stämningen i rummet blev plötsligt laddad på nåt sätt.

-Det ser ju riktigt skönt ut… eller hur…sa Jonas lågt och jag såg att han började bli kåt.

-Mmm, mumlade jag och visste inte riktigt vad jag skulle säga. Tjejen på filmen skrek nu ut sin orgasm och jag kände hur det åter började pirra av kåthet mellan benen, gud, vad skulle jag göra…

Utan att jag riktigt visste hur det gick till gled plötsligt Jonas hand sakta uppför mitt lår. Jag flämtade till när den sedan sökte sig in under mitt tunna linne som nu var vått av svett och girigt smekte mina uppnosiga bröst.

-Anita… fan… jag kan inte hjälpa det… du har blivit så djävla sexig… Herregud, vad skulle Krister säga om han visste det här, sa han med grötig röst.

-Det gör inget, fortsätt, andades jag och stack in händerna under hans t-shirt där jag kände hans hårda muskler under mina fingrar. Gud, så kåt jag blev… jag kunde inte sluta, allt jag tänkte på var att få känna hans hårda kuk i mig.

Jonas knäppte upp sina jeans med ett stön. Jag flämtade till när han blottade sin kuk, den var stor, grov och blåådrig och stod stenhårt vinklad upp mot hans mage.

Jonas befriade mig från mina kläder och slet sedan av sig sina. Han andades tungt nu och jag såg att han var lika kåt som jag.Han lade ner mig på soffan och hans tunga sökte sig till min längtande fitta. Åh, så skönt han slickade, det var annat än de oerfarna spolingar jag var van vid.

Jag stönade högt av njutning, men nu ville jag ha kuk! Jonas satte sig i soffan och jag grenslade honom.

Jag undrade nästan hur hans kuk skulle få plats men jag var så våt att den lätt gled in. Gud, vilken känsla! Kuken fyllde upp min trånga tonårsfitta helt, så uppfylld av kuk hade jag aldrig känt mig.

Jag höjde mig så att hela kuken lämnade sitt hål, sedan sänkte jag mig och lät den åter tränga in. Jag började rida, först långsamt, sedan allt snabbare. Mitt underliv rörde sig helt utan min kontroll och det enda som existerade var hans hårda, sköna kuk i min fitta.

-Din lilla… var har du lärt dig knulla så här? Vad gör du med mig… jag tror jag dör…stönade Jonas fram.

Jag svarade inte utan fortsatte bara rida allt häftigare. Våra egna stönanden och kvidanden av njutning blandades med filmens. Jag kände de välbekanta pirrningarna som varslade att orgasmen närmade sig. Jonas såg också plågad ut, jag förstod att han inte heller hade långt kvar.

Plötsligt blev vi varse om att vi inte var ensamma i rummet. Vi hade helt glömt bort de två andra killarna som skulle komma. Hur länge de stått där och iakttagit oss visste jag inte. Jag stannade för ett ögonblick upp i mitt ridande och kände mig helt i kaos.

-Nej, fortsätt… sade en av dem, som jag kände igen som Olle, hest. Den andra killen hade jag bara sett nån gång och trodde att han hette Roger. Båda var nästan lika snygga och vältränade som Jonas. Jag såg på bulorna på deras byxor att de nog stått och kåtat upp sig ordentligt ett tag.

Jag kände mig som i trance när Olle bad mig vända på mig så att jag satt med ryggen mot Jonas mage. Jag var så upphetsad och nära orgasm att jag bara inte kunde sluta! Jag gjorde som Olle sa och grenslade på nytt Jonas kuk. Jonas stönade till när kuken återigen trängde in och smekte min klitta när jag som i en dröm fortsatte mitt ridande.

Under tiden hade Olle och Roger också klätt av sig och deras stora, grova kukar stod i stenhård givakt. Olle närmade sig mitt ansikte.

-Kan du inte suga mig…flämtade han och jag gjorde honom till viljes och tog hans stora kuk i munnen. Nu var både min fitta och mun uppfyllda av kuk och jag kände mig svimfärdig. Olle stönade och började jucka lätt samtidigt som Jonas kuk åkte som en pistong i min trånga fitta.

Jag red allt häftigare och nu kände jag återigen hur orgasmen närmade sig, och när den kom var det så skönt att jag trodde jag skulle svimma. Min tonårsfitta kramade Jonas kuk i häftiga sammandragningar, och själv kunde han inte heller hålla tillbaka sin utlösning. Han skrek ut sin brunst och jag kände ryckningarna i hans kuk när han sprutade sin säd i mig. Samtidigt var min njutning så stark att jag bet till om Olles kuk, jag hörde hans flämting av smärta.

Vår orgasm ebbade ut och vi sjönk flämtande ihop. Jag blev nu varse att Roger stått och runkat några meter bort. Hans ansikte var nästan förvridet av kåthet.

-Anita, låt mig också få knulla dig, jag är så kåt att jag håller på att förgås, sa han med en röst grötig av brunst.

Hans kuk, som var lika stor och ådrig som Jonas, stod bultande och stenhård mot hans mage.

Jag kände redan att jag ville ha mer kuk och ställde mig villigt på alla fyra på golvet så att han kunde ta mig bakifrån. Roger greppade mina höfter och trängde in med ett stön, återigen var jag uppfylld av kuk och jag kände den sköna pirrande känslan och tyngden av kåthet i min fitta.

Samtidigt hade Olle återigen ställt sig på knä framför mig för att jag skulle suga hans kuk. Jag tog villigt kuken i munnen och sög.

-Gud så skönt, jag tror jag sprutar snart, får jag spruta i din mun? viskade han. Jag nickade till svar, Rogers kuk var så skön där han arbetade i min fitta att jag bara fick fram ett kvidande av njutning. Jag kände att det inte var långt kvar till en ny orgasm, gud, det kändes som om jag inte skulle få nog! När det återigen gick för mig kändes det som en explosion av njutning när fittan på nytt drog sig samman i orgasmkramper.

-Åh…helvete, jag dör…kved Roger när han pumpade sin sperma i mig. Samtidigt blev det för mycket för Olle som i häftiga ryck fyllde min mun med sin säd.

Vi sjönk flämtande ihop på golvet. Efter en stund reste sig Olle och Roger, Jonas som suttit och tittat på oss kom också fram. De verkade alla lite förlägna, de hade ju trots allt knullat Kristers blott 15-åriga lillasyster, tre killar som var minst 10 år äldre och hade nog inte lust att detta skulle bli avslöjat.

-Anita…fan…tack för ett skönt knull…känns det ok för dig?

-Oroa er inte, jag har haft det lika skönt som ni. Ingen ska få reda på det.

Killarna gav sig lättade iväg. Själv kom jag på att jag ju skulle träffa mina väninnor för bion snart. Jag skyndade mig iväg för att duscha medan två mäns sperma rann ur min fitta, min kropp kändes tung efter de häftiga orgasmerna.

Det blev inga fler knull med Jonas, Olle och Roger- deras samveten tyngde dem nog för mycket. Men detta blev minnet av mitt skönaste knull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *