Jag, John och Olivia

Johns svarta hy blänkte i solljuset precis innan vi steg in hos Olivia. Både jag och John var liksom Olivia 15 år.

Olivia hälsade oss välkomna. Hennes långa bruna hår och hennes fina solbrända kropp var gudomligt vacker. Jag såg hennes bröstvårtor igenom det tunna linnet hon hade på sig. Att jag skulle laga hennes dator skulle bli omöjligt. Hon var så vacker så att man blev alldeles av sig.

Men både jag och John satte oss ner för att laga hennes dator. Men helt plötsligt kände jag hennes tuttar med Bh:n på gnidas mot min nacke. ”Men vad håller du på med” sa jag och nästan hoppade iväg med stolen. I nästa sekund såg jag hennes trycka ihop tuttar mot varandra precis framför mig. Självklart hade hon fortfarande på sig Bh. ”Kom igen gullet, eller vågar du inte” sa hon och så blinkade hon mot mig.

Både jag och John tittade på varandra och jag tror att vi båda kände att det hade bildats en bula nedanför bältet. Olivia gick mot mig. Jag hade aldrig varit såhär kåt innan någonsin. Hon kröp på mig sedan tvingade hon mig ner i soffan bredvid och satte sig med hennes ben med hennes latex leggings runt min midja och slickade mig runt munnen. Hon knäppte upp sen bh och drog av min tröja och med bådas kraft fick vi av både mina chinos och hennes leggings.

Sedan gned hon sin bröst mot både mitt ansikte och min överkropp. Jag slickade och kysste hektiskt. John som satt på stolen på andra sidan rummet tittade chockat på oss. ”Kom igen du med och ta av dig kläderna” sa Olivia och tittade på John som precis hade börjat göra det Olivia beordrat. Medan det hände tvingade Olivia av mig kalsongerna och jag hennes trosor. Hon gned hela hennes gudomliga kropp mot min kuk. Den stod som aldrig förr.

”Pulla mig” beordrade Olivia mig att göra och jag körde upp fingrarna i hennes blöta fitta. Fittan blev bara blötare och blötare för varje gång jag körde mina fingrar ut och in och till slut kom Olivia i en fontän-orgasm som dränkte hela mitt ansikte i fittsafter. Precis då såg jag att John stod och väntade på att få ta del av våran lek. Olivia vände sig om. ”Knulla mig John” sa hon och John körde in sin stora svarta kuk i hennes trånga blöta fitta.

Jag stod nu hur kåt som helst och visste in vad jag skulle göra. Jag sög av alla safter från mina våta fingrar och sedan tittade jag på Johns röv. Det var så lockande att bara köra in kuken där och det var precis det jag gjorde. Jag knullade honom och han sa att det var det mest upphetsande han var med om. Jag var inte redo att komma än. John slutade att knulla Olivia och hon började pulla sig själv på egen hand istället. John bad mig istället att suga av honom vilket jag gjorde med nöje.

När han till slut kommit tog jag all sperma i munnen och kysste honom i en lång tungkyss. Sedan gick jag på Olivia och började knulla henne. Jag gned mig samtidigt mot hennes kropp. Jag kände att John kuk kom in i min rumpa och det förstärkte känslan en hel del. Till slut kände jag att jag skulle komma men Olivia gjorde det före mig och fick ännu en fontän-orgasm som kom över min kuk som i sin tur fick mig att komma. Samtidigt kom John i min rumpa och jag kände sperman sippra ner för låren sekunderna efteråt. Jag sprutade min sats rätt i Olivias mun och hon spottade sedan den rätt i mitt ansikte. Vi alla tre gick sedan in i duschen men blev snabbt kletiga igen. Men det, det är en annan historia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *