Installatören

Jag hade jobbat hela dagen med att installera nya frysmaskiner i ett varuhus, men till eftermiddagen insåg jag att arbetet var mer omfattande än jag tänkt mig, och att jobbet skulle inte bli klart i dag och det var för långt att åka hem över natten. Så jag bad ägaren om förslag på övernattnings ställen som inte var alltför dyra. Han förstod min situation och gick för att ringa till ett par ställen som han sa var bra, men då han kom tillbaka beklagade han min otur och att allt var fullbokat i natt. Men om jag inte hade något emot så var jag välkommen med honom hem. Han hade gott om plats för en gäst. Jag accepterade naturligtvis tacksamt erbjudandet.

Då han stängt för dagen och vi var på väg ur stan i hans bil, berättade han lite om sig och hans fru. Dom var barnlösa och nära 50 års åldern och båda drev med framgång var sina egna företag. Båda gick hyfsat, så ekonomin var på stabil grund. Bostaden, vi var på väg till, hade dom själva designat och byggt upp på en plats som motsvarade deras krav och den lilla fritid dom unnade sig tillbringade dom mest hemma, men dom åkte ofta till sin Spanska bungalow under vintern. Annars så var dom öppna för förnyelse och spänning då det begav sig. Vad det nu kunde betyda?

Själv var jag sambo med Lena, en glad tjej som ni kanske minns. Hon var lite småflisig då hon hörde att jag inte kom hem för hon hade sett fram mot ett och annat och jag anade nog vad hon menade. Sinnesstämningen var därför lite delad då Bosse svängde av huvudvägen, in på en krokig grusväg.

Vi kom fram till ett ståtligt hus som låg högt på en kulle med en mindre sjö nedanför. Omgivningen runt omkring var mycket välskött och han bekräftade också att en granne jobbade en del åt dom. Det stod redan ett par bilar på garageuppfarten och Bosse sa sig ha glömt att ”frugans” väninnor skulle komma i dag. Men gör inget, det finns plats och vi kanske kan nog få trevligt framåt småtimmarna. Sa han med ett underfundigt flin.

Efter att jag installerats, gick vi ut för att leta reda på de andra. På husets baksida fanns en stor altan och en bit bort skymtade en pool mellan en låg växtlighet omkring och därifrån hördes ljusa kvinnoskratt och vi såg snart skymten av ett par huvuden som rörde sig i det blå vattnet.

Bosse gick in för att hämta något att dricka så jag fick tid att se mig omkring. Det var en jättetomt runt huset, med flera frukt och prydnadsträd runtomkring men det centrala var öppet och dominerades av den stora poolen som låg en bit bort, fri från skuggor. Verkligen fint planlagt.

Han kom tillbaka med en hel barvagn med flaskor och tilltugg och ropade bort mot poolen, att det var dricka serverat. Dom ropade tillbaka och vi såg dom simma mot lejdaren för att gå upp. Då den första damen klättrade upp hajjade jag till och fick drickat i vrångstrupen. Hon var helnäck! Och dom två hade heller inget på sig! Sen kom dom ogenerat, spritt språngande nakna mot oss. Och det var minsann tre mycket välväxta damer som kom fram och tar i hand för att presentera sig som:

-Karin, Bosses fru.
-Eva och Mari som väninnor på besök över veckoslutet.

Dom gör inte minsta ansats att skylla över sina solbruna kroppar, utan dom står där och språkar lättsamt medan dom stolt och ogenerat visar upp sina fulländade kroppar. Det verkar som om Eva verkar vara något äldre än Mari och Karin som ser yngst ut, verkar vara i min ålder. Bosse som sett min förvånade min, förklarade att här levde dom naturnära och det fanns ingen anledning att vara blyg av sig. Det var därför dom bosatt sig här ute i avskildheten.

Efter att Bosse förklarat orsaken till min närvaro, konstaterade dom skrattande att det passade ju bra för nu fick ju Bosse förstärkning och jag var mycket välkommen. Damerna sätter sig mitt emot oss i den varma solen och bättrar på sina frisyrer medan dom pladdrar på, som kvinnor brukar göra. Dom är väldigt uppsluppna och förklarar för oss att dom haft en underbar dag ihop och det märks också att dom inte är helt nyktra. Stämningen smittar av sig och vi har snart en glad stund ihop. Då vi ätit och druckit ur våra glas, sträcker Karin ut sig och beklagar sig över att den sträckning hon åkt på, inte vill släppa – Hon var stel och hade ”Så ont mellan axlarna”. Eftersom jag är aktiv massör inom idrotten, erbjuder jag mig naturligtvis att prova om mina kunskaper kan hjälpa henne.

-Toppen! Utbrister hon och lägger sig raklång på magen i solmöbel. Kom Lars! Du måste genast mig med det här!

Dom andra skrattar åt hennes iver och Bosse ber mig ge henne en riktig expertbehandling och med en blinkning tillägger han.

-Med allt som hör till…

Jag tror mig förstå innebörden och sätter igång.

-Kom flickor så förbereder vi kvällen så länge, säger han och går in med väninnorna.

Jag börjar med en lätt massage över axlar och rygg medan jag letar efter vissa nervknutar och snart hittar jag något misstänkt över skulderpartiet som jag försiktigt undersöker. Hon gnyr till, och jag konstaterar ett jag hittat rätt, men jag fortsätter ändå att masera henne lätt ner över ryggen, ned över länderna, över den runda baken, ner över låren, vaderna och till fötterna, som jag masserar noggrant. Sen går jag uppåt igen. Det märks att Karin njuter av behandlingen och då jag kommer över låren igen, låter hon dom glida isär så att jag skall komma åt ordentligt mellan dom. När insidorna bearbetas lyfter hon baken så jag kommer åt att ge henne en smekning över det blottade könet upp mot magen. Vid tillbaka rörelsen låter jag långfingret långsamt dra i skåran och upp mot ryggslutet. Jag upprepar rörelsen ett par gånger och skåran får en tendens att dela sig och bli fuktig. Hon suckar och det märks att hon gillar behandlingen för hon delar låren lite till. Så jag fortsätter och låter långfingret slinka den in i hennes fuktiga inre som nu flödar ordentligt. Jag låter fingret löpa i henne medan jag med den andra handen smeker henne över ryggslutet och över bakens elastiska säten. Hon jämrar sig svagt, medan hon rör höfterna mot fingret. Så vänder hon sig om och säger med ett leende att jag är mycket duktig. ”Du hittade mitt onda direkt och det känns jättebra nu”. Hon lägger sig leende på rygg, låter benen falla ner vid sidan om solsängen och lyfter upp armarna mot mig. Medan hon med ett klurit uttryck i ögon säger. ”Tror du att jag kan ha ett par nervknutar här också?” Hon tar min hand och lägger den över ett av de stora brösten. Handen förmår inte täcka hela bröstet så och jag lägger båda händerna på det och masserar det lätt kramande.

-Mycket troligt. Svarar jag med en allvarsam min. Men de gör nog inte så ont, tvärt om tycker jag mig se.

Jag suger tag om en styvnande vårta medan jag fortsätter massera båda kullarna. Hon lyfter bröstkorgen och följer mina rörelser medan jag ökar intensiteten och kramar dom hårdare som om jag mjölkade henne. Hon stönar allt mer och en våt tunga rör sig mellan läpparna då hon med simmig blick följer mig. Jag låter en hand glida ner för hennes mage ner till den svullna springan. Den lyfter sig och gnider sin fukt mot min hand och jag låter ett par fingrar löpa längs den flödande öppningen. Jag sitter med min hand på hennes kön, då dom andra kommer tillbaka med brickor och kärran är laddad med dricka och mat. När dom ser oss tjoar dom till och alla skrattar åt oss. ”Hallå där”! Vad håller ni på med”? Var det inte ryggen som gjorde ont? Medan dom sätter ned maten fortsätter dom att reta oss. ”Där det onda gått ur, har det kåta tagit över. ”Ha, ha, ha”.

Vad dom själva sysslat med kan man bara gissa sig till. Dom är lika avklädda alla tre och verkar behagligt avspända medan dom mumsar i sig med god aptit från brickan. Karin blir lite förnärmad men bestämmer sig snabbt för handling. Hon tar tag om mitt huvud samtidigt som hon vrider sig så underlivet kommer ner till mitt ansikte. Hon för ner mitt huvud och lyfter upp sin savande grotta mot mig. ”Än är jag inte färdig behandlad”. Bosse och flickorna skrattar åt henne och följer med i föreställningen vi bjuder på. Karin står med fötterna på utsidan av möbeln och med vid öppna lår står hon i båge och låter höfterna arbeta mot mitt ansikte. Hon glider ner på axlarna, rullar med huvudet åt sidorna och njuter både av behandlingen och av att vara beskådad. Hon stönar, jämrar sig och slänger med huvudet för att imponera på dom andra då jag jobbar i hennes flödande hyska. Hon är nära nu och den växer och ökar i styrka tills den inte går att hejda längre. Då jag tar ett fastare tag om klittan med tänderna och tuggar den försiktigt, så hon inte kan hålla igen längre utan är tvungen att släppa loss orgasmen, som rasar ut som en lavin med flera små skrik. Med ett förvridet ansikte skrubbar hon den blöta vulvan mot mitt ansikte medan hon sakta sjunker ihop och blir liggande och flämtar och saligt leende. Publiken applåderar och kommenterar uppskattande föreställningen. Karin svarar med att höja höfterna och lyfter upp sin öppna vulva för efter behandling. Jag slickar lite lätt med sträckt tunga över klitoris så hon retas i sin långa efterdyning.

-Åh vad skönt att hon fick till det. Säger Mari medan hon avundsjukt ser på Karin.
-Jo. Men det är hon värd. Det var verkligen en fin föreställning ni bjöd på Bosse och Karin.
-Men kom hit nu och ta er en tugga ni också, fortsätter Bosse med en inbjudande gest mot bordet.
– Och så tycker jag att du slänger av dig paltorna du också Lasse.
-Du verkar kunna en hel del om massage, säger Mari beundrande.
Då jag tar av mig, berättar jag om jag min bakgrund som massör inom idrotten och jag ser att Eva intresserat följer mig då jag drar ned kallingarna och exponerar mitt verktyg fullt ut för henne.

– Jag ser att Eva förväntar sig en del hon också, Säger Bosse – Men det får vi ta senare. Var så god och ta för er nu, så hinner vi kasta oss i polen innan solen går ned.
– Tack för erbjudandet, säger Mari och smiter kvickt ned mellan stolarna och ställer sig på knä framför mig.
-Jag skall genast ta för mig, säger hon med ett skratt.

Hon greppar staken min vid roten, undersöker den närgånget och slickar sen över hela dess längd.

-Gå och bada ni andra så kommer vi efter om en stund, tillägger hon och gapar demonstrativt över ollonet och slukar sen hela staken i en munsbit.
-Nu var hon kvick, säger Eva lite småtjurigt, då hon ser staken försvinna i Mari’s sugande svalg.
– Nåja det blir väl min tur så småningom. Kom så går vi.

Bosse lägger av ett gapskratt och tar tag om Eva och kramar om henne. Dom går arm i arm ner mot poolen medan Karin reser sig och börjar duka av medan hon följer Mari’s energiska sugande om den nu styvnande staken och går sen in med vagnen. Mari får upp staken i full resning och hon runkar den så energiskt att det börjar slå gnistor i ögonen på mig. Jag är tvungen att resa mig upp för att det inte skall brinna av och tar med henne till en madrass där vi sätter oss ned. Men Mari är för ivrig och knuffar ner mig på rygg och kommer efter och grenslar sig över mig. Hon tar tag om staken med båda händerna och sänker sig sen ned så ollonet glider mot den öppna hyskan. Medan hon smeker sig med ollonet kramar jag hennes båda bröst. Dom är något mindre än Karins men desto fastare. När hon känner sig mogen, låter hon den glida in och hon sänker sig sakta ner över skaftet tills den bottnar mot livmodern. Där sitter hon sen still flämtande och lutar sig sedan fram för att söka min mun. Medan vi är förenade i båda ändarna så arbetar hon med höfterna medan slidmusklerna kramar sugande omkring staken. Det känns som om hon höll på att suga ut allt mitt motstånd så jag lyfter henne upp men hon sjunker ned igen ända till roten där hon sitter och rullar med höfterna. Hon är helt blockerad i sina egna känslor nu och jobbar allt intensivare med underlivet för att bearbeta de känsligaste ställena. Då hon närmar sig jobbar hon våldsamt med höfterna tills orgasmen böljar fram i henne. Hon sjunker sen ned och sitter flämtande på min styvnad en stund. Efter lite pussande och mun kel, börjar hon röra höfterna igen och arbeta sig snart mot sin nästa topp, då pumpar jag in all min sparade kraft i henne.

Då vi lugnat ner oss, reser vi oss upp och går ned mot poolen och det är inte svårt att hitta de andra två. Dom ligger inte i vattnet för bakom ett par buskar vid sidan om hörs stönanden från dom och vi ser Bosses pumpande bakdel mellan Evas uppsträckta lår. Vi sätter oss ner vid poolkanten och nu är det vår tur att agera åskådare. Medan vi sitter där kommer även Karin ner till oss med en ny bricka.

Vi hejar på kämparna och kommenterar detaljer i deras samlagsteknik medan vi skålar och vänslas med varandra. Då kämparna når sitt mål, utbringar en skål för den fria kärleken. Vi roar oss i den upplysta i poolen tills skymningen och mörkret sänker sig. Senare klagar damerna över att det blir lite kyligt så går vi in. När vi tagit oss ett par groggar med tilltugg tackar värdfolket för sig och drar sig tillbaka till sitt. Mari tackar också för sig med en puss åt oss var innan hon också drar sig tillbaka. Eva och jag blir sittande kvar och vi ser leende på varandra och är helt på det klara över hur fortsättningen av natten skall bli.

Vi släcker ned och går hand i hand in till hennes rum. Hon släpper av sig badrocken och sjunker ned på sängen där hon sträcker ut sig på rygg med särade ben. Hon sträcker sin hand mot mig och viskar: ”Kom. Jag är så härligt kåt.” Jag tar handen och smeker hennes bruna och trots begynnande ålder, vältrimmade kropp. Vi har ju båda haft våra utlösningar, så det är ingen brådska och det blir en långvarig och intensiv älskog där sänghalmen verkligen blir utarbetad. Vi rullar runt i flera olika ställningar innan vi till slut somnar av ren utmattning.

Jag vaknade av att solen sken in på sängen och ligger och försöker samla tankarna då Karin kommer in. Glad som en lärka väcker hon även Eva, som oförstående stirrar på henne en stund innan hon kommer ihåg var hon är. Karin satte sig sen på sängkanten vid min sida, drog undan lakanet och lade ojande handen på mitt skrev medan hon smekte över den slaka veken. Hon sa att hon varit riktigt orolig över att den skulle bli skadad i den holmgång dom lyssnat på under natten. Hon var övertygad om att den inte skulle hålla för Evas behandling, sa hon medan hon med förargad min blänger mot Eva. Bosse kom nu in med en dignande frukostbricka och höll med Karin.

-Du får nog svårt att gå idag raring, säger han och pussar Eva på kinden.

Han ropar in även Mari så hon också kommer in för frukost på vår misshandlade säng. Vi satt och åt med god aptit och varvade mackorna med skämt och skratt. Karin som var färdig först, sträckte sig lojt ut på sängen och låg och lekte med en bröstvårta tills den styvnar och fortsatte sen med att krama sina stora vackra bröst. Vi andra var fullt upptagna med frukosten och det var helt tydligt att hon låg och njöt av att vi satt intill och såg på då hon öppet kåtade upp sig och demonstrerade sina behag för oss. En hand var nere i hårburret som hon krafsade i för att sedan låta låren dela sig. Med ett spjuveraktigt uttryck i ögonen smekte hon sitt kön, och lät sen in ett par fingrar glida in i det våta. Medan hon låg och pullade sig nynnande och lockade på mig med sinnlig blick och tungan spelade mellan läpparna medan hon rörde fingrarna i sin svullna mutta som nu var riktigt plaskvåt.

-Skynda dig och kom nu min smed. – Kom nu till ditt städ, och arbeta ditt varma järn . -Morgonstund smakar bäst om man har kuk i sprund. Tralal lala”. Nynnade hon på medan hon lockade på mig.

Jag tyckte det var en upplevelse att se henne där hon låg och bjöd på sig själv. Hon såg själv ut att må ypperligt där hon ogenerat och retfullt öppet demonstrerade sina lustar för oss. Vi hjälptes åt att plocka av på sängen och då det var rent, kröp jag fram till henne. Hon gjorde hon plats åt mig mellan sina lår och tog tag om min resning och förde den direkt mot sitt vidöppna kön.

-Kom till mamma min ponke säger hon medan hon lyfter upp anklarna om min bak och trycker på så hela min styvnad halkar in i en enda stöt.

Jag börjar bearbeta henne med långa djupa drag som Karin effektfullt svarar mot medan hon uppmuntrande talar om hur skönt det känns. Dom andra står och ser på en stund, då Karin får sig sin morgonbeta, innan dom försvinner ut för att diska, som dom säger. Efter ett långt morgonsamlag med värdinnan i huset är det dags att bryta upp. Damerna berömmer min insats och säger sig vara mycket nöjda väl genom knullade och ber mig komma åter snart. Bosse står tyst bredvid och jag får inte riktigt klart för mig vad han tycker om nattens utveckling.

Dagen går och jag hinner precis bli klar med jobbet tills det blir kväll. Då var på väg hem, slog mig en tanke när jag passerade ett hotell. Jag vände tillbaks, gick in i receptionen och frågade om det hade varit fullt under veckan. Svaret var: Nej, det var länge sedan vi hade så mycket gäster. Vi har tyvärr inte återtagit kontakten sen dess men vi får se hur det faller sig i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *