Hon var oskuld

En av mina skönaste sexupplevelser hade jag när jag var på väg hem från en fest för några månader sedan. Jag hade varit ute hos några kompisar i Stenhammra, Mälaröarna, och rattade min bil (i nyktert tillstånd) hemåt mot Stockholm.

Föga anade jag att jag snart även skulle få ratta ett par tuttar. Vid Drottningholm stod två flickor och liftade, och jag stannade för att erbjuda dem lift. De presenterade sig som som Lena och Catrin och de ville ha skjuts in till stan. Båda var ganska söta, iklädda stövlar, skipants och skinnjackor och de verkade vara i 17-årsåldern. Och de berättade att de hade varit på fest och var ganska berusade.

-Jaha flickor, fick ni något napp ikväll, då?

-Hi, hi, fnittrade Catrin. Nää, alla killar var för fula.

-Jaa, tyvärr, instämde Lena. Men nu har vi ju hittat dej…

Jag svarade att det lät intressant. När vi närmade oss centrum frågade de om jag inte ville följa med hem till Catrin och fika. Hennes föräldrar var bortresta och Lena skulle sova över där. Catrin bodde i en stor lägenhet på Karlavägen, Östermalm. Hennes föräldrar verkade vara mycket täta. Len och jag slog oss ner i soffan medan Catrin hämtade kaffe.

Nästan direkt började Lena tafsa på mig och vi började hångla. Catrin kom in, stirrade lite förvånat och satte sig i soffan. Vi sörplade i oss kaffet och pratade en stund. Catrin sa att hon var trött och gick in och la sig. Så fort hon hade försvunnit började Lena och jag hångla igen. Hon var tydligen väldigt het på gröten.

Jag drog upp hennes tröja och började klämma och smeka hennes bröst. Jag fortsatte ner innanför hennes byxor och började försiktigt slicka hennes trånga, fina fitta. Jag höll bort hennes fitthår samtidigt som jag bände upp hålet och tryckte in ett finger lite grann. Hennes clitoris var stenhård och hon savade rejält. Fittsåsen nästan forsade ut. Jag frågade om hon ville suga på min kuk, och det ville hon gärna testa. Lena reste sig framåt, fattade kuken och började runka. Hon såg lite ovan ut och hon visste tydligen inte vad hon skulle göra. Försiktigt smakade hon på staken med tungan.

-Sug nu på den, sa jag upphetsat. Stoppa in den i munnen, jucka den in i munnen och sug hårt. Men akta tänderna. Försiktigt började hon suga och det gjorde lite ont innan hon lärde sig att hålla undan tänderna. Det såg både roligt och upphetsande ut när hon läppjade ovant på kuken. Men hon lärde sig snart och det kändes riktigt skönt. Så skönt att jag trodde att det skulle gå för mig snart. Bäst att hon slutar, tänkte jag. Man kan ju inte spruta någon som inte förstår något i munnen. Hon lade sig bakåt igen och väntade ivrigt men samtidigt nervöst.

-Jag vet inte om jag klarar att få in din stora grej, sa hon tveksamt. Jag vill så gärna ha dig men jag undrar om det går. Och du kan inte spruta i mig, jag har ju inget skydd. -Vi får ta det försiktigt, log jag överlägset. Det var fantastiskt upphetsande att se hennes lilla krop ivrigt väntande med särade ben. Jag tryckte kuken, som var hårdare än hårdast, försiktigt mot den tajta fittan. Jag tryckte allt hårdare och hårdare och den började bana sig in i den härliga värmen.

-Mmmmmm… Ahh Aj, försiktigt. Ta det lugnt, Ohh, det känns så skönt… Aj. Hon skrek till lite av smärta när jag körde kuken i botten. Försiktigt började jag jucka. Nu började hon stäna och röra på arslet, hon gillade tydligen det här.

-Åhh… Vad härlig du känns. Mmmm… Jag kunde aldrig drömma om att det kändes så här skönt att knulla, aah, ohhh… Men ta det lugnt, det gör ont när du kör för snabbt.

Tyvärr kunde jag inte hålla tillbaka längre. Jag gjorde några hårda juck och slet ut kuken. Det kändes underbart när den befriande utlösningen kom. Kuken sprutade rejält och den första strålen var det sån kraft i att den träffade henne i ansiktet. Hon såg lite chockerad och förvånad ut men fattade i alla fall att hon skulle runka kuken. Hon torkade bort sperman med handen och luktade lite på sperman.

-Smaka lite på kuken, du måste lära dig att tycka om sperma, sa jag försiktigt. Jag klev upp till hennes ansikte och hon slöt ollonet med sina läppar. Jag kände att det rann ut lite till. Hon svalde och såg lite äcklad ut, men fortsatte att suga. -Smack, smack, sug, surpel surpel, mmmmmm…. det smakar lite fränt. -Det är som att dricka sprit första gången, skojade jag. Hon la sig bakåt särade fittläpparna och jag tryckte in kuken igen. Men hur jag än matade på så gick det inte för henne. Det hjälpte heller inte att slicka henne, fast jag låg och lapade i en halvtimme.

Vi har varit ihop i två månader. Hon fick orgasm tredje gången vi älskade, och hon tar nu igen de första uteblivna orgasmerna – hon har blivit en vilde i sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *