En dröm i uppfyllelse

Vi har några gånger berättat våra sex drömmar för varandra, och min har alltid varit att ha gruppsex.

Efter ett tag så sa min fru Nina att vi skulle få besök av några av hennes brevvänner. Jag hade dock ingen aning om vem hon hade till brevvän och tänkte ej mer på detta heller. Men i verkligheten hade hon tagit kontakt på en sexkontakt sida på Internet. Där hon hade hittat ett trevligt par som hon chattat med en tid utan att jag visste det. Hennes så kallade brevvänner anlände och de var ett par i vår ålder med ganska alldagligt utseende. Vi hälsade och de presenterade sig Pär och Sofie hette de och var gifta. Min fru hade lagat och Jag korkade upp en flaska vin. Vi skrattade och hade väldigt roligt ihop under hela kvällen. Vi satt i soffan och skrattade och pratade om allt och ingenting, men ämnet vart bara mer och mer om sex. Min fru blev och så mer och mer kramig och hennes händer började smeka min kuk utan på byxorna. I ögon vrån såg jag att våra vänner gjorde likadant. Jag blev sten kåt med en gång och det kände min fru och öppnade gylfen, böjde sig ner och började försiktigt att runka och slicka på min sten hårda kuk. Våra vänner satt i soffan precis bredvid oss och gjorde likadant, det gjorde mig otroligt kåt. De tog våra kukar djupare och djupare i deras munnar och nu sög och slickade de som besatta.

plötsligt slutade de och ställde sig upp framför oss och tog av sig alla kläderna. Jag var får stås inte sen att slita av mig kläderna heller. Nina klämde sig ner mellan Pär och mig i soffan och tog en kuk medan Sofie kröp ner mellan Ninas lår och började smeka och slicka henne. Nina gnydde och skälvde av upphetsning av att få hålla i två stora kukar samtidigt som hon vart slickad. Nina tog våra kukar i sin mun turvis och ibland samtidigt.medan Sofie slickade henne till orgasm. Sedan bytte flickorna plats. Min fru kröp ner mellan Sofies ben för att slicka hennes fitta och det har hon aldrig gjort vad jag vet. Bara åsynen av det gjorde mig så kåt att jag trodde min kuk skulle explodera. Sofie tog nu hand om våra kukar som inte kunde stå emot mera utan vi sprutade båda två över Sofies bröst. Men Sofie gav sig inte utan fortsatte att suga p våra halv slaka kukar som dock väldigt fort vaknade till liv igen av den behandlingen och av åsynen att Nina slickade fitta som aldrig förr.

Pär klev upp och gick till min fru och började att smeka hennes kåta fitta Nina stönade till av kåthet och han förde in ett finger i hennes fitta. Sofie beordrade sin man att föra in sin kuk i Ninas fitta. sen kröp hon upp i min famn och började rida mig . vi fick alla en enorm orgasm ungefär samtidigt och föll alla ihop i famnen på varandra. Utmattade gick vi till vårat sovrum och kröp ner i den lilla dubbel sängen tillsammans och sov alla nakna till sammans. på morgonen Vaknade vi och alla tänkte nog säkert på vad som hänt under kvällen och vi blev kåta igen. V älskade vilt den morgonen i alla tänkbara ställningar. På efter middagen skulle våra vänner fara hem till sig. Vi träffas nu lite då och då för att äta gått dricka lite vin, samt knulla alt vett ur oss.

Vi har nu blivit mycket goda vänner och har mycket roligt ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *