En dag vid tjärnen

Jag visste en tjärn som låg ca 45 minuters promenad in i skogen och vi var båda sugna på att ta ett litet dopp där eftersom temperaturen var närmare 27 grader i luften.

Sagt och gjort så tog vi på oss lätta kläder och packade en liten ryggsäck med vatten, mat och handdukar. Sedan satte vi av in i skogen i riktning mot tjärnen. Jag hade som barn ofta spenderat långa lata dagar där och kunde skogen dit utantill. Stigen till tjärnen var lätt igenvuxen eftersom nästan ingen gick dit nuförtiden.

Vi kom ut på mitten av tjärnen som är lite avlång. Rickard grep mig hårt i armen och jag slet bort den och frågade vad han höll på med? Han pekade på andra sidan av tjärnen. Jag tittade och såg först ingenting men snart fastnade mina ögon på en kvinna som låg naken på den lilla biten berg som finns där.

– Har du med dig kikaren?

Rickard tittade bedjande på mig som om han bett om en bit godis.

– Nej det har jag inte sa jag, men vi kan väl smyga närmare?

Han nickade, det gör vi. Vi smög oss igenom skogskanten runt tjärnet och närmade oss sakta kvinnan på berget.
Jag funderade på om det var någon av dom andra sommargästerna häromkring men det verkade inte så, jag kände inte igen henne iallafall.

Det var svårt att smyga tyst men det verkade inte som vi avslöjat oss än iallafall. Vi stannade till ca 7 meter från kvinnan och vi såg henne nu i helfigur. Jag viskade till Rickard.

– Hon är ju spritt språngande naken?!

Rickard tittade på mig och nickade sakta. Vi står länge och betraktar hennes kropp. Hon är inte så lång, har mörkt lite lockigt hår som slutar strax nedanför axlarna ser det ut som. Inte så stora bröst men dom ser välformade ut, mörka bröstvårtor som i sommarvärmen reser sig stolta upp mot den molnfria skyn.

Hennes venusberg är renrakat och glänser när solens strålar träffar det. Hon är otroligt vacker där hon ligger som Gud skapat henne. Hon verkar sova och hade fortfarande inte märkt oss. Plötsligt rör hon sig och drar sina händer från axlarna ner över brösten och ut på låren. Precis när hon är klar så trampar jag av misstag snett och en gren knäcks! Det låter som en kanonsalut i den annars helt tysta skogen.

Hon sätter sig hastigt upp och ser sig omkring. Jag tittar på Rickard och han tittar på mig, vi ser ut som två skrämda småpojkar som blivit påkomna att smyga på en kvinna som byter om i badhuset. Vi är precis på väg att ta steget därifrån när kvinnan säger.

– Ska ni inte komma hit?

Vi tittar på kvinnan som visar sig ha dom underbaraste bruna ögon vi sett på länge.

– Ehh, klart vi ska, säger Rickard men rösten skär sig lite.

Sakta kliver vi ur skogen och fram mot kvinnan som inte verkar ha något intresse att skyla sin kropp.

– Vad trevligt med lite sällskap, säger kvinnan. Ellen heter jag, vad är
ni för trevliga pojkar då?

Jag sväljer hårt och svarar.

– Jag heter Denno och detta är Rickard, säger jag med hes röst, tungan fastnar i min nu torra gom.
– Hejsan Denno och Rickard, säger Ellen, ni är precis vad jag behöver just
nu.

Jag tittar på Rickard och han tittar på mig.

– Jasså är vi?
– Ja, säger Ellen, jag ser också att ni redan är beredda.
– Va? svarar jag förvånat, jag inser inte att mina mjuka byxor avslöjar ett enormt stånd.

Ellen ler lite snett och tittar på oss.

– Så skall jag behöva ligga här ensam?

Lite för att retas så lägger hon huvudet på sned och tittar på oss med en blick som bara kan beskrivas som en hundvalpsblick.
Jag står mållös men Rickard säger:
– Klart vi hjälper dig Ellen. Vi gör ju vad som helst för dig.

– Då tycker jag ni skall ta av er och komma hit till mig, säger Ellen.

Rickard slänger av sig kläderna och jag är väl inte så långt efter. Vi ligger nu på var sin sida av Ellen och beskådar hennes kropp. Hon är verkligen vacker, solbränd och insmord med sololja. Hon riktigt skiner och hennes hud ser mycket mjuk och inbjudande ut.

– Jag är inte till för att bara titta på, säger hon plötsligt, ni får röra vid mig om ni vågar.

Jag lägger försiktigt min hand på hennes höftben, hon är kokhet. Stryker försiktigt utmed hennes sida och stannar till när jag når hennes revben. Rickard har fullt upp på sin sida där han smeker hennes lår. Ellen lutar sig tillbaka och ligger på rygg igen.
Sakta turas jag och Rickard om att smeka Ellens kropp, men utan att gå för långt. Detta är för fint för att förstöra på vanlig idiotisk klumpighet.

Både jag och Rickard har nu kraftiga stånd, vi sitter på knä på var sin sida om Ellen, i höjd med hennes midja. Plötsligt greppar Ellen våra kukar med var sin hand, hon håller min kuk i ett fast grepp och Rickards likaså. Sedan tittar hon på oss och säger:

– Jag har inte hela dagen på mig. Både jag och Rickard fattar vinken och Rickard böjer sig ner och tar Ellens bröstvårta i sin mun. Jag lägger handen på hennes mage och lutar mig över Ellen från min egen sida och kysser henne mjukt och försiktigt. Jag får genast ett gensvar i ett litet stönande och sedan möter jag en mjuk, blöt tunga.

Jag låter sakta min hand glida ner över Ellens renrakade venusberg och låter mitt långfinger placera sig precis mellan hennes blygdläppar. Jag bara håller den där och känner hur det sakta blir fuktigt på mitt finger.

– Jag behöver något där, mumlar Ellen i min mun. Jag tittar på Rickard och säger – Du kanske skall hjälpa henne att fylla det där tomrummet?
– Självklart ska jag det säger Rickard.

Han flyttar sig och Ellen särar villigt sina ben och öppnar sig för Rickard. Jag släpper inte Ellens mun utan fortsätter kyssa henne intensivt. Jag känner direkt när Rickard för in sin kuk i henne med en bestämd rörelse. Det är som om man körde 220V igenom Ellen. Hon biter tag i min tunga så jag tror den skall börja blöda. Greppar mitt huvud och trycker ner sin tunga i min hals.

Varje stöt som Rickard gör i Ellen skapar en våg av pulserande i hennes kropp, som när havet som slår mot klipporna. Ellen lägger sina händer mot mitt bröst och trycker mig mjuk bort från sitt ansikte. Jag finner mig helt plötsligt stående på knä vid hennes huvud. Jag sneglar på Rickard som inte ser ut att lida när han sakta stöter in sin kuk i Ellen gång på gång. Därefter hinner jag inte mer än vända tillbaka huvudet förrän jag känner ett par mjuka läppar runt min kuk.

Ellens ögon är slutna och sakta låter hon min kuk glida in i sin varma mun. Jag lägger en hand på hennes huvud och följer hennes rörelse. Hon har ett fast grepp runt min kuk och med andra handen låter hon sakta massera min pung. Jag lutar mitt huvud tillbaka och njuter av varje gång jag känner mitt ollon mjukt tryckas upp mot Ellens gom och sedan följa den långt in i svaljet.

Ellen tar ut kuken ur sin mun, små strängar med saliv hänger mellan ollonet och hennes läppar.

– Vill du inte ha lite av min fitta också?
Klämmer hon fram med en liten paus varje gång Rickard stöter in sin kuk och bottnar i henne.
– Visst! säger jag. Tittar på Rickard som inte verkar ha något intresse av att dra ur sin kuk ur Ellen.

– Du borde prova hennes mun, säger jag lite skämtsamt till Rickard.

Rickard stannar upp som någon precis väckt honom ur en dvala.

– Jasså? Är den skön frågar han?
– Den är underbar, svarar jag. Vill du byta? -Visst, säger Rickard.

Ett litet tumult uppstår när vi smidigt ska försöka byta plats.

– Lugna er nu pojkar, säger Ellen, det finns så det räcker till er båda.

Ellen tar direkt hand om Rickards kuk och sväljer den utan problem. Själv står jag nu framför den vackraste fitta jag sett på länge. Lätt brunbränd och fuktig ser den otroligt inbjudande ut. Jag lägger mitt pekfinger mellan blygdläpparna och låter fingret vandra ifrån analen upp mot hennes klitoris. Jag trycker mjukt till på hennes klitoris och Ellen stönar tungt. När jag låter mitt finger vandra ner igen så öppnar sig hennes fitta och mitt finger blir helt fuktigt.

Jag tar tag om hennes lår och flyttar mig i position så mitt ollon
landar på hennes klitoris. Jag släpper högerhanden och tar tag i min kuk, för den två gånger upp och ner i hennes öppning. Sedan för jag bestämt in den till botten.

Jag känner hur Ellen kniper runt min kuk, hon vägrar släppa mig. Ett svagt mumlande hörs från Ellen när jag sakta börjar stöta, först långsamt och sedan snabbare. Rickard har också ökat takten och Ellen låter honom komma in djupare och djupare i munnen för varje stöt han gör. Ellens fitta är underbar och jag känner att jag aldrig vill behöva lämna den, men plötsligt så kniper Ellen ihop sina ben och jag ramlar lite lätt bakåt.

– Inte ska ni behöva göra allt jobb heller, säger Ellen, Rickard lägg dig ner på rygg.

Rickard lyder som i trance. Ellen reser sig och grenslar Rickards kuk. Sakta glider hon ner över den och låter sin fitta sluka den till roten. Hon skälver lite när den når botten av vad hon klarar. Jag står lite frustrerad och funderar vad jag skall göra, jag behöver inte fundera länge innan Ellen ger mig order.

– Stoppa in ett finger i min röv är du söt Denno, beordrar Ellen till mig.

Sen lägger hon sig ner över Rickard och nu blottas en otroligt vacker röv och två runda fina skinkor.

– Är du säker, frågar jag.
– Ja, in med ett finger nu, får jag till svar från henne.

Jag fuktar fingret med saliv och för sakta in mitt långfinger i hennes röv, som jag känner är otroligt trång. Ellen stönar och faller ner över Rickard vars kuk hon sakta rider i samma takt jag för mitt finger ut och in i henne.

– Ett finger till är du söt, säger Ellen.

Jag lyder henne blint och för in ett finger till. Hennes röv börjar sakta ge med sig. Jag får själv ta beslutet att stoppa in tre fingrar i henne och nu är hon öppen. Jag fortsätter långsamt köra mina fingrar ut och in i hennes röv och ser hur hon biter Rickard i axeln.
Ellen andas tungt när hon flåsar fram:

– Kör in din kuk i min röv. Jag ifrågasätter inte utan ställer mig gränsle över hennes röv. Min kuk är fortfarande fuktig av hennes fittsafter. Jag lägger mitt ollon mot öppningen och börjar sakta stöta in mitt ollon mot hennes analöppning . För varje stöt
öppnas och sluts hennes öppning. Först så att bara toppen av mitt ollon kommer in, sedan öppnar hennes röv sig och jag glider sakta in.

Jag ser hur hela hennes kropp spänner sig och solens strålar avslöjar varje muskels rörelse. Sakta hittar jag och Rickard ett bra tempo och när jag trycker in min kuk så drar han ut sin. Ellen stönar högt och kysser Rickard intensivt. Med ena handen håller hon fast hans hår och med den andra har hon ett grepp om sin vänstra skinka och öppnar sin röv för mig.

Tempot ökar hela tiden och snart så har jag och Rickard ett rasande tempo. Ellen sitter som i ett skruvstäd mellan oss och kan inget annat göra än att ta emot, men hon verkar inte ha något problem med det. Plötsligt skriker Ellen rätt ut, hon kommer otroligt hårt och jag har svårt att hålla mig kvar. Jag greppar ett rejält tag om hennes höfter för att inte flyga av.

Jag hör Rickard väsa under Ellens kropp medan hon fortfarande skakar kraftigt, nu fyller vi henne Denno.

Nu fyller vi hennes båda hål med sperma. Vi ökar takten och Ellen ligger nu som en urvriden trasa mellan våra kroppar, hon stönar i samma takt som vi knullar henne. Plötsligt skriker Rickard, ‘

– NU KOMMER JAG!

Samtidigt trycker jag in min kuk till roten i hennes röv och sprutar. Ellen kommer igen och skakar som ett asplöv. Sakta drar jag mig ur och lyfter upp Ellen. Rickards kuk glider ur henne och jag hjälper henne upp på benen. Hon är helt skakig och stödjer sig på mig, sakta droppar sperma ur hennes fitta och röv ner på berget.¨

– Vi kanske borde bada av oss, säger Ellen.

– Ja det var ju därför vi kom hit, svarar jag.

Vi spenderade hela den dagen vid den lilla tjärnen och lärde känna varandra. Det var en otrolig dag och vi har fortfarande kontakt.
Dock inte på det sättet vi hade den dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *