Du är underbar…

Hela kvällen har du inte haft ögon för någon annan än mig, inte på ett påträngande sätt, utan sådär lagom som du är, din hand i min, kroppskontakten som är så öm, men ändå diskret. En puss lite då och då och de underbara blickarna jag får av dig. De små viskningarna om hur mycket du saknat mig när du varit borta och hur vacker jag var ikväll, hur gärna du ville bara slita av mig kläderna och leka med min kropp…

Jag var så tänd hela kvällen… Eftersom du hade börjat med spelet så fortsatte jag… när jag kom åt så tryckte jag mig mot dig lite diskret och lät handen smeka din fasta bak när vi stod bredvid varandra. Jag vill verkligen ha dig. Ville att du skulle ta mig sådär som du brukar, intensivt och vilt, hungrigt och ohämmat. Jag älskar hur du berättar vad du vill göra med mig in i minsta detalj, hur kåt jag gör dig och hur mycket du vill ha mig. Hur mycket du älskar att se mig tråna och vrida mig av kåthet, be om nåd, be dig att tränga in i mig, knulla mig.

Du älskar att se hur mina ögon glöder av åtrå och se hur jag blir fuktig och sväller upp utan att du ens rört mig. Det bultar verkligen i mitt underliv och det enda jag vill är att du ska slicka mig. Du är så gudomlig på att slicka, bara tanken på din mun mot min våthet gör att det nästa går för mig. Men du tar god tid på dig och kysser mig, gnider din hårdhet mot mig, du vet att det gör mig galen att känna hur mycket du vill ha mig. Du fortsätter med att kyssa min hals och mina öron, vänder min på mage och kysser min nacke och viskar saker i mitt öra om hur kåt du vill göra mig och hur mycket du älskar att se mig i extas, att du vill tränga min i mig och knulla mig, men innan det vill du göra mig riktigt våt och skön, du vill att jag ska komma så du får tränga in i mig under de sista efterdyningarna av min orgasm, då jag är sådär extra våt och trång.

Du vill att jag berättar precis vad jag vill att du ska göra med mig och hur det känns, för du vet att jag blir extra tänd då och jag försöker. Du fortsätter att jobba dig ner över mig rygg och smeker under tiden min rumpa och mina bröst. Du kysser mina skinkor och området där skinkorna möter låren, du vet att jag nästan blir galen av det. Du särar mina ben och kysser insidan av låren. Jag kan nästan inte ligga still och vrider mig stönande. Medan du fortfarande kysser mina skinkor och insidan av mina lår låter du ett finger glida lätt över blygdläpparna, de glänser av väta och du särar dem försiktigt, smeker mig och låter ett finger glida in i min trånga grotta. Jag drar efter andan och känner hur muskulaturen dra ihop sig runt ditt finger. Du stönar och säger att om jag redan är såhär våt nu så ska det bli härligt att se hur det kommer att rinna ur mig när du är färdig med mig.

Du rör fingret långsamt in och ut, inte så djupt in, utan bara ett par centimeter. Jag håller på att gå åt och kvider att jag vill att du slickar mig, jag vill känna din tunga. Du gör mig till viljes och vänder mig på rygg igen, lägger dig tillrätta så att jag kan ligga med benen ganska tätt, som du vet att jag gillar. Du smeker mig lätt med fingrarna så att mitt svullna klitoris blir synligt. Du kysser runt om mitt våta underliv och särar på blygdläpparna med din tunga.

När du kommit upp till mitt svullna klitoris sluter du läpparna om den och börjar suga samtidigt som din tunga smeker klitoris fram och tillbaka. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, det går elektriska stötar genom kroppen varje gång din tunga sveper över min lustknapp. Kan nästa inte andas. Jag ber dig pulla mig med ett finger och du låter ett finger, och sedan två glida snabbt och lätt i öppningen, precis som du vet att jag älskar. Din mun är så underbar, jag kan nästan inte fatta hur otroligt skönt du gör det för mig. Jag känner hur jag börjar närma mig och då lyfter du läpparna från mitt savande, bultande underliv och börjar smeka mitt klitoris med ena handen samtidigt som du fortsätter att leka med andra handens fingrar i mitt våta hål. Jag suckar frustrerat, som svar kysser du mig och frågar hur kåt jag är, om det inte skulle vara skönt med en kuk i fittan nu. Jag kvider och nickar. Inte riktigt än säger du, först ska du slicka mig lite till. När du återigen låter din heta tunga svepa över min klitta kommer jag. Innan orgasmen ebbat ut är du över mig och tränger in i mig med ett enda drag. Känsla av din pulserande, stenhårda lem som fyller upp mig gör att det känns som orgasmen aldrig vill ta slut, åhhhh… Underbart, du är så underbar… jag älskar verkligen din kuk. Jag vill känna den i min mun, jag älskar att suga, blir så kåt, nästa yr av det. Vi byter ställning och jag rider dig, du smeker mina bröst och börjar fingra på min klitta igen. Det är fortfarande öm efter din härliga mun, så jag glider ner och tar dig i munnen. Känner smaken av mig själv på din stora, glänsande kuk. Blir om möjligt ännu kåtare och suger dig med långa djupa drag. Smeker dina kulor med ena handen och du stönar, säger att jag måste sluta, du vill komma i min fitta. Jag ler bara och leker vidare. Tillslut står du inte ut längre kommer upp på knä bakom mig och tränger långsamt in i mig. Jag sträcker bak handen och smeker din pung, du stönar och ditt grepp om mina höfter hårdnar, och dina djupa juck blir allt ryckigare. Du kommer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *