Att knulla med sin granne

Jag ser min granne gå i vägkanten redan när jag kommer runt kurvan ovanför våra hus. Varseljacka, arbetsbyxor, grova kängor. Ingen mössa över det kortsnaggade håret, trots att det är ganska kallt. Han har en stängselstolpe i ena handen, och en slägga i den andra. Jag hinner tänka att han varit ute och lagat staketen till sin otrevliga frus hästar igen, innan han hör bilen och vänder sig om. Han skiner upp och tar ett halvt steg ut i vägen, väl medveten om att jag kommer att stanna.

-Tjena bruden, läget? Jag skrattar åt den fåniga hälsningsfrasen. -Tjena själv. Bra. Du då? -Sådär. Jävla staket! Kommer du från Anders? -Ja. Jag mulnar lite över frågan. -Nyknullad och nöjd nu då? Jag ser ytterligare lite mer missnöjd ut, när jag tänker på gårdagskvällen. -Skulle inte tro det du, du vet att det inte är hans grej. -Ja, han är ju helt knäpp, den! Men du vet att jag alltid ställer upp!

Jo Tack! Jag visste mycket väl att han alltid ställde upp. I ett års tid hade jag då och då legat med min gifta granne. Eller snarare knullat, för så mycket ligga ner, brukade det inte bli. Helt enkelt för att han inte går att motstå. Inte för att han är särskilt snygg och vältränad, utan för att det finns en sexuell energi mellan oss som inte går att komma ifrån.

Han tittar intensivt på mig, där han står nonchalant lutad mot bilen i sina smutsiga arbetskläder. Doften av motorolja, hästar och tvål letar sig in genom den nervevade bilfönstret. Blicken och doften är mer än nog för att jag ska få det välbekanta pirret i underlivet och känna hur mina trosor blir våta. Jag ger upp att kämpa emot.

-Vi får väl se. svarar jag. Han ler segervisst, vet vad det svaret betyder. -Ses sen. Han hivar upp släggan på axeln och går vidare hemåt medan jag gasar igen och kör förbi honom.

Jag ställer bilen i garaget, låser upp ytterdörren och går in. Tomt hemma, såklart. Bara katten som jäspar där hon sitter i fönsterkarmen. Jag borstar tänderna, tvättar av mig och byter underkläder, väl medveten om att det nya paret trosor snart kommer att vara lika genomvåta som dom jag just tog av. Det ligger några gummiband på handfatet, och jag bestämmer mig för att göra honom extra nöjd, genom att göra två flätor av mitt långa mörka hår. Mobilen piper: ”jag är i din länga”. Snabbt hoppar jag i mina för stora arbetsjeans, kängor, ett urringat linne och en munkjacka med blixtlås. jag drar upp blixtlåset tillräckligt långt för att inte frysa, men inte så långt att det döljer urringningen.

Med raska steg går jag över gårdsplanen och in i längan. Jag vet att det är i verkstan jag ska leta efter honom. Och mycket riktigt står han där i dörren och väntar. Han tar mig hårt i armen och drar mig intill sig, vi kysser varandra, djupt och fullt av undertryckt längtan. Det var länge sedan nu.

-Har du saknat mig? viskar han, medan hans ena hand letar sig innanför linnet och BHn för att börja massera min ena bröstvårta. -Jag har saknat att knulla med dig, viskar jag tillbaka, redan andfådd av upphetsning. -Bra! Jag har saknat att knulla dig! Din våta fitta och din trånga röv. Jag stönar till högt när hans andra hand glider innanför linningen på jeansen och når min svullna klitoris och våta fitta. Han trycker hårt in två fingrar. -Åh, jag älskar din våta fitta. Alltid lika villig för mig! -Berätta för mig. Berätta för mig vad du tänkt göra med mig! jag viskar orden med munnen mot hans hals och händerna över hans praktfulla stånd under snickarbyxorna. Sakta börjar jag knäppa upp jylfen för att komma åt hans styva kuk.

-Jag ska knulla dig så hårt att du skriker högt. Köra min kuk in och ut i alla dina hål. Men mest ska jag knulla din trånga lilla röv. Du skulle tycka om det, eller hur? Jag kan bara stöna till svar. Han nyper och vrider i mitt bröst medan han hårdhänt masserar min klitoris.

-Vi kanske ska se efter hur mycket av min högra hand, som får plats i din villiga röv? Han tar ytterligare lite hårdare tag om min bröstvårta. -Säg det, uppmanar han, säg att du vill det!

-Jag vill att du knullar mig till jag skriker! Jag vill att du kör in så mycket du kan i min röv! -Duktig flicka!Ta av dig jeansen och trosorna, beordrar han. Du kan behålla resten på. Medan jag så snabbt jag kan krånglar av mig jeansen och tar på kängorna igen ser jag att han hämtar något från hyllorna borta vid väggen. Det är en tom ölflaska.

-Visa mig hur du gör när du är själv! Jag tvekar och han ser det och skrattar till. -Tror du inte jag vet det, din lilla kåtslyna, hur du gör när du är själv? Men jag vill se det. Sätt dig på arbetsbänken och visa mig!

Jag är nu så kåt att jag inte vet vart jag skulle ta vägen. Det enda jag kan tänka på är att få min fitta och min röv uppfyllda, och det så fort som möjligt. Jag tar mig upp på den stora arbetsbänken mitt i verkstaden och ställer mig på knä framför honom. Med vänster hand fortsätter jag att nypa i min nu ganska ömma bröstvårta, och med den andra för jag ölflaskan mot min savande fitta. Den glider lätt in och jag flämtar till av sensationen av det kalla hårda glaset mot min pulserande varma fitta. Han tittar på med kåtglansiga ögon och håller nu sin stora kuk i handen och runkar den långsamt och omsorgsfullt. -Duktig flicka, säger han igen. Men det är inte sådär du brukar göra eller hur? Jag vet nog att du helst vill ha den i andra hålet.

Jag nickar och ställer ner den nu hala och kladdiga flaskan på bänken mellan mina arbetskängor. Långsamt medan jag nyper hårt i bröstet med ena handen och smeker min klitoris med den andra trycker jag mitt för tillfället outtänjda rövhål mot flaskans mynning. Det smärtar till när flaskhalsen pressar sig igenom, men sedan glider den hala flaskan lätt. Han följer mig spänt med blicken och stönar av välbehag då han ser den hala flaskan glida djupare och djupare in i min röv, efterhand som jag trycker mig hårdare mot den. Jag rör mig upp och ner över flaskan, för varje tag kan jag ta emot den längre in. Jag smeker min klitoris allt snabbare och min andhämtning blir tyngre ju närmare orgasmen jag kommer. Han märker det och tar raskt ett steg framåt.

-Sitt still! Vi är inte färdiga än på en stund! Han tar min av fittsafter kladdiga hand och slickar begärligt på mina fingrar. Med smaken av min fitta i sin mun drar han ner mitt huvud och kysser mig hårt på munnen. -Vad vill du ha? frågar han mjukt, medan hans mun fortsätter längs min hals och når den av mina bröstvårtor som ännu inte ömmar. Jag dröjer med att svara för att få känna honom suga, först mjukt, sedan hårdare på min bröstvårta. Han biter försiktigt, hårdare och hårdare, tills han hör mig flämta till av smärta. -Vad vill du ha? upprepar han.

-Jag vill ha dina fingrar och din kuk i min röv, stönar jag fram. -Trodde väl det, vänd dig om!

Jag ställer mig på knä framför honom på arbetsbänken. Min renrakade, sjöblöta fitta och redan öppnade röv ligger helt blottade framför honom.

-Åh, jag älskar den här utsikten, alla borde få ha den. Han verkar mest prata för sig själv medan han stryker med fingret över mitt väntande anus och ner längs den svullna fittan. Så kör han in två fingrar i min fitta, pullar hårt några gånger innan han drar ut dom och för upp det hala våta mot min röv. Flera gånger gör han så, och för varje gång stönar jag allt högre och pressar mig bakåt mot honom.

-Snälla, knulla min röv! Det är bara ett kvidande nu. Jag svankar och stönar och försöker pressa mig ännu närmare honom. Förmå honom att köra in de där hårda fingrarna där han vet att jag vill ha dom.

-Sära på knäna, ner! Hans uppmaning låter sträv av kåthet. Jag är inte sen att lyda. -Ge mig dina händer! När jag inte är snabb nog bänder han bak mina armar och håller båda mina handleder med en hand. Min kind ligger pressad mot den kalla arbetsbänken. -Du ska inte smeka dig själv, viskar han lutad fram mot mig. Det är bara jag som ska komma nu, innan din röv blir för uttänjd! Utan mer förvarning trycker han sin grova 21 centimeters kuk in i min röv. Jag skriker till av smärta och förvåning men smärtan övergår snabbt i ren njutning. Jag älskar att ha hans kuk där, känna honom knulla mig hårt. Han har hela tiden smekt sig själv, då han tittade på när jag lekte med flaskan, så han arbetar sig nu snabbt upp till extas. Jag kan inte komma åt min klitoris, och vet att jag inte kommer att komma ännu.

-Såja, knulla mig hårdare, snälla mer… jag skriker ut orden, samtidigt som jag känner hur hans kuk styvnar ytterligare och han stönar högt medan han sprutar sin sats långt upp i min häck.

-Åh, fortsätt, jag vill ha mer, behöver… -Jag vet!

Han låter sin kuk ersättas av två fingrar, sedan tre.

-Mer? -Ja….Berätta vad du gör… -Jag har fyra fingrar inne nu, ända inne till knogarna. Såja, stöna för mig!Den uppmaningen är helt onödig. Jag kvider och stönar och skriker om vartannat då jag pressar min till bristningsgränsen uttänjda röv mot hans hårda fingrar. Blandningen av smärta och njutning är överväldigande. Mina fingrar rör sig hårt och snabbt fram och tillbaka över klitoris och med en lång, utdragen suck sveps jag med av orgasmen som förstärks ytterligare då han låter sina pumpande fingrar stanna upp långt inne i mig medan min röv kramar runt hans hand.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *