Överraskad

Brahehus I mitten av december 2007 var jag på väg från Västerås till Växjö och som vanligt när jag är ute och reser kan jag leva ut mina sexfantasier. Jag älskar nämligen att klä mig i sexiga damunderkläder.

Nu satt jag i svart korsett, svarta strumpor, svarta halvhöga stövletter och min svarta rock som slutar en bit ovanför knäna, ingenting annat. Kuken stod som ett spett och jag smekte den försiktigt. Att ha på sig denna typ av kläder har alltid gjort mig oerhört kåt och kan jag sedan gå ut någonstans på allmänna platser (oftast i skydd av mörkret) så får jag en resning som heter duga. Jag hade i varje fall varit inne i centrala Vadstena och Motala och vandrat runt i parker så här.

Nu var siktet inställt på Brahehus slottsruin. Medan jag åkte så steg förväntan, för när jag ska gå klädd så här, där på Brahehus, så finns det en chans att jag blir avslöjad, på grund av att jag måste passera en infart och en sträcka där jag kan bli avslöjad från restaurangen, resturangens fönster och toaletter är mot promenaden som jag måste gå för att ta mig ut till ruinen.

När jag väl var framme rullade jag sakta in mot parkeringen och tittade mig omkring efter andra bilar. Det stod ca 10 bilar på parkeringen, så jag ställde mig längst in och stängde av bilen. Jag tittade runt för att se om det satt folk i bilarna, vilket det gjorde i hälften av dom. Jag sköt tillbaka stolen och särade på rocken för att kunna smeka mig bättre.

Efter att ha suttit där i ca 30 minuter så hade 7 av bilarna åkt och dom andra såg helt tomma ut. Jag fortsatte att spana innan jag bestämde mig för att gå ut. Precis jämte bilen där jag stod går en promenad på utsidan av parkeringen, jag reste mig och gick ner på denna och kände den kylande vinden blåsa upp under rocken. Kuken reagerade direkt med att bli hårdare igen och jag njöt av det blanka tyget som gneds mot mitt hårda stånd. Jag såg mig omkring för att försäkra mig om att det inte kom någon som kunde avslöja mig nu. Jag gick runt och kom straxt fram till några buskar som dolde mig för eventuell trafik på infarten till parkeringarna.

När jag stått där en stund och förvissat mig om att ingen kom så gick jag snabbt över vägen och ner mot tunneln som går under motorvägen. Jag passerade restaurangen och toaletterna utan missöde. Efter detta så gick jag i långsammare tempo för att kunna njuta av stunden ordentligt. Jag gick långsamt genom tunneln och var snart ute i det fria med ruinen framför mig. Jag knäppte upp rocken och kände vinden smeka min kropp. Att känna vinden smeka kroppen på detta vis är mycket upphetsande för mig, men framförallt att göra något som är så här förbjudet får min kropp att reagera positivt och min kuk att bli stenhård.

Jag var snart uppe vid ruinen och gick in i själva husdelen. När jag kommit in så letade jag upp en plats där jag kunde sätta upp ena foten för att få isär benen.

När jag hittat denna plats så tog jag upp ryggsäcken som jag haft med, i denna hade jag mina byxor om det skulle behövas och några tallkvistar som jag tejpat ihop med el-tejp. Jag satte upp mitt ena ben och började smeka mig med kvistarna. Dom långa barren gör att om jag drar åt det ena hållet så kittlar det pungen och om jag drar åt det andra hållet så sticker det. Detta gör att det är det bästa sätt för mig att få en skön smekning på anal, pung och kuk.

Jag stod där en bra stund och njöt medan jag tillfredställde mig själv. Jag har ofta drömt om att bli avslöjad av någon kvinna när jag är uppklädd så här, men det har aldrig blivit så. Utan jag brukar fantisera om att detta händer när jag minst anar det och denna fantasi rullade genom mitt huvud när orgasmen kom närmare och närmare. Efter ett tag så sprutade jag ut över stenarna som blev prickiga av min sperma. Ryckningarna sköljde genom kroppen och jag fortsatte att runka för att tömma så mycket som möjligt. Detta var min andra orgasm för kvällen, den första skedde i en park vid hamnen i Vadstena.

Jag tog fram papper och torkade mig ren, tittade ner mot tunneln och konstaterade att ingen kom. Jag väntade en stund för att se om någon var på väg igenom samtidigt som jag höll koll på om någon var på väg ner mot tunneln från andra sidan. När jag var övertygad över att ingen kom så började jag gå tillbaka. Att jag inte tog på mig byxor beror på att jag helst vill kunna gå tillbaka till bilen i samma utstyrsel som jag gick iväg i. Helst hade jag velat lämna byxorna i bilen, men jag vill inte utmana ödet mer än vad som behövs.

Jag gick i varje fall tillbaka och njöt av den kalla vinden under rocken och kuken började hårdna igen. När man går under vägen passerar man två tunnlar och sedan är man framme vid restaurang och toalett igen. Jag passerade utan problem och njöt åter av ett hårt stånd som åter smektes av det silkiga fodret i rocken, när jag passerat vägen och åter kommit upp bakom buskarna så kände jag mig säker igen och saktade ner på stegen. Då hörde jag någon säga. Blir du kåt av att gå klädd så där. Jag tittade åt höger och där satt en kvinna (förstod jag av rösten). Jag visste inte vad jag skulle svara utan ökade på stegen för att gå runt parkeringen till min bil.

När jag kom runt så såg jag att hon stod vid min bil. jag fortsatte framåt och när jag var framme vid dörren så var hon också det. Jag såg när du gick iväg, sa hon. Jag följde efter dig till ruinen. Jag såg vad du gjorde där. Jag började få panik och försökte åter ta tag i handtaget till dörren. Hon tryckte sig emellan samtidigt som en hand kom under min rock. Hennes hand tog ett stadigt grepp om kuken och jag försökte dra mig undan. Jag blev kåt av att se dig, sa hon. Vad vill du mig frågade jag. Jag vill känna på din kropp blev svaret. Hennes andra hand började knäppa upp knapparna i min rock och när det var gjort öppnade hon rocken och smög sig tätt intill mig. Kuken reagerade trots att jag var mycket nervös.

Jag studerade hennes ansikte och gissade på att hon var ca 40 år, hon hade mörkt ganska kort hår och glasögon med mörka bågar. Hon såg bra ut hann jag se. Knäpp upp min kappa bad hon mig. Jag kände mig ganska tafatt men gjorde vad hon bad mig om. Mina fingrar fumlade med knapparna en stund men till slut var dom uppknäppta. Vill du inte se vad som finns under frågade hon. Jovisst svarade jag nervöst. Hon tog ett steg tillbaka och öppnade kappan sakta. Jag blev helt mållös när jag såg att hon enbart hade svarta stayups under. Hon studerade mig en stund och frågade om jag gillade det jag såg. Jag kunde bara nicka till svar samtidigt som jag tänkte. Det här är för bra för att vara sant.

Kroppen framför mig var slank och fin, brösten ganska stora och mycket lite hängande. Hon hade inte ett hårstrå där nere och långa slanka ben över dom högklackade stövlarna. Jag brukar åka så här när jag är ute ibland, för jag gillar att smeka mig själv medan jag kör och ibland så brukar jag stanna, för att tillfredställa mig med min dildo. Det var precis det jag gjorde när jag såg dig gå ur bilen. När jag fick se att du hade damskor och svarta strumpor blev jag nyfiken och följde efter dig för att se vad du gjorde. Och jag måste säga att du gjort mig djävligt kåt. Jag trodde aldrig att en kille i sexiga damunderkläder skulle påverka mig så här. Kan du inte känna på min kropp frågade hon. Eller gillar du inte vad du ser. Jo fick jag bara fram.

Hon tog ett steg fram och tog min hand. Känn sa hon och la min hand över sitt ena bröst. Jag började smeka det varma bröstet försiktigt och hon stönade till när jag smekte bröstvårtan. Hon tog min andra hand och la den ovanför sin rakade mus. Du får även känna där om du vill. Jag började utforska magen och förde sedan ner handen mot den rakade ytan. Den var helt slät utan några sticksiga strån. När mitt ena finger kom ner mot blygdläpparna kände jag att hon var ordentligt blöt. Mitt finger sögs in i henne och när det passerade den hårda klittan skakade hon till i kroppen. Jag förde fingret in och ut sakta och tryckte mot klittan hela tiden. Hon började att smeka min pung samtidigt som hon frågade om vi skulle gå tillbaka till bänken hon hade suttit på innan.

Nu var jag så kåt att jag hade gått med på nästan vad som helst. Jag nickade och vi började gå samma väg tillbaka som jag nyss kommit.

Jag studerade henne i profil medan vi gick och tyckte hon såg helt okej ut. Varken snygg eller ful, men tydligen väldigt kåt. Och det passade mig väldigt bra. När vi kom upp till bänken så la hon sig på rygg direkt och bad mig att slicka. Hon särade brett på benen och drog ett finger över musen. Ta fram kvistarna som du använde förut bad hon.

Jag drog snabbt ner dragkedjan i ryggsäcken, tog fram kvisten och satte den mot hennes ben. Jag började föra den sakta mot musen och när jag var framme så drog jag försiktigt. Jag stannade innan jag passerat och drog tillbaka. När barren stack till henne så ryckte hon till men samtidigt stönade hon högt. Gud vad skönt. Hur har du kommit på det här frågade hon.

Jag var ute och gick i en skog en gång i liknande kläder som jag har nu och fick se en mindre tallplanta som var ca 1 m hög. Jag gick mot den och lät den passera mellan mina ben och när jag märkte hur skönt det var vände jag mig om och gjorde det igen, men denna gång stannade jag mitt över och juckade samtidigt som jag smekte mig själv till orgasmen. Det var så det började sa jag.

Medan jag berättade så fortsatte jag att smeka henne med kvisten fram och tillbaka över musen. Jag böjde mig ner och sög in klittan som stod rakt ut samtidigt som jag fortsatte med att röra kvisten över skinkorna och analen. Det dröjde inte lång stund förrän hennes lår pressade mot mina kinder och hon stönade djupt medan kroppen skakade i orgasm. Jag fortsatte att suga på klittan ganska hårt och hon kom ytterligare i en orgasm. Hennes händer tryckte bort mitt huvud samtidigt som hon sa att det var ömt. Jag reste mig men fortsatte att föra kvisten fram och tillbaka över anal och mus.

Nu är det din tur sa hon och vände sig om, la sitt huvud utanför bänken och bad mig att knulla hennes mun. Jag var inte sen att lyda utan förde sakta in mitt ollon och sedan resten av kuken i munnen. Hennes nästan nakna kropp med svarta strumporna och dom högklackade stövlarna bredde ut sig framför mig, benen var isärdragna och jag såg läpparna som var lätt isär. Bättre utsikt än så här kan man inte få tänkte jag.

Hon tog tag om mina skinkor under rocken och började föra mig in och ut i munnen. När jag hade ett tempo som hon gillade började hon smeka mina strumpklädda ben, det var så skönt att jag stönade högt av behandlingen. Hennes ena hand försvann och snart kände jag kvisten som stack och smekte om vartannat över min pung och anal. Hon riktigt mjölkade mitt ollon med sin härliga mun och det dröjde inte länge innan jag kände den bekanta rysningen i kroppen innan det var dags att spruta. Jag var på väg att dra mig ur när hennes hand tryckte mig tillbaka samtidigt som hon med kuken i munnen sa nej.

Orgasmen som kom var starkare än något jag någonsin upplevt. Kvisten fortsatte att smeka mig mellan benen och hennes sugande mun bearbetade mitt ollon intensivt. Jag började dra mig undan pga att ollonet blev ömt. Jag klev åt sidan och satte mig tungt på bänken. Var det skönt frågade hon. Jag har aldrig varit med om något bättre svarade jag.

Efter att vi suttit där en stund och hämtat andan reste vi oss och började gå mot bilarna. Det var först då på en lång stund som jag blev medveten om min klädsel och att vi var på en parkering. Jag tittade mig omkring för att se om någon sett vad som hänt. Min kropp var så utmattad att benen skakade på mig när jag gick och jag var orolig att det skulle komma en bil. För henne gjorde det inget för hon hade bara knäppt sin kappa och att hon hade strumpklädda ben där under gjorde inget. Annat var det för mig som gick i damkläder och att mina ben syntes under. Om någon kom nu när jag var upplyst av belysningen och hade ca 25 meter kvar till bilen, var jag garanterat avslöjad.

Vi kom fram till hennes bil först och hon öppnade och klev in, hon öppnade dörren på andra sidan och bad mig kliva in. När jag satt mig så sa hon. Jag heter Eva har du något namn. Nicke svarade jag. Hon la en hand på mitt ena lår och förde den upp mot mitt skrev. Hennes svala fingrar drog över pungen och skaftet, jag kände att resningen började komma igen. Jag kunde inte låta bli att stöna högt igen och jag hörde henne skrattande säga. Får du aldrig nog. Jo sa jag, men allt som hänt idag har jag drömt om länge och nu när det hänt så är jag så kåt att det inte vill gå över.

Vi satt och pratade en stund och kom fram till att vi båda var på väg till Växjö. Kan inte du fortsätta att ha på dig dina sexiga kläder när vi åker neråt, för i så fall gör jag det med och då kan vi kanske stanna någon mer stans för lite härlig sex. Jag lovade och var snart i min bil igen efter att jag lämnat mitt mobilnummer ifall hon ville ringa.

Hon åkte ut från parkeringen och jag körde efter. Jag satt och tänkte på vad som hänt och kände att kuken åter började bli hård när min mobil ringde. Jag svarade och fick höra. Fan! Jag är skitkåt redan, dildon vibrerar för fullt i min fitta. Var kan vi stanna jag vill ha dig igen. Följ mig sa jag och körde om. Vi svängde in vid gyllene uttern och jag körde upp på rastplatsen. Min bil hann knappt stanna innan hon öppnade dörren och lade sig direkt i mitt knä, min rock drogs isär och ollat försvann in i hennes härliga mun……………………….

Det tog en lång stund att ta sig till Växjö, men jag checkade in på hotellet framåt småtimmarna, helt urlakad kom jag till rummet, ställde ifrån mig väskorna och tog av mig allt utan dom sexiga underkläderna.

På morgonen vaknade jag av att mobilen ringde. Jag svarade trött och fick höra en bekant stämma i andra ändan. Jag hör av mig ikväll så kan vi ha lite mysigt igen, är det okej. Helt okej svarade jag. Du vet vad du ska ha på dig va? Frågade Eva. Om du vill sa jag. Alltid sa Eva.

Tyvärr så har vårt sexförhållande tagit slut nu pga hennes nya kärlek och vi höll oss till att aldrig knulla utan bara sug och slick med massor av upphetsning. Tänk om man kunde hitta någon liknande igen, men det är väl bara att inse faktum. Det kommer inte hända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *