Avslöjanden

Följande historia hände mig då jag var ganska nyinflyttad i min lilla etta för en sådär 12-13 år sedan. Så den är tagen från verkligheten.

Jag satt framför teven i min lilla etta när telefonen ringde. Det var Magnus, min bästa kompis, som bodde några mil bort. Han berättade att han skulle ut med en jobbarkompis och festa på kvällen och de skulle gå ut på en krog på här på orten, eftersom jobbarkompisen bodde här. Hans tjej hade ingen större lust att hämta honom mitt i natten så undrade han om det var ok att slagga över hos mig. Jag sa att det gick bra och att han kunde komma inom först och hämta en extranyckel. Vilket han också gjorde och berättade att de skulle gå på Guldporten som låg bara ett stenkast bort ifrån mig. Han frågade om inte jag också ville hänga på, men jag kände mig inte upplagd för festande den här kvällen. Men jag lovade att jag skulle fixa fram en madrass på golvet och ha den färdigbäddad tills han kom hem, vilket han trodde skulle bli någon gång efter ett, då krogen stängde.

Så stack han och jag satte på en rulle jag hyrt tidigare på kvällen. När den var slut tog jag fram madrassen ur förrådet och bäddade i ordning på golvet i rummet. Sen kände jag mig så pass trött att jag gick och la mig. Låg vaken en ganska bra stund och höll precis på att somna då jag hörde en nyckel vrida om låset i dörren. Magnus var hemma.

-Hej du, sa jag ifrån sängen och mörkret. Lampan tändes i hallen.

-Väckte jag dig, frågade Magnus. Jag kunde redan nu höra att han inte var helt nykter. Jag hade hört honom onykter ett flertal gånger och visste precis hur hans röstläge blev.

-Nä, faktiskt inte. Men jag var precis på väg att somna in. Jag tände lampan och hörde hur Magnus tog av sig skorna och hängde upp jackan. Dörren till toaletten öppnades och jag hörde det välbekanta porlandet från wc-stolen. Han spolade och satte på vattenkranen. Inifrån sängen kunde man höra sig till vad han gjorde. Tvättade händerna, en ovanligt lång stund, tog fram sin tandborste han tagit med sig och lånade min tandkräm i skåpet. Körde ett par minuter innan han spottade ut och sköljde munnen. Så kom han in i rummet.

-Så du är vaken ännu, sa han och vinglade fram mellan möblerna bort till madrassen på golvet. Han drog av sig tröjan och stödde sig mot soffbordet då han drog av sig byxorna. Tillslut ramlade han ner på sin säng och kröp in under täcket.

-Ja, så som du håller på så är det inte lätt att somna, sa jag och skrattade lite.

-Hehe, ja jag ber så hemskt mycket om ursäkt.

Jag och Magnus hade känt varandra i runt fyra år. Han kom ifrån ett skånskt litet samhälle och hade flyttat hit med sina föräldrar och börjat på samma högstadium som jag. Han hade redan i nian blivit ihop med Jenny, som han nu kilade stadigt med och bodde ihop med.

Magnus hade en helt otroligt omättlig aptit på sex, jag visste ingen annan som kunde prata så mycket om sex och hur skönt det var. Ofta frågade han mig om vad jag gillade och vilka tjejer jag tyckte var snygga men eftersom han inte visste om att jag var bög så lärde man sig snart att svara undvikande och inte låta honom få en chans till misstanke. När man tänker tillbaka så hade det ju förstås varit enklast att tala om för honom hur det låg till men just då, på den tiden så kändes det inte som rätta läget. Killen var ju väldigt macho och grabbig och jag hade fått för mig att han inte hade mycket till övers för bögar. Med facit i hand så var det förstås jag själv som hade de spökerierna i huvudet, att han inte gillade bögar. Att jag ens höll ihop med honom var kanske konstigt i sig, eftersom han nästan var allt det som jag inte föredrog hos en så pass nära kompis, men jag trivdes på något sätt i hans sällskap. På många sätt kände jag mig ganska överlägsen honom, eftersom han allt som oftast visade prov på hur han fortfarande befann sig i grottstadiet på Mannens utvecklingsskala.

Fast ju mer man lärde känna honom så insåg man att han nog inte var så dum som man trott.

Ibland kunde han lysa upp och komma med de allra smartaste kommentarer och funderingar. Allt handlade ju trots allt inte jämt om sex. Numera hade jag dock mina aningar om att han kände på sig hur det låg till med mig. Jag vet inte varför, men hans frågor hade slutat upp att låta som om jag visste något om tjejer. Där jag nu låg så visste jag att det inte skulle dröja många meningar innan sexet skulle komma på tal. Och mycket riktigt.

-Nu skulle man ha en brud här… Jag tittade ner på honom och undrade om han tänkte på sin Jenny eller kanske på någon blond, storbystad porrstjärna. Jag visste att han lätt kunde tänka sig att ha sex med någon om tillfälle erbjöds, det hade han erkänt en gång. Han hade t.o.m. talat om att han hade kollat upp möjligheter att medverka i porrfilm. Förutsättningen för det var dock att filmen endast skulle säljas i utlandet. Nog hade han potential, rent kroppsligt, att vara med och vad jag hade sett när vi badat så var hans kuk ganska stor och säkert helt inom ramarna för vad som är godkänt i branschen.

-Så vad skulle du ha gjort då, om du hade en här, undrade jag. Magnus tittade på mig och såg lite lurig ut. Jag förstod att han skapade en bild inne i sitt huvud.

-Jag vet inte… Kanske skulle hon suga av mig… Jag log lite och vände mig tillbaka i sängen igen och tittade upp i taket.

-Ja, det är jäkligt skönt att bli avsugen, svarade jag helt ärligt.

-Mmm… Och suga också, sa Magnus där nerifrån sin säng. Jag tappad andan helt och undrade vad fan det var han sa där nere. Hörde jag rätt???

-Vad sa du för något? Han var tyst en stund innan han svarade.

-Jo, det är ganska skönt att suga också, sa han väldigt tyst och försiktigt. Jag insåg att jag hade hört rätt och undrade nu vad det var han verkligen menade. Vår vänskap blixtrade förbi i mitt huvud och alla hans kommentarer om sex bläddrade förbi. Ingenstans, någon gång hade jag fått indikationer på att han hade erfarenhet av sex killar emellan, mer än att han på sista tiden hade visat en lätt fascination över killars erigerade, ejakulerande kukar. Inte på något sätt kunde jag komma på att det skulle ligga något annat bakom hans ord än just det som jag själv relaterade orden till. Hade han erfarenhet av att suga av en kille? Eller ville han bara provocera fram ett erkännande från mig? Nä, det kändes inte som det. Det lät verkligen som om han inte ljög.

-Alltså, jag tycker inte det är fel med bögar, fortsatte han lika tyst och försiktigt. Hans tidigare lite sluddrande, onyktra röst var nu tydlig och klar. Jag insåg att om jag någon gång skulle berätta för honom att jag var just bög, så var det nu.

-Så om jag sa att jag var bög så skulle du inte tycka illa om det…? Jag tittade ner på honom.

-Är du det då, frågade han tillbaka. Nu eller aldrig. Nu eller aldrig.

-Ja, det är jag… Magnus tittade på mig en stund och vände sedan blicken upp mot taket.

-Det var som fan… Det visste jag inte. Det hade jag aldrig trott. Är du det alltså? Bög, menar jag?

-Ja, jag är bög. Jag har alltid varit det.

Sen följde ett långt och informativt samtal om hur det var att vara bög, och Magnus visade inga som helst tecken på att inte gilla vad jag sa. Han hade i och för sig aldrig tidigare heller uttryckt negativa åsikter om homosexuella, tvärtom, men mig veterligen var jag nu den första äkta homon i hans bekantskap.

När jag kände att det inte längre fanns så mycket mer att berätta, summerade jag det hela.

-Ja, så nu vet du hur det ligger till. Jag är bög och har alltid varit.

-Jaa, svarade han och det blev tyst en lång stund.

-Så vad gillar du med en kille då, frågade han sin sexvana trogen. Jag funderade en stund och började forma en tanke i mitt huvud. Tänk om han ville… med mig…

-Tja, det är ju ganska skönt att bli sugen, som vi kom fram till innan. Jag såg ner på honom och han tittade på mig.

-Så om du fick bli det nu, skulle du vilja det då…? Han fortsatte titta på mig och log lite. Jag insåg nu att det som han sagt var ett rent och skärt erbjudande och jag kände hur kuken började växa. Jag såg även på hans täcke att hans händer var på ett och samma ställe där under, sakta smekande hans kuk. Kände jag honom rätt så var den vid det här laget stenhård.

-Ja, det hade varit jävligt skönt, svarade jag och som av en ren händelse så åkte mitt täcke ner en bra bit.

-Jaha du… Han tittade ner mot sitt eget täcke som mitt på hade en rejäl förhöjning som rörde sig upp och ner.

-Får jag suga av dig då…? Han lätt blicken stanna kvar vid sin bula på täcket och vågade inte riktigt se mig i ögonen. Jag tittade ner på honom och väntade tills han tittade upp.

-Ja, väldigt gärna.

Magnus låg kvar en stund och smekte sin kuk innan han tillslut drog undan täcket och tog sig fram till min säng. Jag drog undan mitt eget täcke och Magnus kröp upp mellan mina ben. Jag drog ner mina kalsonger och kuken sprätte fram, alldeles stenhård.

-Oj, vad stor den var…, sa han och tog ett tag om den och började studera den.

-Äh, den är inte alls så stor. Din verkar vara större, sa jag och försökte skymta den där mellan hans ben och under hans kalsonger. Som han nu låg så nådde jag den inte och han verkade inte längre så engagerad i sin egen. Han höll istället om min med båda händerna och studerade den och smekte den utmed hela skaftet. Sakta kom hans huvud närmare och tillslut så sträckte han ut en tunga och vidrörde ollonet. Det verkade som om han gillade det han fick smaka och tog in hela ollonet i munnen. Han var otroligt varm och våt i munnen, på ett sätt som jag inte upplevt med de killar som tidigare sugit av mig. Han mun var nästan het! Och fruktansvärt skön… Han slöt läpparna om kuken och förde in den i nästan hela sin längd i munnen. Han drog ut igen och slickade utmed skaftet och undersidan av ollonet. En lång stund höll han på innan han på allvar satte igång och suga av mig. Jag – som normalt sett hade väldigt lätt för att komma – fick nu göra allt som krävdes för att hålla tillbaka och kunna njuta en längre stund.

-Kan vi inte lägga oss i en 69-a, frågade jag. Jag ville ju också smaka på hans kuk, nu när kåtheten nått de högre höjderna.

-Javisst, svarade han och drog av sig sina kallingar. Jag kröp längre ner i sängen och gjorde plats för honom bredvid mig. Han la sig tillrätta och mitt ansikte hamnade mitt framför hans kuk. Den var en god del tjockare än min egen, men längden var nog densamma. Han var böjd åt ena sidan, medan min egen var böjd uppåt. Han hade ett stort ollon som var helt fri från förhuden som krupit tillbaka när den växt till sig. Medan Magnus fortsatte bearbeta min kuk så tog jag mig an hans egen. Jag tog den i ena handen och luktade försiktigt på den. En omisskännlig doft av tvål nådde mina näsborrar och jag förstod på en gång varför han dröjt inne på toaletten då han kom. Så han hade alltså planerat det här!!! Den jäveln! Jag kunde inte låta bli att skratta till och Magnus hörde det.

-Vad?

-Äh, det var inget. Det är bara så jäkla skönt, svarade jag. Jag sa inget om det och jag glömde snart bort det och ägnade istället min koncentration åt hans härliga kuk.

Försiktigt tog jag hela i munnen. Det gick inte få in hela utan att få kväljningar, så jag tog in så mycket det gick. Jag lät tungan smeka undersidan av skaftet och kände hur den ryckte till så fort jag lät den glida in i munnen. Han verkade inte tycka illa om det och jag fortsatte min behandling samtidigt som jag själv åter började få svårt att hålla mig.

-Ta det lugnt, för annars kommer jag i din mun, Magnus…

-Jadå, svarade han och drog in den igen. Jag kommer också när som helst om inte du slutar, fortsatte han. Jag drog ut den och höll den tätt intill mitt ansikte medan jag långsamt runkade den. Magnus satte tungan på undersidan av mitt ollon och den rörde sig snabbt där under. Det var så fruktansvärt skönt att jag nu inte längre kunde hålla mig.

-Jag kommer nu, Magnus…

-Jag också, svarade han. Jag runkade hans kuk fortare och fortare och riktade den mot mitt bröst. Han gjorde samma med min. Och med gemensamma krafter så kom vi precis samtidigt. Jag sköt ut min sperma över hans bröst, men kraften bakom var så stark så det mesta sköt över och hamnade på golvet, bredvid hans madrass. Magnus pumpade ut sin på mitt bröst och det verkade aldrig ta slut. Vi låg kvar med huvudena på varandras lår och pustade ut.

-Fan vad skönt, sa jag helt ärligt. Jag hade aldrig upplevt en så skön avsugning någon gång och undrade om jag någonsin skulle få uppleva det igen.

-Ja, det var jäkligt skönt, svarade Magnus.

-Om du vill får du sova bredvid mig i min säng, sa jag och tittade på Magnus. Han var tyst en stund innan han svarade.

-Nja, jag tror inte det, sa han och reste sig upp och gick in på toa. Jag insåg direkt varför och jag kände mig otroligt dum som ens frågat. Magnus skulle bara sova över hos mig för att i morgon förmiddag bli hämtad av sin Jenny. Att han varit otrogen mot henne hade inte ens fallit in i tanken förrän nu. Orkade inte fundera närmare på det heller, utan gick upp och in i köket och torkade rent mitt bröst från all sperman han lagt.

Tog med mig rullen in i rummet och torkade upp det som hamnade på golvet. När jag la mig igen kände jag mig helt skakig över allt som hänt den här natten och när han också lagt sig kunde jag inte låta bli att fråga.

-Du sa innan vi satte igång att du förutom att du tyckte om att bli avsugen även gillade att suga. Har du sugit av någon annan kille tidigare? Magnus tittade upp i taket och verkade fundera på hur mycket han skulle avslöja.

-Ja, det har jag. Eftersom hans bekanta idag också till största delen var mina bekanta så kunde jag inte låta bli att fundera på, vilken det skulle kunna vara som också gömde på en hemlighet. -Är det någon jag känner? Magnus var åter tyst en stund innan han svarade.

-Ja, men jag tänker inte säga vem. Jag har svurit på att inte säga något. Helst skulle jag vilja tala om att det inte skulle göra något om han sa det till mig, eftersom jag – av alla människor – förstod den här killen och definitivt inte skulle föra det vidare. Men jag hindrade mig och insåg att det inte skulle vara sjysst mot Magnus att pressa honom.

Vi sa god natt till varandra och jag släckte lampan ovanför mitt huvud. I mitt stilla sinne började jag räkna upp våra bekanta, en efter en. Jag kunde inte tänka mig en enda utav dem. Kunde inte tänka mig att någon skulle vara det minsta intresserad av killsex. Inte förrän ett par år senare, då jag på besök hos en gemensam killkompis sitter i hans lilla soffa och tittar på teve. Han var singel och såg förbaskat bra ut. Helt hetero, självklart. I alla fall hade jag hittills trott det under vår vänskap, ända tills han gäspar i soffan och helt plötsligt lägger sig ner och lägger sitt huvud i mitt knä. Alldeles för nära mitt skrev.

Men det är en helt annan historia.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *