Moster och hennes väninna

Nästa gång jag skulle få tillfälle att idka könsumgänge med min morbrors fru var på en finlandskryssning. Hon ringde och undrade om jag kunde komma ifrån jobbet, och tillade att vi blir fler. -Vaddå fler, undrade jag. – Det är en väninna till mej som bjuder på en födelsedagsresa, förklarar hon och berättar att hon och väninnan delar på alla intressen. -Är det OK för dej så skickar jag tågbiljett och vi står naturligtvis för alla utgifter. – Allt du behöver bidra med kostar inget, om du förstår vad jag menar… säger hon dröjande. Vad svarar man på det? -Självklart, svarar jag. När åker vi? – Vad glad jag blir, jag ringer tillbaka om en timma, jublar hon. Tre veckor senare bordar jag på tåget i Alvesta, första klass, mot Stockholm. Nästa stopp blir i Nässjö där moster med väninna ska stiga på. Nu är jag mer än förväntansfull och beger mej till restaurangvagnen och köper 3 halvpannor vin och 3 starköl. Vill bjuda på något som lättar upp stämningen. Hade några bolagsöl med mej som jag drar i mej på vägen. Tåget stannar i Nässjö och damerna kommer ombord och presenterar sej med varsin kram. Resan mot Stockholm börjar och ölen och vinet avnjutes. Kollar in väninnan som heter Britt-Inger. Kanske något äldre än moster men vackert ansikte och en kropp som är tilldragande. Bred bak och skönt kraftiga lår och en väl tilltagen byst. Känns lite formellt och osäkert från oss alla tre. Tittar på moster och försöker fånga hennes blick. Konversationen kommer igång så småningom och allt eftersom öl och vin gör verkan kommer vi in på ett gemensamt ämne; Avsaknaden av sex- Jag frågar fräckt; -Vad är sex för er? -Ha roligt och njuta. – Inte ett knull med en fylleavslagen man i mörker en sen lördagskväll. –Porr om du vill. -Det är sånt som vi tittar på när fyllgubben somnat.- Det är där du kommer in, säger moster. Som jag sa; vi delar på allt…Och du och jag har ju testat ett och annat, eller hur? -Vi brukar leka med varann när lusten faller på, säger hon och tittar på B-I som ler. Jag förstår jag att detta kommer att bli en spännande resa. Vi sitter och småpratar när M går iväg att skaffa mer att dricka. Tittar på B-I,hon ler mot mej och frågar; -Vad är sex för dej?, och reser på sej och står lite bredbent framför mej. -Det här, säger jag och för upp händerna under kjolen. Hon tar mitt huvud och pressar det mot sitt underliv. Smeker henne utanpå trosan och känner värmen. Lika plötsligt sätter hon sej ner och ler mot mej och säger tyst; -Jag har stora förväntningar på denna resa… Nickar mot henne; -Jag också. Vi kommer fram till färjelägret, checkar in, letar rätt på vår hytt. En svit med utsikt över havet. Lyxigt. Jag öppnar minibaren och häller upp varsitt glas vin. Undrar om vi ska duscha tillsammans. Haha, skrattar moster. -Då kommer vi inte härifrån på hela kvällen. Först underhållning, sen underhållning… Kvällen avlöper och vi äter gott och avnjuter kvällens faciliteter med uppträde och dans. Njuter av varandras sällskap när damerna förklarar att dom är beredda för kvällens efterfest, som skall förtäras i våran hytt. Vi går upp och till hytten och där har roomservice dukat upp med rosa champagne och stora röda jordgubbar. Jag tittar på M och hon ler. Jag häller upp champagnen och serverar damerna varsitt glas. Skön musik strömmar från högtalarna och dom börjar dansa och jag förstår snart att det är B-I som ska vara i centrum. M står bakom och knäpper upp B-I´s blus och jag smeker henne utanpå BH´n, som faller till golvet och dom stora brösten faller tungt. M väger upp dom i sina händer, pressar ihop dom så jag kan ta båda bröstvårtorna i munnen. Suger, kysser om vartannat. Väger nu brösten i mina händer och gör likadant. Märker att M tar av henne trosorna och hon är naken. Lägger mej på knä och nosar i fitthåret med näsan, Känner M´s händer som smeker ner mot fittan och särar fittläpparna och blottar klitoris. Suger in den i munnen och suger och skickar om vartannat. B-I stönar svagt. M får mej att sluta och kommer upp bakom mej och snart står jag också naken. Kuken står stenhård och och hon suger in den i munnen och munknullar mej. Tar den och för in mellan benen på B-I som börjar småstöna . Vi kysser varandra intensivt. Hon börjar stöta sakta med underlivet mot mej och kuken står så det värker. B-I grenslar mej stående och jag känner hur M styr in kuken i B-I´s fitta. Vi knullar stående och M ligger på knä, knådar pungen, och ser till att kuken inte glider ut. Knullar henne i ett våldsamt tempo, och snart stönar hon ut sin orgasm, känner hur benen sviktar under henne. Jag tecknar åt M att jag också år på väg. Hon drar ut kuken och hon suger in den i sin mun mellan B-I´s ben. Det får mej att komma i en våldsam orgasm i M´s mun. Hon suger ut satsen och stoppar in kuken igen. Knullar så länge jag har stånd och känner att B-I kommer i ännu en orgasm. Ser i hennes ansikte att orgasmen kramar henne. Tungkysser henne och hon stöter häftigt med underlivet.

M lämnar oss lägger sej på sängen och har fortfarande BH och trosorna på. B-I smeker av henne plaggen och M ligger naken. Jag ser storögt på. -Nu vill jag se på när ni underhåller varandra, säger jag och sätter mej i fåtöljen och öppnar en öl. B-I grenslar M och masserar hennes stora bröstvårtor. Hasar sej neråt och lägger sej mellan M´s tjocka lår. B-I särar på låren och blottar en svarthårig fitta. Fingrar försiktigt i fittskåran, särar på fittläpparna och blottlägger klitoris och börjar suga och slicka henne. Ser att hon för in två fingrar i fittan och börjar fingerknulla henne medan hon med andra handen gnider klitoris mellan tumme och pekfinger. Märker på M att hon närmar sej orgasm och plötsligt halvreser sej upp och stönar ut i en kraftig orgasm. Hennes kraftiga lår skakar av upphetsning och B-I återgår att slicka hela hennes fitta tills orgasmen ebbar ut. Denna upplevelse har kåtat upp mej igen och sitter med ett praktstånd. Ställer mej på knä bakom B-I och lyfter upp hennes bakdel så hon står på knäna. Särar på skinkorna och blottlägger hela hennes fitta. Leker med tungan i fittmunnen och hon kramar med fittan om min tunga.

Reser mej upp, särar på skinkorna och trycker ollonet i fittöppningen och känner att hon pressar tillbaka och jag ser på när ollonet försvinner i hennes härliga fitta. Pressar in hela kuken och står stilla. Snart börjar B-I knulla mej i långa drag. Tar tag och bakdelen och börjar stöta. Det klatchar mot hennes skinkor. Ser kuken när den glider ut och in, blank av hennes kåtsafter. Smeker hennes bakdel upp över ryggen ner mot dom tunga hängbrösten, söker bröstvårtorna. Dom har M redan och masserar en bröstvårta i vardera hand. Känner på B-I´s sammandragningar av fittmusklerna att strax kommer även hon. -Knulla mej med din stora kåta kuk. -Åååå det går, knulla mej, sluta inte,ååå det går för mej hela tiden, knulla min kåtfitta. Hon viskar könsord och verkar tända på det. Det tänder mej också. M kommer upp och står bredvid och ser på när jag stöter kuken i B-I´s fitta. Hon ler mot mej och viskar; – Knulla henne och spruta satsen i hennes fitta, det har jag lovat henne. Hon tar kuken mellan sina fingrar och säger att hon vill känna när jag knullar henne. Jag ökar takten och kommer med ett långdraget stön i hennes sköna fitta. Släpper satsen och känner hur hal och blöt hennes fitta blir. Knullar henne tills kuken slaknar och drar ut den sakta. M kysser mej och smetar ut satsen i fitthåret. Ser facinerar på hennes stora, kåtsvullna fittläppar och hur satsen droppar ur fittan ner på sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *