Tre extra killar på semestern

Vindrutetorkarna arbetade frenetiskt över vindrutan. Helen (min flickvän och jag (Bosse) var på väg hemåt efter en heldagstur inåt Smålands djupa skogar. Vi bor i en liten stad vid ostkusten. Jag kollade kartan och tog en lite mindre väg för att komma snabbare hem.

Det hade börjat skymma och regnet tilltog. I en kurva sprang en råbock över vägen och jag lyckades väja men med höger framhjul träffade bilen en större sten vid sidan av vägen. Helen blev lite rädd för hon hade slumrat lite. När jag körde vidare så lät det hemskt om bilen.

Styrningen ryckte och slet. Vi kom snabbt fram till att det inte var värt att köra längre. Vi hittade en mötesplats några hundra meter längre fram där jag parkerade bilen så långt ut på vägrenen som möjligt. Lite längre fram på vänster sida av vägen låg ett hus som verkade bebott.

Vi låste bilen och småsprang i regnet bort mot huset. När vi kom fram var båda dyngsura. Vi gick upp under entretaket och ringde på dörrklockan.

Det dröjde! en halvminut innan dörren öppnades. Framför oss stod en gubbe i 55 års åldern. Han var stor och grov och tittade på oss från fot till hjässa.

Vi förklarade vårt problem och undrade om vi fick låna telefonen och ringa en bärgare. – Tyvärr har blixten slagit ut telefonen, sa Gösta och räckte fram handen och presenterade sig. Men ni är välkomna in så kanske det löser sig om några timmar. Gösta log och gav Helen en extra varm blick.

Jag tittade på Helen som inte uppfattat hans blick och hon nickade ja till svar. Vi kom in i hallen och Gösta stängde dörren bakom oss. Jag såg i hallspegeln hur blöta vi var och Helens vita T-shirt var tydligen det som fångat Göstas intresse. Regnet hade gjort hennes BH-lösa bröst helt synliga.

Från vardagsrummet hördes steg och fram kommer en annan man i Göstas ålder. Hej jag heter Kurt sade han och sträckte fram handen för att hälsa på mig. När han fick syn på Helens genomskinliga T-shirt log han och sa, har ni problem med bilen? Jag drog en nå! got kortare version och Gösta visade oss in i vardagsrummet.

– Det brukar dröja innan telefonen kommer tillbaka här ute. Om ni vill så får ni gärna ta gästrummet inatt. Efter några korta överläggningar gick Helen och jag med på det. Vi gick in i gästrummet som låg vägg i vägg med Göstas sovrum. – Jag skall hämta lite torra kläder åt er, sa Gösta.

Vi tog av oss våra blöta kläder och hängde dom över ett element. Det knackade på dörren. Jag öppnade lite på dörren och Gösta sträckte in kläderna i dörrspringan. Tyvärr har jag inte så mycket att erbjuda, sa Gösta, men det är ju bättre än att gå blöt.

Vi hade fått två stora rutiga skogshuggarskjortor, utan knappar. Jag drog på mig den ena och gav Helen den andra. Skjortan var enorm på henne. Helen hade bara skjortan och sina spetstrosor på och jag mina boxerkallingar och skjortan. Vi skrattade gott åt åsynen av varandra. Då knackade det igen.

– Vill ni ha något att dricka frågade Gösta. Vi gick ut. Helen höll ihop sin stora skjorta som nästan slutade vid knäet. Kurt kom emot oss med två glas i handen. Ett vitvinsglas och ett skummande ölglas. – Jag hoppas detta går bra sa Kurt. Vi tog glasen och gick och tittade runt i huset.

Efter andra ölen gick jag på toaletten. Efteråt märkte jag att kuken började resa sig. Den ville inte lägga sig hur jag än försökte. Jag drog ihop skjortan och gick ut. När jag kom in i vardagsrummet stod Gösta och Kurt på varsin sida om Helen och visade tavlorna. Jag hade gått så tyst att de inte hört mig.

– Du tränar va, sa Kurt till Helen och smekte henne med handen över stjärten. Helen ryckte till lite men svarade att hon tränade mest för husbehov. – ja du har en mycket läcker kropp sa Kurt, och Gösta nickade instämmande. Så smekte båda gubbarna med sina händer sakta över Helens stjärt.

Jag backade tillbaka för att komma utom synhåll och ropade – finns det mer öl? – Jag ska hämta, sa Gösta. Han ställde mitt ölglas framför en tv-fåtölj i vardagsrummet och jag satte mig. Det fanns bara denna fåtölj och en tresoffa. Gösta satte sig närmast mig i soffan och bjöd Helen med handen att sitta ner. Min erektion gjorde sig påmind och jag lade en skjortflik över den. Helen satte sig gemte Gösta och Kurt slog sig ner bredvid henne.

Jag såg att hennes ögon var riktigt glansiga, taget om skjortöppningen var borta så nu var det en fem centimeter bred glipa som visade ena hennes bröst och hela magen. – Hur länge har ni varit tillsammans, frågade Kurt. – Drygt ett år, sa Helen. – Jaså, då har ni sex rätt ofta, sa Kurt och lade handen på Helens lår. Ingen av oss sa något.

Helen smuttade på sitt vin och satte ner glaset. Nu såg jag även Göstas hand smeka hennes lår. Jag kände hur svartsjukan vällde inom mig men samtidigt stog kuken stenhård i kalsongerna. Helen vred sig lite och jag såg hur ögonen glansades allt mer. – Ska vi se på film, föreslog Kurt. – Ja, varför inte, sa jag. Gösta gick upp till bokhyllan och drog ut en låda, letade lite bland sina videokassetter och tryckte till slut in en i videon.

Han släckte ner lite i taket och satte sig igen. Filmen började med att en tjej stod vid vägkanten och liftade. Hon var som Helen i 25 års åldern, smal och ganska vältränad. Efter en halvminut kom en Mercedes och bromsade in.

Faan tänkte jag, detta måste vara en porrfilm. Jag såg hur båda gubbarnas händer åter låg på min flickväns lår. Tjejen på filmen gick fram till bilen för att prata med föraren. I bilen satt tre äldre män och hon frågade om hon fick åka med. Javisst sa föraren, hoppa in i baksätet.

Tjejen hoppade glad in i baksätet mellan två av männen. De snackade ett tag om ditt och datt. Plötsligt sa en av gubbarna att hon var mycket sexig och smekte hennes lår. Tjejen blev lite generad och tackade artigt. man fick se hur båda männen smekte hennes lår upp mot hennes troskant. Jag tittade mot soffan där gubbarna gjorde likadant.

Helen gnydde lite tyst. På filmen sa en av männen åt tjejen att hon skulle ta av sig trosorna. Hon lyfte på rumpan och gubbarna drog av henne ! trosan. Kurt viskade hest åt Helen att lyfta på rumpan. Helen vart bortom sig av kåthet nu och lyfte på rumpan som i trans. Gösta drog sakta ner hennes spetstrosa. Jag tog fram min kuk och började sakta runka.

Tjejen på filmen blev grundligt pullad av en av männen medans hon kysste den andra. Kurt började med höger hand att fingerpulla Helen ljudligt Gösta drog åt sig hennes mun och kysste henne. Helen stönade kraftigt i Göstas mun. föraren av bilen körde in på en skogsväg och alla hamnade utanför bilen.

Två av männen drog av sig sina kläder och ställde sig framför tjejen med vajande kukar. Hon gick ner på knä och sög in den ena kuken i munnen. Helen darrade och stönade. Gösta knäppte upp sina byxor och plockade fram en stor ådrig hård kuk. Han runkade den lätt och Helens blick var som fastnaglad vid den. Kurt fortsatte att pulla hennes fitta. Gösta tittade på mig och flinade och sa. – Har du sett din flickvän suga gubbkuk någon gång?

Jag satt som ett fån och runkade min stenhårda kuk och skakade på huvudet. Gösta tog ett kraftigt tag om Helens nacke och tryckte ner läpparna mot sin grova kuk. – Nu ska du vara en duktig kåtslyna och suga skönt.

Helen stönade och sög in ollonet i sin mun. Kurt reste på sig och klädde snabbt av sig alla kläderna. Hans kuk pekade rakt ut med ett skinnfritt ollon och en stor kladdig droppe på toppen. Han gick fram till Helens ansikte och sa åt henne att suga honom också. Helen tittade upp och Kurt tryckte in kuken mellan hennes läppar. Hon sög deras kukar om vartannat, Kurt fortsatte att pulla hennes blöta mus. Kurt drog av henne skjortan så hon blev helt naken. Gösta hade också fått av sig kläderna så att alla tre var nakna. Kurt satte sig i soffan och drog enkelt ner Helen över sig och meden han pullade hennes fitta så tryckte han in sin kuk och hon började rida honom.

Helen skrek rakt ut -åhhhhhhhhhhhhhh jaaaaaaa, knullaaaaaaaaaa. Gösta bytte sida så att jag kunde se allt. Han började massera hennes bröst. Kysste hennes vidöppna mun. Helen skrek ut på nytt, aahhh jag kommer…. knulla mig…… Jag ställde mig upp och fick av mig alla kläderna och sprutade en jättesats rakt över golvet.

Kurt pumpade sin kuk in och ut i min flickväns fitta samtidigt som han pullade hennes klitoris. Helen flackade med blicken och stönade rakt ut. Hennes kropp skakade och orgasmen drog genom hennes kropp. Gösta tryckte då in sin kuk i hennes mun och började munknulla henne. Både Kurt och Gösta juckade i varsitt kåthål. Gösta stönade och drog ut sin kuk.

Sedan sprutade han hela satsen rakt i ansiktet på min flickvän. Helen gapade och stönade. Gösta t! ryckte in sin spermakladdiga kuk i hennes mun och hon fortsatte suga. Min kuk hade inte slaknat och jag runkade återigen med snabba drag. Kurt lyfte bort Helen och ställde sig framför henne och började knulla hennes mun.

Helen stönade och Gösta bearbetade hennes bröst. Kurt drog inte ut kuken när han kom utan tömde sin sats i hennes mun med ett avgrundsvrål. Sedan lade han henne på soffan med huvudet åt mitt håll. Kurt kröp på henne igen och började knulla henne i missionären.

Helen stönade med munnen full av hans varma sats. Kurt kysste henne medan han pumpade hennes fitta. Helen skrek ut sin orgasm på nytt med hela ansiktet inkletat med gubbarnas sperma. Efter några minuters intensivt knullande kom de i en gemensam orgasm och Kurt sprutade sin sats i hennes fitta.

Gubbarna kysste henne och smekte henne ömt över magen och låren. Gösta vinkade åt mig att komma fram. – Nu kan du knulla henne. Jag var dökåt och tryckte snabbt in min kuk i hennes såsiga fitta. Jag kysste henne! och hon besvarade min kyss.

Vi knullade intensivt samtidigt s! om våra tungor blandades med varandra och med gubbarnas sperma. Efter bara några minuters knullande drog jag ut min kuk och sprutade över hennes bröst. Sedan låg vi och kramades i en lång stund. Kurt och Gösta hade gått för att duscha. – Jag vet inte vad som hände, sa Helen plötsligt, det räckte med att de tog i mig så blev jag otroligt kåt.

Jag har aldrig känt så någonsin förut. – Mmm sade jag, det var oerhört läckert att se dig så kåt. Det gör jag gärna igen, sade jag med ett leende. Helen log sitt bredaste leende och kramade mig hårt. Gösta kom in i rummet och frågade om allt var bra. Vi log båda mot honom och nickade. Det blev en lång natt..

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *