Sexiga Annika

Jag ligger naken i min säng och sover, det är ganska varmt så jag har inget täcke i påslakanet och det har glidit av mig så att det bara täcker delar av min bak. Min vältränade kropp har fått en fin solbränna av dagar på stranden samt lättare träningslöpnings längs strandbrynet. Jag vrider mig lite i drömmen och stönar till lite…

Jag vaknar till av hundskall som hörs genom mitt fönster som jag låtit vara öppet. Jag öppnar ögonen och känner att jag är otroligt kåt, min kuk står som ett spett och jag kan inte låta bli att smeka den lite. Jag stönar lite vid beröringen och undrar vad det är jag drömt men kan inte riktigt komma ihåg vad det var för en dröm.

Sen börjar jag tänka på kvinnan jag sett på stranden igår, kanske var hon involverad i drömmen? Hon är nog några år äldre än jag och hade legat ensam ungefär 5 meter framför mig i riktning mot vattnet. Det var kvinnan som jag sett flyttat in i villan mitt emot, jag hade direkt tyckt att hon verkligen var snygg och sexig då jag sett henne. Igår på stranden hade hon haft en svart bikini med högt skuren underdel och en liten trekantsbikini som dolde hennes fasta bröst.

Jag hade inte kunnat låta bli att snegla på henne och hennes sexiga kropp. Hon verkade väldigt självsäker i sättet och hon vara med all säkerhet fullt medveten om hennes effekt på män. Vid några tillfällen hade hon kommit på mig med att snegla på henne, våra blickar hade mötts för någon bråkdel av en sekund innan jag vikit av med blicken. Jag kunde trots det inte låta bli att fortsätta att snegla på henne med jämna mellanrum och när hon smörjt in sig med solkräm hade hon gjort det på ett ganska retfullt och sätt. Hon hade med all säkerhet varit fullt medveten om att hon var iakttagen. Förmodligen gillade hon det av sättet hon smörjt in sig på att döma. När hon sedan vänt sig om hade hon återigen ertappat mig med att snegla på henne, hon hade vid det tillfället till och med gett mig ett snabbt leende som fått mitt hjärta att slå ett extra slag.

Jag låg kvar ett tag i sängen och tänkte på henne och funderade lite på vad jag skulle göra av denna lediga dag. Solen lyste genom fönstret så det skulle nog bli en fin dag idag också. Jag bestämde mig i alla fall för att börja dagen med en skön dusch för att sedan äta lite frukost och sedan ta en lättare löparrunda längs stranden. Kåtheten gjorde sig hela tiden påmind och jag fortsatte att smeka mig själv i duschen, kuken var stenhård och jag önskade att flickvännen inte åkt iväg på den där resan med sina tjejkompisar i förrgår. Tänk om jag haft henne här i duschen nu.

Jag tvålade in mig, rakade min pung och fortsatte sedan att smeka mig själv långsamt medan jag njöt av duschens stålar på min kropp. Jag bestämde mig för att inte smeka mig riktigt hela vägen och komma nu utan ville njuta av den nu sköna kåtheten ett tag till. När jag klev ur duschen så betraktade jag min nakna kropp i spegeln. Jag gillade vad jag såg, många års träning hade gjort min kropp ordentligt vältränad. Jag har alltid gillat att träna och att hålla mig i form och hade vid det här laget skaffat mig en muskulös överkropp, platt mage och en fin bak som jag fått mycket uppskattning för.

Efter en lite lättare frukost tog jag på mig mina löparskor och ett par shorts och stack iväg för att springa en runda längs stranden. När jag sprang längs stranden brukade jag tycka att det kändes skönt att springa utan tröja, dessutom var det ju inte fel att passa på att bättra på solbrännan tyckte jag.

När jag kom ut såg jag att kvinnan från stranden igår höll på att bära in en stor flyttkartong ur hennes bil som såg ganska tung ut.

– Hej, du har inte lust att hjälpa mig att bära in den här är du snäll, ropade hon över gatan och gjorde en gest mot flyttkartongen.

– Självklart kan jag hjälpa dig med det ropade jag tillbaka och gick över till henne.

Hon var klädd i ett par flip-flop sandaler och ett par högt skurna jeansshorts samt den svarta bikini-toppen från igår. Hon var verkligen en läckerbit och hon verkade gilla att klä sig på ett sätt som framhävde hennes sexiga kropp.

– Annika, sa hon med ett leende och räckte fram handen.

– Daniel, svarade jag och log tillbaka

Följ med här sa hon och plockade ur en mindre väska ur bilen. Jag tog den större kartongen och följde efter henne.

– Oj,oj, vilken bak hon har, tänkte jag

– Du kan ställa den där i hörnet, sa hon och pekade bort mot andra änden av rummet.

När jag ställt ner lådan så höll hon på att hälla upp ett glas vatten till sig.

– Vill du också ha ett glas, undrade hon.

– Tack, gärna svarade jag.

Hon hade även ett vackert ansikte, ganska hårda drag med ganska markerade kindknotor, fylliga läppar och ett par vackra mörka ögon, allt inramat av hennes bruna axellånga hår. Uppskattade henne till att vara några år över 30 gissade jag.

– Gillade du vad du såg igår, frågade hon plötsligt och log lite retfullt.

– Ehhh, va!? , fick jag ur mig men anade att hon syftade på mina alltför tydliga blickar på stranden igår.

– Ja, gillade du vad du såg igår på stranden, frågade hon igen och log bredare.

Hennes självsäkra blick och sätt gjorde mig lite osäker kände jag. Jag var inte van vid detta utan brukade känna att jag hade kontroll men Annika gjorde mig osäker och lite nervös. Jag hade så klart förstått att hon hade sett mina blickar igår men jag trodde verkligen inte att hon skulle kommentera det.

– Jo, ja, du är fin, svarade jag och försökte mig på ett leende som nog såg lite stelt ut.

– Du är fin du med, fin kropp, verkligen fin kropp! svarade hon med ett leende.

– Tack så mycket, svarade jag och försökte mig på ett lite ett mer naturligt leende denna gång.

-Ta av dig, sa hon plötsligt, denna gång utan att le.

– Ehhh..va? svarade jag förvånat.

-Du hörde, ta av dig skor och shortsen, fortsatte hon självsäkert utan att le. Förmodligen för att visa att hon inte skojade. Mitt hjärta slog hårt och jag kände mig nervös, osäker och liten trots att jag nog åtminstone var några centimeter längre än henne.

Äsch, var inte fånig nu tänkte jag för mig själv. Vad skulle kunna hända? Jag var hur som helst otroligt tänd på henne och skulle jag neka skulle jag kanske ångra mig bra länge efteråt.

– Ok, som du vill sa jag och försökte le igen men kände att det måste synas tydligt att jag var nervös.

Jag knöt upp mina skor och tog av mig dem och drog sedan av mig shortsen och stod framför henne i mina tajta boxerkalsonger.

Hennes blick betraktade mig hela tiden. Hennes blick kändes som den klädde av mig fullständigt och skulle nog kännas så även om jag varit fullt påklädd.

– Mmmmm…..bra!, sa hon och började gå mot mig.

Hon rörde sig runt mig och granskade mig.

– Fin bak sa hon och kände hennes hand mot tyget på mina kalsonger.

Hon tryckte sig närmare mig bakifrån och jag kunde nu känna hennes bröst mot min rygg. Min kuk reagerade direkt. Jag kände hur den växte snabbt och att den redan bultade under mina boxerkalsonger.

– Jag vill ha dig som min sexleksak idag, snygging. Jag vill att du lyder mig och gör precis som jag säger, Viskade hon i mitt öra samtidigt som jag kände hennes hand smeka min bak och vidare runt längs mitt lår och för att sedan lätt smeka mig över bulan i mina kalsonger.

Hennes närhet och beröringen av hennes hand gjorde mig en enormt kåt och jag hörde mig själv sucka lite då hennes hand rörde sig över min nu stenhårda kuk.

Mina tankar rusade i mitt huvud, vad ville hon göra? Skulle jag lyda henne!? Jag kände min kåthet växa tänkte att jag för allt i världen inte ville att hon skulle sluta.

– Jag lovar, svarade jag kort

-Bra, följ med här sa hon och knuffade mig lite framåt.

Jag följde henne in i vad som visade sig vara hennes sovrum. Hon vände mig mot sängen och sa till mig att gå ner på knä. Jag gjorde som hon sa. Bakom mig hörde jag henne öppna en låda i hennes nattduksbord. Hon satte sedan en svartögonbindel framför mina ögon som hon knöt åt bakom min nacke.

– Händerna på ryggen, sa hon kort och bestämt.

Jag tvekade lite men gjorde sedan som hon sa. Snabbt kände jag hur hon vant låste fast mina händer bakom min rygg med ett par handbojor.

Jag hade varit lite nervös och känt mig osäker på detta hela tiden men först nu sköljde en våg av rädsla genom min kropp. Förut hade jag trots allt hela tiden haft möjlighet att avbryta detta. I bakhuvudet hade jag ju hela tiden vetat att jag kunde övermanna henne om jag verkligen skulle vilja men nu var helt plötsligt situationen en annan! Känslan av att vara helt i denna främmande kvinnas våld gjorde mig lite rädd, samtidigt kände jag att just känslan av att hon hade kontrollen och dominerade mig tände mig. Rädslan fick inte min kuk att bulta mindre i mina kalsonger.

Hon stod kvar bakom mig och smekte min överkropp lite, varenda beröring från kändes som att den fick min kropp att skrika…..”ta på min kuk, smek mig, sug mig, knulla mig”….

Hon smekte min överkropp och rev mig plötsligt ganska hårt över bröstet med hennes långa naglar….

Det gjorde lite ont och jag stönade till lite dels på grund av smärtan men även på grund av min kåthet. Hon tog tag i mitt hår och drog mitt huvud bakåt, jag kände hennes läppar kyssa mig fortfarande medan hon höll ett stadig tag i mitt hår så att mitt huvud pressades bakåt. Hennes tunga lekte i mun och jag besvarade kyssen så gott jag kunde i den obekväma ställningen där jag stod på knä och med mitt huvud böjt bakåt.

Hon kysste och nafsade lite längs min hals och släppte sedan taget om mitt hår. Jag hörde hur hon tog ett par steg runt mig hur hos ställde sig framför mig. Ögonbindeln gjorde att jag inte kunde se någonting och jag var osäker på vad hon tänkte göra härnäst. Jag kände sedan hennes hand smeka mitt lår och vidare upp över min kuk som hon plötsligt klämde åt runt genom tyget på mina kalsonger. Jag stönade till högt, känslan att känna hennes hand runt min kuk fick mig nästan att se stjärnor. Jag tror inte jag varit så kåt någon gång.

Plötsligt tog hon tag i mina kalsonger och drog ner dem till knäna. Sen tog hon tag om min nacke och kysste mig igen. Hon hade tydligen också ställt sig på knä framför mig, hon pressade sig emot mig i kyssen och min kuk pressades mot hennes mage och hennes bröst pressades mot min överkropp. Hon hade tydligen tagit av sig sin bikini-topp!!! Åhhh…vad jag önskade att jag kunde se få se och ta på hennes bröst…. Den här kvinnan gjorde mig galen av kåthet, jag kände mig helt försvarslös mot henne och det kändes som att jag var helt och hållet hennes. Jag skulle göra allt för henne och kände hur jag bara vill behaga henne!

Då ringde plötsligt ringklockan.

– Vi får tydligen besök, hörde jag henne säga innan hon gick iväg.

Jag greps av panik! Hon tänkte väl ändå inte släppa in någon nu när jag stod på knä naken, fängslad, med ögonbindel och med kuken rätt ut!?!

Jag hörde att hon öppnade dörren och pratade lite med någon men kunde inte höra vad de sa, däremot så uppfattade jag att det var en kvinnoröst hon pratade med.

– Skicka iväg henne nu!! Tänkte jag nervöst.

Plötsligt hörde jag hur stegen närmade sig!! Jag stelnade till.

-Det här är Daniel, hörde jag Annika fnittra lite när hon kom in i rummet igen.

– Ooohh, vilken godbit! Svarade den andra kvinnan och fnittrade lite hon med.

– Ställ dig upp! Det var Annikas röst.

Jag krånglade mig med lite besvär upp på fötter. Det kändes som om mina ben skakade lite av nervositet och upphetsning. Detta var förödmjukande och Annika utnyttjade verkligen min underlägsna situation men jag märkte att jag tände oerhört på att vara utlämnad och hjälplös samt av känslan av att bli utnyttjad av denna sexiga kvinna.

Kvinnorna gick fram till mig, jag kände hur den ena kvinnan ställde sig bakom mig och hur hennes händer smekte min bak och överkropp. Den andra kvinnan ställde sig framför mig och masserade min nyrakade pung lite med handen innan hon tog ett fast tag rund min stenhårda kuk. Jag stönade till av upphetsning och njutning.

Det måste vara den nyanlända kvinnan som stod bakom mig tänkte jag när jag kände hennes bröst mot min rygg. Hon hade tagit av sig vad hon haft på sig och runkade sakta min kuk med armarna runt mig. Hennes bröst kändes som om de inte var lika fast som Annikas men kändes betydligt större.

– Nej, dags för dig att göra lite nytta, sötnos! Gå ner på knä igen… , det var Annikas röst.

Jag gjorde som hon ville och kände till min besvikelse att händerna avslutade den sköna behandlingen av min kuk. Jag hörde hur de flyttade på sig.

– Mmmm….ska bli skönt att få känna hans tunga i min fitta, det var den andra kvinnans röst. Hon befanns sig framför mig nU.

Annika tog tag i mitt huvud och pressade det framåt. Den andra kvinnan hade lagt sig på sängkanten med vitt särade ben. Annikas pressade mitt huvud ganska hårt mot den andra kvinnans plaskvåta fitta. Det gick nästan runt i huvudet på mig av kåthet, doftten och smaken av fitta har alltid fått mig ordentligt kåt och jag älskade att slicka och höra en kvinna njuta, det eggade mig enormt. Känslan att bli tvingad att slicka gjorde den känslan även starkare.

Annika pressade mitt ansikte hårt mot hennes fitta så jag hade svårt att slicka henne. Jag hade hennes fittsafter över hela mitt ansikte när hon till slut släppte efter lite grann. Jag lät min tunga leka lite längs hennes blöta fitta några gånger innan jag koncentrerade mig på hennes svullna klitta. Hon stönade högt när jag slickade henne och jag kände hur hon tog tag i mitt hår i ett fast grepp. Annika släppte taget runt mitt huvud och började smeka min pung och kuk men bara lite retfullt. Hon tog plötsligt ett hårdare tag runt min pung och klämde till lite. Jag stönade till av blandat smärta och njutning och kände på nytt hur kåtheten fick det att snurra lite i huvudet.

– Bäst du slickar ordentligt och gör henne nöjd, snygging! Hörde jag Annika säga och kramade på nytt om min pung lite hårdare.

Jag slickade som besatt och kände att kvinnan på sängen också smekte sig själv lite samtidigt, hon stönade högt och vred sig vilt, hon var nära nu… Hon kom kraftigt och hennes fittsafter rann över mitt ansikte, hon klämde ihop sina lår kring mitt ansikte och pressade mitt huvud mot hennes fitta hårt genom att dra i mitt hår. Jag hade svårt att få luft där hon låg och skakade i en kraftig orgasm i något som förmodligen kändes som en evighet i mitt trängda läge.

Hon hann precis sära på låren och släppa taget om mitt hår när jag hörde Annikas röst igen.

– Nu vill jag knulla honom och känna hans kuk långt upp i mig.

Annika knuffade mig sen bakåt så att jag låg på rygg. Handbojorna på min rygg gjorde det först otroligt obekvämt men jag hittade snabbt ett sätt att få dem att i alla fall inte göra ont. Händerna hamnade ungefär under min bak och gjorde så att jag låg lite svankad med kuken högt upp i vädret.

Jag kände hur Annika tog tag runt min kuk och grenslade den, hon sjönk ner till roten på den direkt och jag stönade till högt av njutning. Ahhhh…., vilken känsla att äntligen få känna min kuk i hennes fitta!!! Hon rev mig på bröstet och kysste mig om vartannat medan hon red mig vilt.

Jag kände hur den andra kvinnan satte sig på mitt bröst mot Annika, jag kände hennes våta fitta mot mitt bröst…

– Ja, sug och smek mina bröst stönade Annika.

Sög och smekte den andra kvinnan på Annikas bröst!?!? Tanken på det fick min utlösning att närma sig fort. Jag svor i tankarna över min ögonbindel, jag älskade som de flesta killar att se två tjejer smeka varandra.

Jag hörde hur de smekte och kysste varandra medan Annika fortsatte att knulla mig.

– Åhhhh…ja, smek min klitta…åhh sååå skönt!! Stönade Annika högt.

Den andra kvinnan smekte tydligen Annika medan hon red min kuk. Jag kände hur jag skulle komma vilken sekund som helst men kämpade för att hålla emot så länge det bara gick, varenda muskel i min kropp spändes men njutningen var för stor för att klara av.

Jag hörde hur Annika kom över min kuk i samma stund som jag sprutade kraftigt. Det kändes som jag aldrig skulle sluta spruta och hela min kropp skakade när all uppdämd kåthet som byggts upp ända sen imorse och av dessa två kvinnors långa lek fick utlopp.

När jag slutligen samlade mig spred sig en välbehaglig tillfredställelse i hela min kropp som för stunden kändes helt matt och orkeslös. Den okända kvinnas reste sig från mitt böst och jag kände hur Annika med min kuk fortfarande i henne lutade sig fram mot mig och viskade.

– Tro inte att vi är klara med dig på långa vägar, snygging….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *