Nu satt jag där

Ett kraftigt ryck i halsbandet fick mig att börja gå framåt. Jag hörde hur en dörr öppnades och jag leddes in i ett annat rum. Det var ett väldigt sorl i rummet. Det var flera personer i rummet, hu så hemskt men samtidigt härligt, vad skulle hända härnäst tro.

När jag satt där i bussen kände jag hur folket i bussen såg på mig. Inte undra på det. Där satt jag klädd i en vanlig skjorta, ett par vanliga byxor och under det ett par svarta strumpbyxor och mina högklackade vita pumps. Skorna lyste verkligen mot dom svarta strumporna och det var dom som folket i bussen tittade på. Hur hade jag nu hamnat här i den smått pinsamma situationen?

Jag hade fått ett e-mail, där en kille berättade att han varit inne på min hemsida och att han gärna ville träffa mig. Det hade blivit en hel del skrivande och nu var det alltså dags för ett möte med denna kille. Han hade bestämt att vi skulle träffas i en lägenhet, jag skulle ta bussen dit och jag skulle ha ett par svarta strumpbyxor på mig. Jag skulle också ha dom vita pumpsen som finns med på ett par av mina bilder.
Så nu satt jag där i bussen och kände hur alla tittade och hur min puls bara ökade. Vad skulle komma att hända under den kommande kvällen? Frågetecknen var många, men jag skulle snart få svar.
Bussen stannade och jag klev av och började leta efter 52B, som var husnumret. Som tur var mötte jag inte någon men jag tyckte att klapprandet från klackarna hördes över hela kvarteret. Väl framme vid 52B gick jag upp två trappor. Där stod jag nu utanför dörren som det stod ”Nilsson” på. Skulle jag ringa på eller skulle jag gå tillbaka. Ett djupt andetag sedan ringde jag på. Jag hörde steg på andra sidan dörren och en barsk röst som sa ”Vem är det?”. Jag svarade att det var Simon. Det dröjde en liten stund, sedan öppnades dörren och den barska rösten sa ” Kom in, stäng dörren bakom dig och gå två steg in i hallen och stanna där”.
Jag gjorde som han sa och stod nu mitt i hallen, men såg inte till någon än.

”Ta av dig skjortan och byxorna” kommenderade rösten. Jag vågade ingenting annat än att göra som han sa.
”Händerna bakom ryggen”, jag lydde. Nu gick allting väldigt snabbt. Ett snöre virades runt mina handleder och drogs åt. Ännu ett snöre virades rund mina armbågar och även det drogs åt. En ögonbindel satts för mina ögon och en balgag stoppades in i min mun och även den drogs åt hårt bak i nacken. Nu kände jag att något även placerades runt min hals, ett brett läderhalsband. Nu var jag totalt hjälplös och helt i händerna på en kille som jag inte ens hade sett.

Ett kraftigt ryck i halsbandet fick mig att börja gå framåt. Jag hörde hur en dörr öppnades och jag leddes in i ett annat rum. Det var ett väldigt sorl i rummet. Det var flera personer i rummet, hu så hemskt men samtidigt härligt, vad skulle hända härnäst tro.
Jag stod still och jag antar att alla i rummet tittade på mig. Jag kunde höra rösterna säga
”Är det kvällens leksak”, ”Hur länge får vi hålla på med honom”, ”Hur stygga får vi vara”.
Jag hörde något vina till i luften, sedan kände jag en oerhörd smärta i skinkorna. Dom piskade mig och jag kommer inte undan. Jag ser inte varifrån piskrappen kommer. Ett vinande till och smärtan. Efter ca 20 – 25 rapp kände jag mig knäsvag. Då ryckte det till i halsbandet igen och jag fick gå ett par steg. Någon tog tag i mina ben och särade på dom. Vart och ett av mina ben bands fast vid något som jag kan tänka mig var bordsben. Ett ben i varje. Sedan drogs jag framåt och nedåt i halsbandet. Nu låg jag på bordet med benen brett isär.

”Nu ska vi ha roligt” hörde jag rösterna i rummet säga. Vi ska sätta på honom minst tre gånger per man. Jag tog ett djupt andetag och ångrade i den stunden att jag hade ringt på dörren. Jag borde gått istället. Jag han inte tänka tanken färdigt förrän första man var på väg in i mig i baken. Åh, vad ont det gjorde, men åh vad skönt. Efter åttonde påsättningen började jag känna mig utsliten därbak. Då sa en av rösterna ”Nu måste vi ha lite öl”.
Jag hörde hur personerna runt mig gick och satt sig, men så sa en röst ”Vi måste ju hålla leksaken varm under tiden”, samtidigt som han körde in någonting i min bak. Det var en stor dildo med vibrator.
Nu låg jag där med en väldig dildo i min svidande bak. Vibrationerna kändes i hela kroppen och jag hade bara att ligga där och vänta på nästa lek.
Jag hörde hur det öppnades och dracks en hel del öl och jag började få lite långtråkigt där på bordet. Då …..

Dildon togs ur med ett ryck och något stort kallt stoppades i mig istället. Det verkade vara en dildo av metall. Något kallt fördes också över min penis och träddes på ända in. Det kändes som en metallring av något slag. Så hörde jag rösterna igen: ”Hur mycket ska vi ge honom tycker ni? Räcker 25?. Och så tar vi väll tre gånger som vi brukar”. Jag företog ingenting, men det skulle jag snart göra.
-OK, då kör vi sa rösten. Samtidigt kände jag hur det exploderade i min penis och min bak. Dom hade kopplat på ström på metallgrejerna som jag hade. Hela jag skakade och slet i snörena som jag var bunden med. Jag försökte skrika men fick bara fram ett svagt stön genom ballgagen.

Efter en stund stängdes strömmen av och jag var helt slut. Jaha, sa rösten, det var en gång det.Sedan slogs strömmen på igen och skakningarna fortsatte. Efter tredje gången var jag utpumpad och ville inget hellre än att bli fri och få komma därifrån.Dildon i min bak drogs ut med ett ryck och ringen runt min penis togs också bort. Åh, så skönt ingen mer ström tänkte jag.
”Nu behöver han vädras” sa ytterligare en röst. Jag lossades från bordet jag varit utfläkt på och med ett ryck i halsbandet började jag att gå. Men jag fick gå väldigt bredbent. Det sved både i min penis och framförallt i min bak.
Jag hörde hur en dörr öppnades och ljud utifrån hördes. Det var balkongdörren som någon hade öppnat. Skulle jag stå ute på en balkong klädd och bunden så här!? Jag stannade och innan personen gick in igen satt han fast klädnypor i mina bröstvårtor. Det sved till rejält. Inte nog med det, dom band ett snöre runt mina anklar och ett snöre runt mina knän. Nu stod jag där och kunde inte röra mig alls. Efter det började dom leka med min penis. Efter bara en kort stund skälvde jag i hela kroppen och med ett stönande gick det för mig. Jag var så nära att trilla omkull men lyckades precis hålla mig på benen. Så stängdes dörren bakom mig och där stod jag nu. Vad skulle jag göra, jag kom inte loss, snörena runt mina handleder och armbågar var så hårt åtdragna så det gick inte att komma loss. Jag kunde inte ropa för ballgagen var också hårt åtdragen. Det kom bara fram ett svagt stönande om jag försökte ropa. Det var bara att stå still och invänta nästa lek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *