Kvällen med Stefan

Innan den dagen hade jag aldrig betraktat mig själv som homosexuell. Jag gör det fortfarande inte. Men ändå…jag kan inte neka till att den där kvällen med Stefan var riktigt skön.

Jag hade chattat med honom på internet. Han utgav sig först för att vara kvinna och 32 år. Vi hade cybersex vid två olika tillfällen innan han erkände att han lurat mig. Han var kille och han var 22 år, precis som jag. Först blev jag förbannad och kallade honom både det ena och det andra, men efter ett tag godtog jag ändå hans ursäkt.
Han berättade för mig att han var bisexuell och att han länge drömt om att få vara med en annan kille, och jag kunde inte annat än beundra hans mod. Att öppna sig så för mig, en främling…
Han hade blivit så upphetsad vid tanken av att jag suttit och runkat till vad han skrev att han inte kunde annat än att berätta för mig.

Efter ungefär en månad hade vi blivit vänner, Stefan och jag. Vi pratade mycket via nätet och en kväll frågade han om han inte kunde få komma och hälsa på mig. Bara för att vi skulle träffas en enda gång. Han bodde nära 40 mil ifrån mig, men jag tyckte att om han var beredd att åka så långt, bara för att få träffa mig, så hade jag inte varit speciellt snäll om jag nekat…

Lördagen samma vecka kom han. Jag hämtade honom vid tåget och vi åkte hem till mig. På vägen köpte vi pizza, vi orkade inte ge oss på att laga mat själva…
Efter maten började dock samtalsämnena ta slut, och jag kände att situationen var lite påfrestande så jag föreslog att vi skulle se en film.
”Porrfilm?” undrade med ett leende.
Vi hade faktiskt nämnt det under våra chattar, att vi skulle se porrfilm ihop nån gång, men jag hade glömt bort det och inte hyrt någon.
”Jag…eeh…jag har ingen” sa jag och kände mig lite dum.
”Inga problem!” sa Stefan och sträckte sig efter sin ryggsäck. ”Jag har med mig”
Han gav mig ett band som jag satte i videon. Jag hade inte sett mer än tre-fyra filmer innan den kvällen, och ingen av dem hade varit speciellt bra. Men den här var perfekt i min smak, och snart hade min kuk växt till sig ordentligt. Mina jeans dolde det till viss del, men Stefan såg det tydligt.
”Den är bra, va?” undrade han.
Jag nickade medhållande och kände hur min kuk verkligen inte ville vara instängd!

Efter ungefär halva filmen vände sig Stefan mot mig.
”Du…Johan” började han försiktigt.
Jag tittade mot honom och kände väl på mig vad det var han ville.
”Får jag…?” Han pekade mot min kuk.
Jag kände mig väldigt kluven. Skulle jag hålla på mina gamla principer, eller skulle jag prova på något helt nytt? Skulle jag neka eller skulle jag ge min vän den tillfredsställelse han ville ha, bara genom att låta honom smeka mig?
Jag nickade och lutade mig ännu längre tillbaka i soffan. Stefan såg lyckligt på mig.

Han satt på min högra sida, och med sin vänstra hand greppade han försiktigt om mitt paket och klämde om pungen med fingrarna. Jag knäppte upp byxorna och drog ner dem en bit. Han kände sig fram längs mitt skaft och min pung, genom kalsongerna. Ögonen lyste på honom, detta var en dröm som höll på att uppfyllas för honom och jag kände hur jag själv blev glad över att se min vän få göra det han drömt om. Han började sakta och lite trevande dra ner mina kalsonger medan han tittade på mig. Jag nickade och tecknade åt honom att det var okej. Han satte sig närmre mig och vände sig mot mig. Jag drog av mig jeansen helt och Stefan drog av mig kalsongerna. Sedan klädde han av sig själv och jag drog av mig min t-shirt. Han började runka min kuk försiktigt, och han gjorde det bra! Det märktes att han visste hur man skulle göra för att det skulle vara skönt! Min kuk hårdnade rejält och när jag tittade på hans kuk så såg jag att den var lika hård som min. Jag kunde inte låta bli…

Min hand greppade tag om hans kuk samtidigt som han började massera mitt ollon. Han tittade upp mot mig och log. Sedan vred jag mig också så att vi satt rakt emot varandra och runkade. Han ställde sig på knä framför mig och jag gjorde likadant. Sen gned vi våra hårda kukar emot varandra, ollon mot ollon och det var, till min stora förvåning, en riktigt skön känsla. Filmen hade jag nästan glömt bort, den var nu bara nåt som flimrade i ögonvrån.
Så gick Stefan ner i sittande ställning igen och slog sina händer runt mitt kukskaft. De första ofärgade dropparna hade börjat tränga fram på ollonet och hans tunga började sakta slicka det rent. Han gav mig en kort blick, som för att få bekräftelse, innan han lät sina läppar glida över min kuk. Han blundade och lät sin tunga massera undersidan av mitt skaft, upp på ollonet i en masserande rörelse, ner över skaftet igen, ända ner till roten. Det var första gången han sög på en kuk, och han gjorde det bättre än någon tjej gjort på mig tidigare!

Jag började andas tyngre, jag kände att jag nog kunde få orgasm ikväll…
Stefans händer började smeka mina skinkor medan han alltjämt sög och jag smekte sakta hans axlar.
Så tog han ut kuken för ett ögonblick och ändrade sittställning för att få det mer bekvämt. Jag lät då mina händer övergå från att smeka hans axlar till att med en lätt tryckning lägga honom på rygg. Han tittade storögt på mig.
”Du är också värd att få det skönt” sa jag och leendet jag fick till svar sade allt!
Under ett ögonblick undrade jag vad jag egentligen höll på med, men jag övervann mitt plötsliga anfall av ånger.

Jag lät mina läppar omsluta hans ollon och tänkte ”Jaså, det är SÅ det smakar!” innan jag gav honom samma behandling som han nyss gett mig. Jag gick till och med ett steg längre och bet till lätt om hans ollon när min tunga masserat det. Han stönade till och viskade mitt namn.
”Johan…fan…du är fantastisk!”.
Han flämtade efter andan och jag började känna hur hans kuk pulserade lätt. Jag sög och runkade honom och hans flämtanden och stön tilltog i styrka.Han låg fortfarande på rygg, jag smekte hans lår och sög och slickade på hans kuk tills hans orgasm skakade hela hans kropp.
Jag ryggade till och fick en stråle av hans varma sperma rakt i ansiktet. Resten hamnade på hans mage.
”Aaahhh……åååh….Jooohan….du kommer till himlen för det här!”
Jag torkade mig i ansiktet med en servett och han torkade ren sig själv. Sen tittade han på mig igen.
”Du kom aldrig va?” frågade han.
Jag skakade på huvudet.
”Det gör inget” sa jag.
”Klart att du också ska få komma!” sa han och ställde sig på knä framför mig i soffan.
Jag satte mig på kanten med särade ben. Min kuk var fortfarande lite hård.

Stefan började med att slicka på den och runkade den sakta. Det tog inte lång tid förrän den var stenhård igen!
Han sög den på samma underbara sätt som han gjort tidigare, och även han bet lite lätt i ollonet ibland. Hans ena hand masserade min pung och jag råkade titta mot TV’n. Just då var det en tjej som sög av en kille i filmen och jag hann tänka ”Hon kan säkert inte lika bra…” innan min orgasm kom över mig som en tidvattenvåg. Min sperma sprutade in i Stefans mun, min kropp ryckte till och närmast juckade mot hans huvud när det pulserade ut ur min kuk.
Stefan hann svälja en hel del, men lite av den vita vätskan kom ändå att rinna nerför mitt kukskaft.

Dagen därpå åkte Stefan hem igen, och vi har inte träffats sedan dess.
Men vi pratar ofta om vår kväll när vi chattar på nätet, och kanske vi gör om det nån gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *