I dansens vilda svängar

Var det bara jag, eller fick jag ovanligt många uppskattande blickar ikväll? Hade inte dörrvakten tittat lite extra på mig istället för att kolla mitt leg? Om det var så att folk tittade lite extra på mig ikväll, så kunde jag förstå varför. Jag hade verkligen satsat på att se så bra ut som möjligt ikväll. Håret var uppsatt i en läcker frisyr, jag hade alldeles lagom mycket smink på mig och framför allt så var jag klädd i en vit, kortkort klänning som smet åt på rätt ställen men ändå hade ganska lös kjol. Jag kände mig så oerhört sexig att jag nästan vibrerade i hela kroppen när jag gick bort till baren och beställde en drink. Jag vred på mig på den höga barstolen och såg ut över havet av människor på dansgolvet.

Det var en typisk nattklubb med dämpat ljus, tillfälligt starka neonljus och fullsmockat med unga, vackra människor. Luften vibrerade av vitalitet och sprudlande glädje, men där fanns även en stark underton av sex och erotik.

I baren satt flera andra tjejer, som kämpade hårt för att hålla de många beundrarna på avstånd. Jag fnissade lite grann åt dem och tyckte synd om killarna, som ju faktiskt bara försökte få lite kontakt. Att tjejer alltid ska vara så pryda. I alla fall utåt. Jag vet att alla mina väninnor, trots att de är pryda oskulder på ytan, är riktiga vildkattor i sängen. Våra samtal handlar allt som oftast om sex, och vad de har att berätta för mig skulle chockera vem som helst. Men jag är den enda av dem som vågar stå för min egen sexualitet och visar den även utåt. Jag försöker alltid utstråla sex och älskar när okända män oblygt stirrar på min välsvarvade kropp.

Det var därför jag var här ikväll. Vanligtvis skulle det aldrig falla mig in att gå ensam på nattklubb, men ikväll var jag ute efter sex. Hela mitt underliv krävde en grov kuk att pumpa musten ur i natt, och en vilket ställe är väl bättre att finna en sådan på än en nattklubb?

Länge satt jag och bara såg ut över folkmassan, såg en hel sexiga tjejer och trots att det var lockande så var det ändå en kuk jag ville ha i natt. Så plötsligt mötte jag ett par mörka ögon som såg rakt in i mina. Hur länge hade han suttit där egentligen? Det kändes som om han hade betraktat mig under hela min vistelse där. Normalt hade den tanken gjort mig illa till mods, men i mitt uppkåtade tillstånd var tanken bara eggande.

Mannen satt vid ett bord lite längre bort. Det var ganska mycket folk i vägen, men det såg ut som om han var ensam. Trots allt förvirrande neonljus kunde jag se att han hade mörkt hår i en lagom rufsig frisyr och att han var klädd i lediga partykläder. Hans anletsdrag och speciellt blicken vittnade om erfarenhet men ungdom, och jag kunde inte riktigt avgöra hur gammal han var.

Jag vred mig ännu lite till på min barstol, så att jag helt var vänd mot honom. Jag smuttade lite på min drink utan att släppa vår ögonkontakt. I mitt cocktailglas låg ett par isbitar. Jag fångade en av dem mellan mina fingrar och slöt mina rödmålade läppar om den. Fortfarande med ett fast fingergrepp om den sög jag mjukt på den och lät till och med tungan sticka ut och virvla ett par varv runt den. Jag hade fortfarande ögonkontakt med munnen och kände tydligt hur vätan började sprida sig i underlivet när jag såg hur tydligt påverkad han blev av min förförelselek. Jag förde isbiten mot min djupa urringning och lät svalkan glida över mitt bröst och en bit ner i urringningen. Jag sträckte på nacken och svalkade även min långa hals och lite bakom örat. Sedan förde jag isbiten till munnen igen och sög på den så att den långsamt smälte i min mun.

Mannen vred på sig i sin stol, bytte ställning om och om igen och jag tyckte mig till och med kunna skymta ett par svettdroppar på hans panna. Jag log förföriskt mot honom, nöjd med vad jag lyckats åstadkomma med en endaste isbit och tänkte för mig själv ”Vänta du bara!”.

Jag särade en aning på mina ben, skrevade inför denna okända man och såg girigt på honom då hans blick följde mina ben från foten, upp över vaden, stannade upp en stund vid knäet och fortsatte vidare upp över låret och… Nu visste jag att han såg det. Jag hade inga trosor på mig. Min rakade fitta, glänsande av kåtsafter, låg blottad inför främlingens blick. Hans ansiktsuttrycket ändrades så drastiskt att jag nästan skrattade högt. Oskyld beundran förbyttes på en tiondels sekund till förvåning och kåthet. Han bara stirrade en stund, sedan såg han upp i mina ögon och såg nästan barnsligt lycklig ut.

Jag drack upp det sista som fanns kvar av min drink och gick ut på dansgolvet. Jag hängav mig åt musiken, utan att för den sakens skull glömma bort att det var för främlingen jag dansade. Varje rörelse gjorde jag för hans skull, väl medveten om hur sexig jag var när jag rörde mina kvinnliga former i takt till musiken. Då och då såg jag åt hans håll och konstaterade nöjt att jag nu lämnat ett bestående intryck på honom – han kunde inte släppa mig med blicken. Jag började alltmer dansa vänd mot honom och höll hans blick fastnaglad som om mitt liv hängde på att vi skulle behålla ögonkontakt.

Hans följde mina rörelser med blicken, mina höfter som roterade och mina bröst som gungade svagt när jag rörde på mig. Så lyfte han blicken och såg på mig med en bestämdhet som genast satte fart på mina fittsafter igen. Han reste sig beslutsamt från sin plats vid bordet och gick målmedvetet fram till mig. Han var inte skrämmande på något sätt, bara bestämd och väldigt, väldigt kåt. Det märktes att han nu bestämt sig för att inte låta det här tillfället passera. Hans blick blev allt intensivare ju närmare han kom och jag kände plötsligt att jag inte hade övertaget längre. Nu var det han som bestämde, och jag lät honom ta mig i sina armar och pressa sin hårda manskropp mot mig. Hans stela lem trycktes upp mot min mage och jag gnuggade mig lojt mot den. Vi behöll ögonkontakt då hans händer girigt undersök varje millimeter av min kropp, tills han ville ha mer och började känna sig för under min kjol.

Jag kände att mitt sekret rann nerför mina lår, och jag fantiserade plötsligt om att andra män i närheten skulle se det och komma fram och slicka bort det. Men där fanns bara han och vi möttes i en het och intensiv kyss. Hans tunga var krävande och hans händer var precis lika ivriga att få mer. Jag smekte honom över axlarna och ner över hans vältränade bringa, skyndade förbi naveln och lekte med fingret i hans byxlinning en sekund eller två. Sedan kupade jag min hand över hans kuk och jag kände hur han pulserade i min handflata. Han stönade högt i mitt öra och böjde på nacken för att kunna kyssa mig på halsen. Vi rörde oss hela tiden i takt till musiken och eftersom det var så trångt på dansgolvet så var det ingen som kunde ana att vi inte bara dansade.

Hans händer hade nu hittat min nakna rumpa och höll ett fast grepp om varsin skinka. När jag började gnugga min hand upp och ner längs hans kukskaft utanpå byxorna förde han sin ena hand fram längs min höft och in mellan mina lår. Hans fingertoppar var först försiktiga och trevande, smekte svagt mina innanlår och min ljumske. Sedan lade han hela handflatan över min mus och jag stönade till mot hans bröst. Han kände med ett finger mot öppningen och blev väl antagligen helt nedsmetad av safter. Jag vred mig över hans fingrar och han styrde in dem i mig. Jag roterade min höfter och nästan hoppade över hans hand för att försöka få hans fingrar så långt in i mig som möjligt. Samtidigt lyckades jag dra ner hans gylf och fick fram hans kuk ur byxorna. Den sprätta upp mot magen och jag såg till att hålla mig nära honom så att ingen skulle råka slänga en blick på oss och se…

Jag ville knulla nu, och det väste jag upphetsat i hans öra innan jag vände på mig så att jag stod med ryggen mot honom. Jag svankade och lät honom föra in sin grova kuk i min värkande fitta och när den väl var inne började jag rotera med höfterna och i övrigt röra min kropp så att det såg ut som om vi bara dansade.

Hans kuk var gudomlig. Den fyllde upp mig så enormt och den nästan var för stor, och jag njöt av hans händer som smekte min kropp medan jag rörde mig upp och ner över hans kropp.

Snart slank hans kuk ur mig och jag passade på att vända på mig igen. Jag lindade ett ben om hans höfter och på det sättet knullade vi vidare, medan det för alla andra såg ut som om vi bara dansade – men kanske lite väl närgånget. Vi hade en intensiv ögonkontakt och flera passionerade kyssar och jag kände snart hur jag började närma mig höjdpunkten. Jag tror han såg det i mina ögon, för plötsligt fick han det där bestämda ansiktsuttrycket igen – han skulle minsann se till att jag kom, och att han kom samtidigt! Han fortsatte knulla mig hårt och besinningslöst, som vore vi två kaniner som inte haft sex på år och dar. Jag kände de välbekanta susningarna i underlivet, som spred sig upp för min ryggrad och ut i alla mina lemmar. Jag skakade i hela kroppen, som en lång, utdragen rysning, och såg djupt in i hans ögon för att få se honom när han nådde samma tillstånd som jag befann mig i. Han kom dit bara sekunden senare och hans underliv darrade och skakade okontrollerat när jag kände hur han pumpade kaskader av het sperma i mig. Våra safter blandades och rann ut över mina ben. Jag gav honom en kyss och såg på honom med tacksamhet och fortfarande kåthet. Han hade dragit sig ur mig och gav mig nu en sista kyss på kinden och ett bländande leende innan han vände sig om och gick ifrån mig.

Jag såg efter honom och gick sedan tillbaka till baren och satte mig. Beställde in en ny drink och såg ut över folkmassan återigen. Vem skulle bli mitt nästa offer…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *