Hämnden

Jag hade precis ställt ifrån mig en låda med grejor när jag hörde en välbekant stämma skrika och gapa på tyska. Jag behövde inte fundera speciellt länge för att förstå vem som var igång. Jag och två kompisar jobbade för tillfället på ett bygge i Tyskland där vi senaste 4 månaderna haft en ny byggbas som skulle se till att allt gick enligt planerna. Klaus som han hette var 24 år och nyexaminerad och det här var hans första jobb som bas. Ett uppdrag som han tyckte sig sköta med glans trots att det varit nära att utbryta slagsmål ett antal gånger sista månaden. Som svenskar så hade vi nog ändå svårare än tyskarna att finna oss i den tyska hierarkin där en ledare fortfarande står högre i rang än en simpel arbetare. Att han var ett par år yngre än oss och inte fattade ett dugg av vad arbetet gick ut på verkade inte bekymra honom. Så länge han skrek och gapade så trodde han att alla tidsplaner kunde hållas och då skulle även hans anseende och fortsatta karriär vara tryggad. Den utav oss som hade svårast att klara av hans utbrott var nog Peter som jobbade som murare och som omgående kommit på kant med Klaus och hans arroganta sätt.

Jag själv och Lars som den siste av oss hette hade lite lättare att behärska temperamentet även om vi också kunde få bita ihop för att inte ilskna till ordentligt i vissa situationer. Peter hade dock allvarliga planer på att tilldela det lilla äcklet som han kallade honom en ordentlig smäll innan han åkte hem. Även han visste dock att minsta angrepp mot en chef i Tyskland skulle tvinga honom att åka hem med omedelbar verkan.

När det endast återstod ett par veckor av bygget började vi fundera på hur vi skulle kunna ge igen för gammal ost utan att vi själva skulle råka illa ut. Ganska snart hade en plan börjat rulla upp i våra hjärnor och vi satte igång att planera inför vår hämnd. Vi hade egentligen två planer men den första var högst osannolik att den skulle lyckas men vi bestämde oss ändå för att göra ett försök då vi kunde slå två flugor i en smäll om vi lyckades. Så en kväll när det endast var några dagar kvar tills vi skulle åka hem så fick vi chansen vi väntat på. Strax bortanför byggarbetsplatsen så låg det en gammal fastighet med små lägenheter som använts som äldreboende men nu var tomt och skulle ersättas av den nya fastigheten som vi höll på att bygga. Här var alla arbetare inkvarterade och vi tre bodde i en lägenhet om två rum och kök. Inte så stort men med en säng i vardagsrummet och två i sovrummet så var det i alla fall bättre än en gammal sunkig arbetarbod som var det gängse sättet att bo på såna här ställen. Vi hade egentligen inget större val då det var flera mil till närmsta större stad och efter arbetsdagar på 12-16 timmar så var det ingen som hade någon lust att sätta sig i en bil och åka flera mil för att sova.

Även Klaus bodde i huset och han hade självklart sett till att han fick den största och finaste lägenheten för sig själv. Nu var han inte riktigt själv för han hade släpat med sig sin fru som bodde tillsammans med honom i lägenheten. Hon var en nästan identisk kopia av sin make med samma nedvärderande syn på simpla arbetare så spatserade hon alltid förbi med sina högklackade skor och näsan i vädret och undvek alltid att så mycket som att titta på oss arbetare. Då hon inte behagade att jobba så fördrev hon dagarna med att ta Klaus nya BMW in till närmsta stad där hon kunde simma, träna, sola eller ödsla pengar på dyra skönhetsbehandlingar innan hon gick sin dagliga shoppingtur och handlade upp en förmögenhet på fina märkeskläder.

Till skillnad från de få kvinnor som utförde lite kontorsjobb på arbetsplatsen så såg hon dock riktigt bra ut. Hon var lite längre än medellängd och hade en kropp som var bland det mest fulländade jag någonsin sett med fast välformad rumpa smal midja och stora bröst. Att hon solade, tränade och höll sig i form gjorde inte saken sämre. Hennes långa blonda hår ramade in hennes ansikte och jag tror att hon skulle ha varit varje mans drömkvinna om det inte varit för hennes vidrigt arroganta överlägsna sätt att uppföra sig på. Jag kunde inte heller förstå vad hon såg hos Klaus som jag mest tyckte såg ut som en spinkig fjant.

För att fördriva de få timmar som vi inte arbetade på så brukade vi samlas några arbetare och spela poker på kvällarna. Även Klaus tyckte nog att det kunde bli långtråkigt och brukade delta i spelet med sin fru sittande bredvid sig. Den här kvällen så var det inte så många kvar då de flesta redan gett sig av till nya byggen så det blev bara vi tre och Klaus kvar utav pokergänget men vi frågade i alla fall om han ville vara med på en omgång. Han förstod nog aldrig hur illa vi tyckte om honom så han tyckte att det kunde vara ok med ett parti även om det bara var vi fyra. Lars som tillbringat kvällen innan med att förbereda en liten överraskning log glatt mot honom när han hörde honom acceptera erbjudandet. I fastigheten fanns det ett samlingsrum där vi brukade hålla till och där satt vi redan när Klaus med fru i hasorna anlände. Vi hälsade vänligt på henne men fick som vanligt inget riktigt svar. Utan att bry oss för mycket om henne så började vi dela ut korten och börja kampen. Som alltid på en arbetsplats så spelas det om pengar och den här var inget undantag. Pengarna bollades fram och tillbaks men vi såg till att Klaus vann lite extra så att han skulle bli nöjd. Vi spelade ett par timmar och drack lite öl och hela tiden ökade insatserna på bordet. Anne som hans fru hette deltog inte själv men var noga med att följa hans spel och såg mycket nöjd ut om han plockade hem en vinst. Det ryktades om att hennes krav för att han skulle få spela var att hon fick spendera eventuella vinstpengar för sig själv. Vi tittade på varandra och jag förstod att det var dags att försöka med vårat omöjliga uppdrag.

Lars blandade korten tog upp en öl ur sin ryggsäck och började dela ut korten. Vi bytte kort och tittade på Lars som nickade lätt när han hörde hur många kort Klaus ville ha. Pengarna på bordet växte fort och Klaus var plötsligt den som puttade in mest pengar. Ingen ville ge sig och tillslut låg det ca 15000 kr på bordet. En pott som ingen ville förlora speciellt inte till Klaus. Anne log lite smått när hon såg Klaus kort och jag misstänkte att han satt med en bra hand. Klaus höjde insatserna ytterliggare och jag tvekade på om jag skulle lägga mig men en titt på Lars som nickade lätt fick mig att hänga med. Peter tittade på Klaus och menade att han bara bluffade samtidigt som han la upp pengarna och höjde budet ytterligare en bit. Det fick Klaus att skruva lite på sig och snart kröp det fram att han inte hade mer kontanter på sig men han tyckte att han kunde ”låna” lite tills imorgon om han nu mot förmodan skulle förlora. Det var ett erbjudande som Peter bestämt avböjde. Om han inte hade kontanta pengar att satsa så fick han dra sig ur. Klaus ville dock inte ge sig och efter ett antal övertalningsförsök så började Peter bli irriterad och sa plötsligt att om han skulle låna pengar av oss så skulle han sätta sin fru i pant. Klaus skruvade på sig och Anne såg ut att tappa hakan när hon hörde hans erbjudande. Klaus tyckte sig inte kunna acceptera ett sånt erbjudande men då det var det eller att lägga sig som gällde så började han ändå resonera med Anne efter en stund. Peter som hela tiden var på och hetsade honom fick tag i en bit papper och började skriva.

Han plottrade ner ett litet kontrakt där det stod att om Klaus vann spelet så skulle han få pengarna på bordet utan eftergifter men om han förlorade så skulle vi disponera hans fru under två timmar som kompensation för de uteblivna pengarna. Han tittade länge på pengarna på bordet som nu var uppe i ca 20000 kr och diskuterade irriterat med Anne. Vi kunde inte förstå allt dom sa men plötsligt så fattar han pennan och skriver sin namnteckning på pappret. Jag tittar förvånat på honom men han tittar bara självsäkert på mig och undrar om vi inte skall spela färdigt. Peter skruvar lite på sig som om han inte gillade vad han såg och insisterade på att även Anne skulle skriva på. Hon tvekade inte utan skrev under och lutade sig bakåt och tittade på oss med en belåten min. Peter tog lappen och vek ihop den samtidigt som han med en bekymrad min visade att Lars kunde börja. Vi spelade ut våra kort och det visade sig snart att Klaus satt med en straight flush en hand nästan omöjlig att slå vilket förklarade hans agerande. Han började belåtet roffa åt sig pengarna på bordet innan Peter som inte ens hunnit lägga ut sitt sista kort stoppade honom dock och lät sitt sista kort falla ner på bordet. Det tog några sekunder innan Klaus fattade att framför honom på bordet låg en Royal flush nästan det enda som kunde slå hans kort. Det är högst osannolikt att två personer skall få så bra kort på en giv så jag förstår att Klaus blev förvånad. Sannolikheten är nästan noll om man inte gör som Lars och tar fram den specialpreparerade kortleken där man lagt korten i ordning innan spelet. Nu är det inte lätt för motståndaren att se att kortleken som man har i handen när man stoppar ner handen i ryggsäcken för att ta upp en öl inte är samma som man har i handen när den kommer upp ur ryggsäcken igen. Anne som inte fattat vad som hänt ser på Klaus att något är fel och snart går det upp även för henne att dom förlorat. Peter plockar ihop pengarna och konstaterar att då Klaus är pank så är ingen ide att spela mer om han inte är intresserad av att sätta bilen i pant den här gången. Han avböjer erbjudandet och då Peter låter honom förstå att han har för avsikt att ta med sin vinst till rummet med omedelbar verkan så försöker han skämta bort det hela och låtsas som om kontraktet bara var på skoj. Peter låtsas bli blir irriterad och reser sig upp samtidigt som han klargör för Klaus att han inte uppskattar att bli lurad och att om han inte vill fullfölja kontraktet så kommer hela bygget få se kontraktet där han pantsatt sin fru för några futtiga tusenlappar. Åsynen av 195 cm muskulös irriterad murare får Klaus att förskräckt sjunka ner i stolen. Han inser att det inte finns någon annan som kan backa upp honom just nu och tittar bara på när Peter plockar ihop sakerna och gör sig klar att gå. Anne som ställt sig upp följer om än lite tveksamt med när jag och Lars tar tag i hennes händer och leder iväg henne mot rummet. Hon slänger en sista blick mot Klaus som uppgivet slår ut med armarna och visar att han inte vet vad han skall göra åt situationen. Vi öppnar dörren till rummet och leder in henne. Spänningen är total och egentligen har vi fått den hämnd som vi ville för vi kan föreställa oss vad det lilla äcklet Klaus tror att vi är kapabla till.

Peter ställer sig framför henne beundrar vad han ser. Hennes belåtna översittartonton är borta och hon ser nästan lite rädd ut. Vi skulle aldrig göra henne illa men så länge hon inte bryter ihop så skall hon också få känna av våran hämnd. Hon är klädd i mörk halvlång kjol och en kavaj i samma färg med en vit blus under och ser ut som hon skulle vara klädd för en affärsresa. Peter knäpper upp knapparna i kavajen och drar den över hennes axlar där Lars tar över och drar av den sista biten. När hon inte protesterar så knäpper han upp blusen och låter den följa samma väg. Hon står fortfarande helt stilla och protesterar inte när Lars knäpper upp bhn och släpper den framåt där Peter tar över och låter den glida över hennes armar innan han lite retsamt håller upp den framför henne ett ögonblick innan han släpper den till marken. Jag känner hur mitt underliv har börjat bulta av kåthet och undrar hur långt vi kan gå innan hon försöker stoppa oss. Det är svårt att tolka hennes signaler för hon står helt stilla och rör inte en min när hon känner hur Lars sträcker fram sina händer och börjar smeka hennes stora bröst. Kanske anser hon att hon har förbrukat sin rätt att protestera och inte har något annat val än att finna sig i vår behandling när hon varit dum nog att skriva på kontraktet eller så har vi lyckats hitta en tjej med kinky fantasier. Jag tycker i alla fall att det är min tur att blanda mig i leken och går fram och drar ner dragkedjan i hennes kjol. Försiktigt lirkar jag den över hennes höfter och ett par minimala spetstrosor visar sig. Jag drar ner kjolen runt hennes anklar. Jag håller fortfarande kvar i den när Peter och Lars tar tag och lyfter upp henne så att hon blir liggande mellan dom. Hon är fortfarande helt passiv och jag tar av henne skorna och slänger dom åt sidan. Jag har försökt att föreställa mig hur hon skulle se ut utan kläder men det jag ser överglänser mina vildaste fantasier. Jag har aldrig sett en mer fullkomlig kvinnokropp och med tanke på bulorna på Peter och Lars byxor så tycker dom också om det dom ser. Lars och Peter tittar på varandra och slänger en blick på min säng som stå i vardagsrummet. Jag förstår vad dom vill och tar tag i mitt täcke och överkast och slänger det åt sidan. Dom bär bort henne till sängen och lägger henne på rygg för att ögonblicket senare låta sina händer gå på upptäcksfärd över hennes kropp. Jag blandar mig i leken och våra sex händer utforskar hennes kropp allt ivrigare. Plötsligt reser sig Lars och vänder sig om. Han går fram till matbordet som står i rummet och flyttar bort stolarna innan han tar armen och sveper av tidningar och koppar i bästa vilda western stil. Han får tag i mitt täcke och slänger det över bordet samtidigt som han klargör att han inte tycker om att ligga på knä och skava. Jag och Peter tar ett bestämt tag i Anne och lyfter över henne på bordet där vi fortsätter våran utforskning. Jag får en känsla av att vi håller på med någon sorts ritual där vi har placerat offret på ett offerbord. Matbordet var ganska stort och rektangulärt så hon fick plats på det sånär som fötterna som stack ut på ena kortsidan. När vi inte har några sänggavlar eller annat som är i vägen så blir det helt plötsligt mycket bättre plats för oss tre. Dessutom kan vi stå upp och har hela tiden full uppsikt över hennes kropp. Hon har fortfarande inte gjort minsta tendens till att protestera så jag ställer mig på kortsidan nedanför henne och tar ett bestämt tag i hennes trosor. När dom andra ser vad som är på gång stannar dom upp och deras blickar sitter som fastklistrade mellan hennes ben. Jag drar försiktigt trosorna neråt. Hon gör ingenting för att hjälpa till men hon gör heller ingenting för att hejda mig. Jag lirkar dom sakta neråt och en liten välansad triangel visar sig. När jag väl kommit över hennes höfter har jag inga problem att dra av henne dom och snart ligger hon helt naken och utlämnad framför oss. Jag känner hur jag myser av både välbehag och hämndkänslor. Varje gång hon eller Klaus tilltalat eller tittat på oss på ett nedvärderande sätt så har vi svurit att dom skulle få igen. Jag tar tag i hennes ben och särar dom så att jag kan se vad hon har att erbjuda. Fittan är förutom den lilla tofsen alldeles renrakad och ser lika perfekt ut som resten av kroppen. Peter kan inte låta bli att känna lite på den samtidigt som han nästan lite brutalt smeker hennes bröst med den andra handen. Jag tar tag i hennes ben och drar henne mot mig. Hon måste ha förstått vad som var i görningen men hon låg fortfarande stilla och blundade som om ingenting hänt. Jag tar en stol och sätter mig vid kortsidan mellan hennes ben. Jag drar henne en liten bit närmare mig och trycker isär hennes lår samtidigt som jag böjer mig framåt. Jag har hennes fitta precis framför mig och jag låter tungan snudda vid dom små renrakade blygdläpparna. Det dröjer inte lång stund innan min tunga har hittat vägen in och leker febrilt med hennes kittlare samtidigt som Peter och Lars fortsätter att smeka hennes överkropp.

Jag har många gånger undrat om en tjej kan bli upphetsad mot sin vilja, något som de flesta tjejer hävdar är omöjligt. Jag var dock helt övertygat om att våra smekningar gjorde henne mer eller mindre upphetsad även om hon hellre skulle dö än att erkänna det för oss. Peter och Lars slängde av sig kläderna och ställde sig på var sin sida om henne. Dom fattade hennes händer och la dom runt sina kukar och runkade sakta samtidigt som dom smekte henne med den andra handen. Hon gjorde fortfarande ingenting för att hjälpa till men hon lät dom hålla på utan att dra undan sina händer. Jag lät ett finger glida in mellan blygdläpparna och försiktigt pressa sig in i hennes fitta. Hon var trång men jag konstaterade ändå att hon var ganska fuktig. Peter som såg hur mitt blanka finger sakta gled ut och in tröttnade på att titta på och jag förstod på hans min vad han ville. Jag flyttade på mig och genast tog han min plats och med ett bestämt tag så drog han henne mot sig och fattade ett tag om kuken som han placerade mot hennes fitta. Han tvekade inte en sekund utan pressade sig ögonblickligen sakta in i henne. Jag kollade hennes reaktion och förutom att hon bet sig lätt i läppen gjorde hon ingenting för att hindra honom. Det dröjde inte lång stund innan han tagit sig in till botten och börjat stöta sig djupt in i henne med långa hårda stötar. Jag kunde se på hans ögon hur han njöt av känslan att få knulla henne. Det var inte fråga om kärlek utan bara ren och skär hämnd. Han var nästan brutal i sitt agerande och för honom var det här hämnden för en lång tids arrogans och otrevligheter. Han var den som fått ta mest skit från Klaus och nu tyckte han nog att det var paybacktime. Jag tog av mig kläderna och stod och njöt en stund av det jag såg. Det hade säkert varit ordentligt upphetsande i vanliga fall att få se på när någon annan har sex men nu njöt jag också lika mycket av känslan att få ge igen på Klaus på det värsta sätt jag kunde komma på. Lars tröttnade på att titta på så han tog tag och drog henne lite närmare så att han fick ut hennes huvud till kanten av långsidan. Han tog ett fast tag i hennes huvud och visade att han ville in i hennes mun. Han puttade lite på läpparna innan hon öppnade munnen så att han kunde tränga sig in. Jag kan inte påstå att hon sög av honom för hon gjorde ingen antydan till att hjälpa till men hon formade munnen och lät honom munknulla henne utan protester.

Efter en stund så hörde jag plötsligt en lätt knackning på dörren. Jag brydde mig först inte men när det knackade igen gick jag bort till dörren och tittade genom dörrörat. Utanför stod Klaus och trampade nervöst. Jag tänkte först låta honom stå där och undra men så flög djävulen på mig. Jag gläntade lite lätt på dörren och tittade ut med min nakna kropp gömd bakom dörren. Han muttrade lite irriterat och förklarade att han inte tyckte det här skämtet var roligt längre samt att jag skulle släppa ut Anne genast annars skulle det här få riktigt tråkiga konsekvenser för mig och mina kollegor. När jag såg hur han tittade på mig på samma gamla nedvärderande sätt son vanligt så kunde jag inte hålla mig längre. Jag öppnade dörren och tog tag i slipsen och ryckte in honom i rummet. När han fick se sin fru ligga på bordet naken så tappade han hakan fullständigt och den tidigare så självsäkra minen försvann fullständigt. Synen som mötte honom gjorde honom för ett ögonblick fullständigt paralyserad och han stod still och bara stirrade på vad som hände på bordet framför honom. Anne låg med benen hängande över Peters muskulösa armar och hans stora grova murarhänder höll hennes höfter i ett hjärngrepp samtidigt som han straffknullade henne med våldsam kraft. Hennes stora bröst gungade upp och ner i takt med hans stötar och som om inte det var nog så stod Lars och munknullade henne med ett hånflin på läpparna. Anne som låg med ansiktet vänt från dörren hann aldrig se att Klaus var där innan jag fick tag i slipsen och slängde ut honom i korridoren igen. Jag stängde dörren bakom honom men kunde inte låta bli att öppna och säga åt honom att han skulle få tillbaka henne så fort vi var klara för vi gillade henne egentligen inte men att jag i alla fall tyckte att hon smakade ganska ok. Jag avslutade med att slicka mig lite retsamt runt munnen innan jag drog igen dörren framför honom. Jag var övertygad om att han skulle bli skogstokig och försöka komma in men en titt i dörrögat visade att han trampade iväg med raska steg.

Jag stod kvar och tittade på skådespelet som pågick framför mig en stund och det dröjde inte lång stund innan Peter började flämta och han drog sig ur och lät sperman spruta över hennes mage och bröst. Han stod kvar en stund och flämtade undertiden som Lars fick tag i en handduk och torkade av henne det värsta. Jag tyckte att jag fått vänta tillräckligt länge så jag gick bort och tog över Peters plats. Jag styrde in kuken i hennes fitta och njöt av känslan när hennes våta varma fitta omslöt mig. Lars lät ett finger glida in mellan hennes blygdläppar där han hittande hennes klitoris som han smekte i takt med att jag knullade henne. Men så plötsligt märkte jag hur hennes fitta började dra ihop sig i rytmiska kramper samtidigt som jag såg hur hennes vältränade mage rörde sig i takt med sammandragningarna men när jag tittade på hennes ansikte så gjorde det mig lite konfunderad. Hennes läppar var hårt sammanbitna och hon verkade hålla andan. Jag kan svära på att det var en orgasm men att hon gjorde allt hon kunde för att dölja den. 45 minuters smekningar och sexlekar hade troligtvis gjort att hennes kropp inte kunde stå emot länge oavsett hur ogärna hon ville ge oss glädjen att se hur hon blev tillfredställd samtidigt som vi straffade henne. Men va fan utbrast Peter som stod vid sidan om och tittade på, den lilla slynan tycker ju om att bli straffad tillade han på tydlig engelska så att Anne inte skulle missa att vi förstått. Känslan av hennes fitta som kramade min kuk blev för mycket även för mig och jag drog mig ur och tömde mig över hennes mage. Lars som stått och tittat på en stund var inte sen att ta över. Han var dock lite kortare än mig och Peter så han nådde inte riktigt upp när hon låg på bordet. I ren frustration släppte han hennes ben och vände runt henne så att hon blev stående på golvet med fötterna samtidigt som han pressade ner hennes överkropp mot bordet. Innan hon förstått vad som hänt så hade han fått ett fast tag om hennes skinkor, pressat sig in i hennes fitta och börjat knulla henne med full kraft. För att inte slå i kanten på bordet varje gång han stötte sig emot henne så fick hon ta ett fast tag runt kanterna på bordet och hålla sig fast samtidigt som hon pressade ner överkroppen mot bordsskivan. Ställningen gjorde att hon automatiskt var tvungen att svanka ordentligt med ryggen vilket vred upp henne i en riktigt läcker porrfilmsställning. Jag och Peter satte oss på sängen och tittade på när Lars med ögonen glänsande av kåthet knullade henne allt hårdare innan han med ett stön drog sig ur och sprutade en kaskad över hennes rygg. Jag tittade på klockan och enligt kontraktet som vi tänkte hålla så hade vi fortfarande nästan en timme på oss. Peter som var den som vilat längst fick bestämma vad han ville och efter att Lars torkad av henne så tog Peter över hans plats. Han knullade henne en stund bakifrån men tröttnade snart och utan att dra sig ur tog han ett fast tag runt henne och lyfte över henne till sängen. Han ställde ner henne på alla fyra och fortsatte att knulla henne. Han vände sig om och tittade lite menande mot hyllan som stod bredvid sängen. Jag förstod vad det var han menade. Även om vi aldrig trodde att planen skulle lyckas så hade vi för säkerhets skull vidtagit lite extra åtgärder. Jag böjde mig ner och greppade en liten fjärrkontroll som vi placerat under sängen. Ett litet tryck startade inspelningen på videokameran som stod i hyllan riktad mot sängen. Ett litet knäppande bekräftade att den registrerade allt som hände framför den. Vi kunde vara ganska säkra på att Klaus skulle vilja hämnas för det här och vi trodde att en lite filmsnutt skulle vara bra att använda som motargument. Peter förklarade för Anne att han tycker om att tjejer låter när han knullar dom och nu tyckte han att hon kunde stöna på lite. Hon rörde inte en min och hennes uteblivna reaktion fick Peter att ge henne en lätt dask på ena skinkan. Jag vill veta hur den lille fjanten har det när han knullar dig så nu vill jag att du visar hur du låter när det går dig fortsatte Peter och jag kunde se hur han njöt av att dominera henne. Då hon fortfarande inte reagerade så gav han henne en lite hårdare smäll på skinkan samtidigt som han fortsatte att pressa henne. Nu svarade hon tillbaks och hon lät honom förstå att hon aldrig skulle göra honom till viljes samtidigt som hon såg ut att försöka vrida sig loss. Peter gigantiska händer höll henne utan svårighet kvar och han fortsatte lugnt att knulla henne som om ingenting hänt. Ok då knullar jag dig i röven istället sa han och placerade en tumme vid hennes rövhål där han pressade den mot hennes slutmuskel. Nej sa hon och försökte på nytt att vrida sig loss. Precis som tidigare så klarade hon inte att ta sig loss ur hans dasslocksstora murarhänder utan fick finna sig i att Peter lugnt knullade vidare. Hon var alldeles tyst och såg ut att försöka tänka ut ett sätt att komma undan. Hon skulle alltså välja mellan att bli analknullad eller att fejka fram en orgasm. Ingenting hände på en stund men så plötsligt så kunde vi höra ett litet stönande från henne. Peter var inte sen om att instruerade henne om att han ville höra henne kvida en stund innan det gick för henne. Så sakta började hon stöna i takt med att Peter knullade henne och han var hela tiden på och manade på henne. Högre slyna jag hör dig inte sa han samtidigt som han gav henne en ordentlig smäll på skinkan.

Hon förstod snart att hon var tvungen att göra honom till viljes och när hon väl kommit igång så kved och stönade hon som en riktig porrstjärna. Även om vi visste att det var fejk så blev jag och Lars ganska upphetsade av att höra henne stöna i takt med Peters stötar. Hon höll på ett par minuter innan hon vågade sig på finalen där hon stönade högre och högre för att avsluta med ett utdraget stön samtidigt som hon slängde med håret som om hon aldrig gjort annat. Jag kunde inte låta bli att fundera på hur hon brukade låta när hon och Klaus hade sex. Peters breda flin visade att han var nöjd med hennes prestation och han vände runt henne på rygg och la sig i missionärsställning med henne. Jag tänkte att du kanske ville se mig på lite närmare håll sa han samtidigt som han gav henne en puss på munnen. Hon såg inte ut att hysa några varmare känslor för honom men Peter brydde sig inte utan reste sig på armbågarna och började knulla henne. Sakta kunde vi se hur Peter försvann in i ett rus av upphetsning och att behöva sitta vid sidan om och titta på hur hans kuk hela tiden gled ut och in i hennes fasta gyllenbruna kropp började göra mig och Lars ordentligt upphetsade igen. Det dröjde dock en bra stund innan Peter klarade av att komma igen och vi började nästan misströsta innan han plötsligt tog stöd mot händerna och ökande takten och kraften i stötarna. Nu var han nära och han förstod nog att det här skulle bli sista påsättningen för hans del och nu ville han antagligen straffknulla henne ordentligt så att hon inte skulle vara till glädje för Klaus på några dagar. Han frustade och flämtade samtidigt som han stötte sig in i henne med sån kraft att han puttade henne allt längre upp i sängen. När hon nästan var uppe i sänggaveln så tog han ett fast tag runt hennes handleder och höll dom i ett hårt grepp ovanför hennes huvud samtidigt som han hindrade att hon kunde komma längre upp så ökade han kraften lite extra i stötarna. Och så plötsligt så kunde han inte hålla igen längre och han drar sig ur och sprutar små pulserande stötar med sperma över hennes mage. Hon ser i det närmaste lättad ut när hon märker att han är klar men jag och Lars tänker inte göra hennes glädje lång. Så fort Peter reser sig upp så tar Lars hans plats och snart har han hittat rytmen och han knullar henne med djupa hårda stötar några minuter innan han drar sig ur och förklarar för henne att han vill att hon skall rida honom. Hon är inte speciellt samarbetsvillig men Peter hjälper gärna till så han lyfter upp henne och placerar henne över Lars som har lagt sig på rygg i sängen. Tillsammans trär dom henne över Lars kuk och med ett fast tag om hennes höfter så tvingar Peter henne att röra sig upp och ner. Hon finner sig i deras behandling men vill inte gärna hjälpa till och Peter som börjar tröttna på hennes passivitet ger henne en ordentlig smäll på ena skinkan samtidigt som han beordrar henne att rida Lars ordentligt annars skall han se till att dubbel penetrera henne när hon ändå redan har en kuk i fittan. Hon vågar inte riktigt lita på att Peter inte skulle sätta sitt hot i verket så hon börjar så sakta röra sig upp och ner över Lars kuk. Peter sitter hela tiden kvar och hetsar henne att rida fortare. Så fort hon inte lyder så ger han henne en handflata över skinkorna. Jag tycker nästan att han är onödigt hård men med tanke på vad hon och Klaus gjort mot oss de senaste månaderna så kan hon kanske få sig en riktig omgång så hon lär sig att inte jävlas med andra. Peter tittar mot kameran och tycker antagligen att han vill ha en bättre pose för han tar ett fast tag i hennes handleder och flyttar bak hennes händer så att dom kommer i höjd med Lars knän. Han ser till att hon fortsätter rida honom och i den här ställningen så har Lars verkligen första parkett. Då hon har armarna bakom sig och hänger med lite lutning bakåt så får han fri insyn i hennes fitta och jag flyttar mig runt så att jag kan följa hur hans kuk glider ut och in mellan hennes blygdläppar. Att ställningen med armarna bakom henne går så att hennes bröst spänns upp och magen blir alldeles platt gör inte att jag blir mindre upphetsad och jag skulle inte ha något emot att byta plats med Lars just nu. Peter fortsätter hela tiden att hetsa henne och så fort hon ser ut att försöka sänka farten så är Peter där och tvingar upp tempot igen. Även om hon är vältränad så gör ansträngningen att hennes kropp snart glänser av svett. Peter ger henne dock inte möjlighet till vila utan är tydligen fast besluten om att köra slut henne fullständigt.

Jag ser hur hennes fitta glider upp och ner över Lars kuk och hur hennes klitoris skymtar mellan de särade blygdläpparna och jag kan inte låta bli att låta ett finger smeka henne en stund. Jag låter ett finger leka med hennes kittlare samtidigt som jag känner hur jag njuter av maktkänslan när jag ser henne slita som ett djur för att klara av att hålla tempot uppe. Jag kan se hur svettpärlorna bryter fram över henne och hur hennes bröst gläner i kvällsljuset som lyser in genom fönstret. Jag märkte hur hennes hon andades allt djupare men kunde inte avgöra om det var pga ansträngning eller upphetsning. Men så plötsligt börjar hon kvida i takt med sina rörelser och jag förstår att det är mer än bara utmattning som får henne att låta. Plötsligt så exploderar hennes kropp i en våldsam orgasm. Nu är hon antagligen alldeles för utmattad för att kunna försöka dölja det som händer inom henne och hon får finna sig i att vi med belåtna leenden tittar på när orgasmen raserar varje möjlighet till att verka oberörd. Hon skriker till när orgasmen släpper loss och hela hennes kropp dras ihop i våldsamma kramper innan hon sakta återfår medvetandet igen. Men innan hon har lugnat sig helt så hör vi hur Lars börjar flämta och plötsligt puttar han av henne och tar ett tag runt kuken och runkar dom sista dragen som behövdes för att han skulle komma. Vid det här laget så är jag ordentligt upphetsad och jag tänker inte låta henne få lugn och ro någon längre stund. Så fort Lars har flyttat sig så lägger jag mig på hans plats och vill att hon skall fortsätta rida mig istället. Hon försöker desperat förklara att hon inte orkar mer men Peters min gör att hon förstår att hon inte har något val. Hon sätter sig till rätta och jag styr in min kuk mot hennes fitta och utan problem glider hon hela vägen ner så att våra underliv möts. Sakta rider hon mig upp och ner och jag kan se hur svetten rinner nerför hennes panna av ansträngningen. Jag ligger och njuter av att se henne slita med svetten flytande över kroppen men hon har inte längre kraft kvar i benen för att göra det riktigt så jag lägger ner henne på rygg och bestiger henne istället. Jag slänger ett öga på klockan och förstår att jag kommer vara sista man på plan innan tiden tar slut och med kanske 5 minuter till dedline så känner jag hur dom bekanta ilningarna börjar spridas i min kropp. Den här gången tänker jag inte avbryta utan jag hör loppet hela vägen ut så när orgasmen sliter tag i mig så pressar jag mig in och tömmer mig djupt in i henne. Så fort orgasmen släpp greppet om mig så rullar jag av och blir liggande på rygg. Peter och Lars har fått fram hennes kläder. Dom trär hennes kjol över benen och trycker på henne skorna. Utan krusiduller ställer dom upp henne på golvet framför mig och innan dom drar upp hennes kjol hinner jag se hur min sperma sakta rinner ut ur hennes fitta. Trosorna fick hon aldrig tillbaks och hon verkade inte orka bry sig om det heller. Dom hänger på henne blusen och kavajen. Lars tar hennes bh och trycker ner i ena fickan på kavajen och sen tycker dom hon är redo för hemfärd. Vi leder bort henne till dörren och Peter tar ett tag i hennes hand och tackar henne för ett trevligt parti kort och önskar henne hjärtligt välkommen tillbaks om hon så önskar. Även om hon inte gillar någon av oss speciellt mycket så är det nog Peter som hon tycker mest illa om så hon bemöter inte hans kommentar utan öppnar dörren och går. Vi tittar ut i korridoren och upptäcker att Klaus tydligen har vankat av och an utanför i väntan på att hon skall komma ut. När han ser henne stappla ut på sina slutkörda ben och märker att håret är blött av svetten som fortfarande pärlar sig på hennes kropp så är det tur att blickar inte kan döda. Han låter oss dock förstå att han skall se till att morgondagen kommer vara sista gången som vi kommer att synas till på en byggarbetsplats i tyskland. Vi står kvar och tittar när dom går iväg vilt argumenterande. Anne verkar ge Klaus skulden för det som hänt då hon hela tiden varit emot att han spelar kort med oss.

Lars som är vår datafantast laddar över filmen från kameran till datorn och efter att vi kollat in några höjdpunkter på filmen som håller oväntat hög kvalitet så redigerar han ner ett par scener som han sparar på en cd skiva. Självklart tog han scenen där Peter tvingade henne fejka en orgasm och som ryckt ur sitt sammanhang borde bli ganska svår att förklara för henne. Självklart tog han också med scenen där hon rider Lars samtidigt som en riktig orgasm skakar hennes kropp. Därefter kryper vi till sängs nöjda med dagens hämndaktion. Då bygget snart är klart och vi klarat av tidsplanen så unnar vi oss en stunds sovmorgon innan vi går över till bygget. Precis som vi förväntat oss så är en ilsken Klaus det första som dyker upp och ger oss en ordentlig utskällning för vår sena ankomst. Han förklarar därefter med sitt välkända översittarleende fastklistrat i ansiktet hur han redan varit i kontakt med sina chefer och förklarat att det inte gick att ha kvar sådana som oss på bygget då dagens försovning bara skulle vara en i raden av mer eller mindre allvarliga förseelser från våran sida. Peter lyssnade på honom och när han var klar så plockade han upp ett kuvert ur fickan och räckte över till Klaus. Han förklarade att han tyckte att han var en väldigt duktig arbetsledare och trodde nog i alla fall att Klaus skulle fixa till riktigt bra referenser när vi slutade. Och sluta tänkte vi inte göra innan bygget var klart och det var dags att flytta vidare. Klaus öppnade kuvertet och tittade ner på innehållet och vi såg hur hans ögon mörknade av ilska. Förutom Annes små spetstrosor och en cd-skiva innehöll det även en liten bild som Lars printat ut från filmen. Klaus var inte dummare än att han förstod att om bilderna eller filmen skulle börja spridas på bygget så skulle det betyda slutet på hans karriär. Den råa stämningen bland arbetarna speciellt mot ledarna skulle göra det omöjligt för honom att arbeta kvar och på alla de större byggena så var det alltid en liten klick av arbetarna som alltid fanns med och kunde föra ett litet rykte vidare. Han tvärvände på klacken och gick iväg och de sista dagarna på bygget var det riktigt lugnt och skönt. Man kan ju alltid hoppas att han märkte att arbetet flöt lika bra trots att han inte sprang runt och gormade. Jag vet inte hur han förklarade sin kovändning för sina chefer men vi fick i alla fall ett riktigt bra betyg för vår tid på bygget. Vi tyckte dock att vår tid i tyskland räckte och återvände till Sverige för ett arbete med mer normala arbetstider. Hur det gick för Klaus och Anne fick jag aldrig reda på men jag hoppas att han lärde sig en läxa han sent skulle glömma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *